Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Yeezy foam runner :D mam jedne na sprzedaż 😛 

IMG_6645.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej się nie skuszę, a o cenę boję się nawet zapytać 🙂🙃:rolleyes:

Edytowane przez Kuklik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, Kuklik napisał(-a):

Dzisiaj widziałem panią mniej więcej w takim czymś...

Najpierw pomyślałem, że mam zwidy - ale nie!

Nie śmiałem zrobić zdjęcia, wiec fotka z sieci:

maxresdefault.thumb.jpg.75770fd9bee233744c3601ddb3b2298b.jpg

🤯🤯🤯 Jak w tym się chodzi 🤔🤔🤔

Edytowane przez TomcioMiki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mega wygodnie

jak w każdych yeezy zreszta 😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja kobieta częściej chodzi w moich klapkach Yeezy niż ja 😛 mimo, że klapki 47, a ona nosi 38 😛 

A foam runnery cóż, mnie również nie siadły, ale trzeba przyznać, że są diabelnie wygodne.

IMG_6675.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, Valygaar napisał(-a):

Możliwe, że przeoczyłem to wyjaśnienie autora ;) Z wpisu wywnioskowałem, że się nie zna a chce mieć skórzany porządny, trwały pasek. Przy czym skóra jako przeciwieństwo, w moim rozumieniu, np. sznurkowej plecionki czy innego łamiącego/rozwarstwiającego się badziewia. Aż tak nie analizowałem rodzajów skór, ale czy z tego wpisu wynikało, że to ma być jeden kawał żywej skóry to nie wiem. 

Anyway z RL masz rację, pisałem o Dieslu, który częściej wypuszcza tańsze barachło. RL i to wcale nie purple label, od pewnego poziomu jest naprawdę dobrej jakości. Mam ze dwa takie paski z 4-5 lat i są w bardzo dobrej kondycji. Podobnie GG, albo TB (ten ostatni jest nawet jakimś miksem z tworzywa, ale jakość/trwałość są świetne). Natomiast to prawdopodobnie nie jest kawał skóry zdartej z wołu razem z antrykotem, nie upieram się :)

Panowie, bardzo dziękuję za wszelkie sugestie i zaangażowanie. Tymczasem kupiłem Lee i od tygodnia noszę. Wygląda bardzo porządnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak było? Jeszcze jakieś fotki ? :D Kolega aż w Singapurze ? :D 

Edytowane przez Ceteth

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Ceteth napisał(-a):

I jak było? Jeszcze jakieś fotki ? :D Kolega aż w Singapurze ? :D 

Wrażenia super. Niestety nie pozwalają robić zdjęć. Tak, to w Singapurze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.07.2023 o 18:54, Ceteth napisał(-a):

Dzisiaj sprzątanie 😛 najciekawsze z kolekcji w stadzie :) 

A4930183-F50A-49AE-819B-2E5D1250E011.jpeg

Ale tu poza Tiffany nie ma niczego ciekawego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, nie mówię, że mam wybitną kolekcję butów, a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :) Chyba, że patrzymy tylko wartościowo, wtedy rzeczywiście szczególne są tylko Tiffany i może MB. Dodatkowo, nie licząc Hyper Royali, wszystkie sztuki tutaj trafiłem sam i taki też mam plan budowania dalej kolekcji, choć któreś z AJ4 x Union/LA bardzo mnie kuszą. Jak na rok z lekkim hakiem zbierania jestem całkiem zadowolony. 

Tiffany to raczej jasne.

AJ4 Military Black - pierwszy duży strzał w sumie. Sporo ludzi chciałoby mieć te buty.

AJ2 x Union/LA - tak jak nie jestem fanem dwójek, to te uwielbiam, coś innego niż standardowe skórzane AJ2. Wiem, że do dostania w okolicach retailu.

AJ5 Low x Clot - dla mnie są o tyle specjalne, że kilka miesięcy życia w Chinach spędziłem, współpracuje z nimi sporo, więc wziąłem je bo mają sporo chińskich akcentów.

AJ1 Hyper Royal - znowu raczej pożądany i nie tak często spotykany but, chociaż ciężko powiedzieć żeby był produkowany w specjalnie małych ilościach

Reszta czyli Yeezy 350 v2 Onyx, 2x AJ1 i AJ3 rzeczywiście łatwo dostać, washed black można nawet dalej kupić na SNKRS w niektórych rozmiarach. 

Edytowane przez Ceteth

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, beniowski napisał(-a):

Wrażenia super. Niestety nie pozwalają robić zdjęć. Tak, to w Singapurze.

Dokładnie rok temu wylądowałem w SGP :) Przepiękny zakątek Ziemi. Udanego pobytu!

Godzinę temu, Ceteth napisał(-a):

Cóż, nie mówię, że mam wybitną kolekcję butów, a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :) Chyba, że patrzymy tylko wartościowo, wtedy rzeczywiście szczególne są tylko Tiffany i może MB. Dodatkowo, nie licząc Hyper Royali, wszystkie sztuki tutaj trafiłem sam i taki też mam plan budowania dalej kolekcji, choć któreś z AJ4 x Union/LA bardzo mnie kuszą. Jak na rok z lekkim hakiem zbierania jestem całkiem zadowolony. 

(...)

Ja się trochę interesuję streetwearem i dripem ;) - masz naprawdę niczego sobie kolekcję. Omegi/Breitlingi obuwnicze więc nie ma absolutnie wstydu, gratuluję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Valygaar napisał(-a):

Dokładnie rok temu wylądowałem w SGP :) Przepiękny zakątek Ziemi. Udanego pobytu!

Ja tu byłem poprzednio równo 20 lat temu i Singapur niewiele się zmienił (tj. wciąż jest super 😁). Choć należy mieć też na uwadze że Singapur to dyktatura. Za to Kuala Lumpur coraz bardziej zaczyna Singapur przypominać po 20 latach. Żona teraz trochę żałuję że ostatnio propozycje pracy w Japonii i Korei Płd. odrzuciła. Teraz twiedzi że jeśli się pojawi kolejna opcja pracy w Azji Płd-wach to chyba weźmie😁

Edytowane przez beniowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

K-L jest MEGA! Nie wiedziałem, że Malezję też zaliczasz. Dla mnie K-L to jest kosmos, przebija Singapur przede wszystkim większym luzem, otwartością. I chociaż w SPG streetfood jest boski, to w K-L jedzenie jest ekstazą. 

A można już zwiedzać Merdekę? Bo w ub roku jeszcze było trochę dziurek na elewacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skórzana podszewka?

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, eye_lip napisał(-a):

Skórzana podszewka?

Nie 

IMG_20230720_184901.jpg

Jeszcze takie zdjęcie znalazłem fajne na lato 🤗🤗🤗

Screenshot_2023-07-20-19-00-21-95_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Edytowane przez TomcioMiki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, Valygaar napisał(-a):

K-L jest MEGA! Nie wiedziałem, że Malezję też zaliczasz. Dla mnie K-L to jest kosmos, przebija Singapur przede wszystkim większym luzem, otwartością. I chociaż w SPG streetfood jest boski, to w K-L jedzenie jest ekstazą. 

A można już zwiedzać Merdekę? Bo w ub roku jeszcze było trochę dziurek na elewacji.

Jeszcze się Indonezja trafiła i na koniec będą Emiraty - w sumie pięć tygodni wakacji. Merdeka jeszcze nie otwarta, tj. nie była jeszcze jak tam byliśmy prawie trzy tygodnie temu. KL bardzo się zmienia i coraz bardziej mi Singapur przypomina. Na plus, oczywiście. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.07.2023 o 19:37, Ceteth napisał(-a):

Moja kobieta częściej chodzi w moich klapkach Yeezy niż ja 😛 mimo, że klapki 47, a ona nosi 38 😛 

A foam runnery cóż, mnie również nie siadły, ale trzeba przyznać, że są diabelnie wygodne.

IMG_6675.jpeg

A jaki normalnie nosisz rozmiar butów ? 43/44?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś udało się je zdobyć. AJ4 Retro Military Black. Na dniach powinny jeszcze przyjśc AJ3 Retro White Cement Reimagined i na razie wystarczy 😉

IMG_20230726_151056.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi