Bartosz 86 45 #101 Napisano 6 Grudnia 2011 Znacie może jakieś fajne sklepy internetowe gdize można się porozglądać za jakimiś fajnymi eleganckimi butkami w starym dobrym stylu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XLesio 14 #102 Napisano 6 Grudnia 2011 Znacie może jakieś fajne sklepy internetowe gdize można się porozglądać za jakimiś fajnymi eleganckimi butkami w starym dobrym stylu? http://www.sklepkowbojski.pl/??? Wybacz, już EOT,ale nie mogłem się powstrzymać 0 " Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #103 Napisano 6 Grudnia 2011 Znacie może jakieś fajne sklepy internetowe gdize można się porozglądać za jakimiś fajnymi eleganckimi butkami w starym dobrym stylu? http://www.obuwiehistoryczne.com/oficerki_w_wojsku_carskim.html#husarz_szlacheckie.html 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #104 Napisano 6 Grudnia 2011 Widzę, że stary dobry styl ma różne oblicza Mnie chodziło o buty w tym stylu: Nie łatwo kupić coś takiego, może jakieś sugestię? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #105 Napisano 6 Grudnia 2011 kapitalne są !!! - takich właśnie szukam. Co to za marka i model ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeQuila 0 #106 Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Moze: Wittchen buty T. Edytowane 7 Grudnia 2011 przez TeQuila 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamel 4 #107 Napisano 7 Grudnia 2011 kapitalne są !!! - takich właśnie szukam. Co to za marka i model ? marka tu :http://www.zanacco.com/Collections.htm model podpisany jest pod zdjęciem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #108 Napisano 7 Grudnia 2011 kapitalne są !!! - takich właśnie szukam. Co to za marka i model ?Widzę, że już odpowiedź padła Ja szczerze mówiąc wygrzebałem je w sieci zupełnie przypadkiem bo sam szukam czegoś w takim stylu, a w temacie TAKICH butów to dopiero raczkuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24160 #109 Napisano 7 Grudnia 2011 Trochę posiedzimy popastujemy i jest efekt. Drugiego nie ruszałem: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sapek 5 #110 Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) No człowieku !! mucha się ześlizgnie Będziesz je podklejał? czy li tylko tak ; ,,do auta i na dywany" Edytowane 7 Grudnia 2011 przez sapek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #111 Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Trochę posiedzimy popastujemy i jest efekt. Drugiego nie ruszałem Rewelacja! Piękne buty a i efekt lustra wyśmienity. Pastowane z wodą? Wyszukane na jakimś blogu: rewelacynje Edytowane 7 Grudnia 2011 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #112 Napisano 8 Grudnia 2011 Chciałem sobie sprawić Aldeny 405 ale jak dobrać szerokość buta do stopy? Czy znacie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z Aldenami w dobrej cenie?Znalazłem taki: http://www.theshoemart.com/alden-mens_indy_boot_high_top_blucher_workboot_brown/pv-ald-405_ald_m_indy_boot_high_top_blucher_workboot.htmlW styczniu będę w Mediolanie, jest nawet niedaleko w Como sklep Tessabit który ma w ofercie Aldeny ale niestety Indy boots nie mają A może jakaś tańsza alternatywa?Znalazłem takie ale to nie do końca to o co mi chodzi: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sapek 5 #113 Napisano 8 Grudnia 2011 diesel może się Tobie coś z tego spodoba dla mnie to legenda sama w sobie ,zerknij no tylko; http://www.redwingheritage.eu/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #114 Napisano 8 Grudnia 2011 Wielkie dzięki sapek! Model 213 wygląda super. Widzę że mają 5 autoryzowanych sprzedawców w Mediolanie 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ded 1 #115 Napisano 10 Grudnia 2011 Ja bylem fanem ecco i trzeba przyznac ze sa wygodne. Design mi odpowiada- chyba z racji mlodego wieku. Niestety trwalosc pozostawia do zyczenia. Bratu podeszwa sie rozpadla niedlugo po minieciu gwarancji- blad konstrukcyjny- wykruszyla sie jedna z wartsw podeszwy. U mnie podeszwa zaczela sie odklejac- jeszcze jest gwara, wiec wysle je niebawem. Z pozostalymi parami butow ecco wszystko ok, ale niesmak pozostal. Ja mam Neobasic: Brat chyba nosil model Stream. Na zime mam Belki ICW Fajne ale troche sliskie. Jakosc na najwyzszym poziomie. Nie maja ocieplenia, ale w koncu to nie buty zimowe. Jedyne co to gortex sie przetarl na piecie, ale moje sa deczko przyciasne. Docelowa beda na motocykl. Obecnie rozgladam sie za sandalami- ponoc to slaby punkt ecco. Zamierzam kupic buty firmy Hanzel. Polska firma spod Krakowa. Ceny dobre, mozliwosc indywidualizacji butow w duzym stopniu. Jakosc ponoc bardzo dobra. Jesli sandaly sie sprawdza to za rok kupuje cos krotkiego na zime zrobione wg mojego pomyslu bazujace na tym modelu Jedynie nie moge znalezc butow konkurencyjnych do ecco, ktore pasuja do jeansow na miasto i wygodnie sie w nich prowadzi auto. Jakosc ma byc wyzsza- glownie trwalosc. Macie jakies pomysly? 0 Obecnie na nadgarstku Orient Star SDK05003W0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24160 #116 Napisano 10 Grudnia 2011 Obecnie rozgladam sie za sandalami- ponoc to slaby punkt ecco. Zamierzam kupic buty firmy Hanzel. Polska firma spod Krakowa. Ceny dobre, mozliwosc indywidualizacji butow w duzym stopniu. Jakosc ponoc bardzo dobra. Jesli sandaly sie sprawdza to za rok kupuje cos krotkiego na zime zrobione wg mojego pomyslu bazujace na tym modelu Robiłeś już coś lub rozmawiałeś na temat customowych modeli? Jak to u nich wygląda? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ded 1 #117 Napisano 10 Grudnia 2011 Na tactical i ngt jest obszerny temat o tym. Wyglada to tak ze odrysowuje stope i wysylam do nich. Wybieram skore, kolor, podeszwe (maja tego duuuzo) i ewentualne mody w stylu potrojne szwy, otok na nosku, wszyty calkiem jezyk. Wysciolka i membrana dowolna z ich oferty- sporo tego maja, mozna zrobic but na lato i na ciezka zime a takze uniwersalne. Ja myslalem tez zeby wymienic ten kawalek skory na piecie na kevlar albo nubuk- nie bedzie sie rysowal przy sciaganiu butem o but. Wtedy Ci to wszystko wyceniaja- jak rezygnujesz z ocieplenia, to jest taniej, dodatki nie odstraszaja cenami. Zrobia to w ciagu tygodnia i wysla na Twoj adres. Firma miesci sie w okolicy Krakowa, mozna sie pofatygowac jak ktos ma blisko. Ponoc jakosc z najwyzszej polki, nie uswiadczysz resztek kleju czy niedbalych szwow. Ostatnio ktos sie skarzyl na jakas odrzucona gwarancje, ale opinii pozytywnych bylo duzo wiecej. Zobaczymy jak sie sprawdza sandaly- ja jestem dobrej mysli, bo mozliwosc indywidualizacji buta bardzo mi sie podoba. 0 Obecnie na nadgarstku Orient Star SDK05003W0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XLesio 14 #118 Napisano 10 Grudnia 2011 ded - jeśli sandały typu outdoor/sport - polecam North Face.Noszę od 10 lat, co roku mam równolegle 2 modele na nogach. Każda para wytrzymuje 3-4 sezony, a dostają w d.. w Bieszczadach, na kajakach, żaglówkach itp. W tej chwili mam w kartonie "jeże" (fajne do lekkiego terenowego biegania): http://www.e-outdoor.co.uk/440660/products/the_north_face_mens_hedgehog_sandal.aspx i brązowe El Rio http://www.theoutdooroutlet.co.uk/departments/men/Footwear/product/The-North-Face-Mens-El-Rio-Sandals-Demitasse-Brown-HydroTrak-Sticky-Rubber-Sole Ale też kupowałem na jakiejś wyprzedaży TEVy dla brata, i gdyby nie powyższe dwie sztuki - wziąłbym też dla siebie. Super leżą na nodze: http://www.cerrotorre.pl/product-pol-8248-Sandaly-TEVA-Terra-FI.html 0 " Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #119 Napisano 11 Grudnia 2011 Od lat 3 uzywam na wycieczki w góry Keenów miałem kiedyś trekkingowe sandały Source z odkrytymi czubkami ale po rozwaleniu palca skutecznie sie z takich wyleczyłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 197 #120 Napisano 11 Grudnia 2011 To i ja się pochwalę Nie do zdracia!!! 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tisiek 0 #121 Napisano 9 Stycznia 2012 Z myślą o wiośnie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24160 #122 Napisano 10 Stycznia 2012 Fajne, co to za buty? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tisiek 0 #123 Napisano 10 Stycznia 2012 Fajne, co to za buty?Kurt Geiger.Fajne robią buty.Pozdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsk 1 #124 Napisano 10 Stycznia 2012 0 czasem cos "cyka" a czasem cos "pika" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #125 Napisano 1 Lutego 2012 W związku z falą mrozów i odmarzniętymi stopami postanowiłem kupić THE NORTH FACE BACK TO BERKELY RB7 Ma ktoś z was doświadczenie z tym modelem lub może coś powiedzieć o butach TNF ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach