seiken 86 #1276 Napisano 1 Kwietnia 2015 Mój sąsiad ma takie i seledynowe zawsze się z niego troche pośmieje czy męskich nie mieli.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4012 #1277 Napisano 1 Kwietnia 2015 No wlasnie tylko w necie ogladalem , na żywo na plus czy na minus ? Wygladaja na bardzo lekkie i przewiewne.Seledynowe tez sa fajne Ale pomaranczka na lato jak najbardziej mi sie widzi, tak samo jak zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #1278 Napisano 1 Kwietnia 2015 A ja padłem wczoraj na niebieskie Umbro ... budżetowo , Lidl . 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #1279 Napisano 1 Kwietnia 2015 a mi takie dziś kurier przywiózł, szkoda że pogoda słaba i nie mogę wypróbować ale za miesiąc maraton na pewno w nich przebiegnę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #1280 Napisano 1 Kwietnia 2015 No to jak dla mnie na żywo mega na minus. Ciężko mi precyzyjnie odpowiedzieć na pytania, bo tylko przymierzałem. Góra to jest szmata. Dosłownie. Ja się czułem jak w kapciach w nich. Odchylając palec do góry trzeba uważać, bo bałem się że się dziura zrobi od razu. Ludzie to noszą, ale na oko nie daję im szans wytrzymać dłużej niż 2-3 miechy codziennego noszenia. I oczywiście obcięte paznokciem bo inaczej to z tydzień. Podeszwa to jest 100% dość miękkiej pianki, więc też słabo to widzę. Pranie pewnie spoko, bo to jest pianka + ta szmata u góry. Nic poza tym. Jak chcesz coś lekkiego i przewiewnego to polecę Adidas ZX Flux, czyli odpowiedź Adidasa na Roshe. Podeszwa jest normalna, podgumowana. Góra też jest w całości siateczkowa, ale materiał jest grubszy, lepiej trzyma kształt i myślę, że dużo dłużej posłużą. Kolorów i opcji materiałowych mnóstwo. Sam mam 2 pary - jedne takie typowe siateczkowe, drugie wiosenno-jesienne z balistycznej, sztywnej siatki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #1281 Napisano 1 Kwietnia 2015 No wlasnie tylko w necie ogladalem , na żywo na plus czy na minus ? Wygladaja na bardzo lekkie i przewiewne.Seledynowe tez sa fajne Ale pomaranczka na lato jak najbardziej mi sie widzi, tak samo jak zegarek Sąsiad w nich tylko samochodem jeździ bo mówi ,że tylko do tego się nadają nie dość ,że oczojebne to są marnej jakości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #1282 Napisano 1 Kwietnia 2015 Mazik77 zobacz model reebook nano 4.0. Model przeznaczony do sportu więc bedzie buty będą wytrzymałe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #1283 Napisano 1 Kwietnia 2015 Do tych Reeboków założyć jeansy to trzeba być odważnym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #1284 Napisano 2 Kwietnia 2015 Tylko do krótkich spodenek lub spodni treningowych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4012 #1285 Napisano 2 Kwietnia 2015 dzieki za odpowiedzi , te reeboki i adidasy mi nie podchodza wizualnie. Bede szukał dalej bo te Nike jednak odpuszcze po waszych sugestiach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1286 Napisano 2 Kwietnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #1287 Napisano 2 Kwietnia 2015 To ortopedany ? 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1288 Napisano 2 Kwietnia 2015 Koledzy szukam jakis kolorowych butów na wiosne/lato. Miał ktos do czynienia z modelem Nike roshe run ? Jak w uzytkowaniu sprawuje sie ta siatka ? Czy sa wytrzymale ? łatwo je wyczyscic szmatka , jak z praniem w pralce? Z góry dzieki za jakies odpowiedzi. Ja dla mnie kocury. Super kolor na lato. Mam jedne Nike w takim kolorze mieszanym z czarnym. Piorę je normalnie w pralce, bo nie ma tam grama skóry i nic się nie dzieje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1289 Napisano 2 Kwietnia 2015 A ja takie buty nike.jpg:-) :-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
element11 1 #1290 Napisano 2 Kwietnia 2015 mazik77 ja mogę Ci polecić buty firmy Geox kapitalne buty na lato lekkie i oddychające, stopa się nie poci Ja mam ten model tyle że brązowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4012 #1291 Napisano 3 Kwietnia 2015 Cook mozesz napisac co to za model nike? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1292 Napisano 3 Kwietnia 2015 Cook mozesz napisac co to za model nike?Nike Air Waffle Trainer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #1293 Napisano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) A jeszcze o tych zapomniałem - Adidas Pure Boost. Jednoczęściowa cholewka + ultra wygodna pianka boost. Jest też wersja z plecionki zwanej przez Adidasa Primeknit. Jak z kolorystykami to szczerze mówiąc nie wiem. Są też 2 wersje - 1 i 2.0. Nie jestem pewny które wkleiłem. Możesz sobie poszukać. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez sirkozi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71421 #1294 Napisano 4 Kwietnia 2015 Panowie, które z tych dwóch par? Vote! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witkacy7 0 #1295 Napisano 4 Kwietnia 2015 Pierwszy model. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71421 #1296 Napisano 4 Kwietnia 2015 Dzięki za pierwszy (mam nadzieję, że nie ostatni!) głos. Pierwsze to TH, drugie - widać. Pierwsze bardziej mi pasują do zegarka , ale chętnie posłucham opinii i obejrzę ewentualne alternatywne sugestie. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #1297 Napisano 4 Kwietnia 2015 Pierwsze słabe, drugie tragiczne. Popatrz lepiej na jakieś New balance czy Asics retro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof. Avenarius 0 #1298 Napisano 4 Kwietnia 2015 Albo Onitsuki lub Kangaroosy. A jeśli już koniecznie jedne z tych dwóch, to strzelam w dwójkę 0 keep cool but care Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1299 Napisano 4 Kwietnia 2015 W tego typu stylistyce zdecydowanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71421 #1300 Napisano 4 Kwietnia 2015 To nie muszą być TH, ani też PJ. Ale kolorystyka musi być właśnie taka. Prosząc o sugestie, miałem na myśli konkretne modele, w kolorystyce jak w podanych przykładach. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach