Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ttaber

Grzegorz Lato i jego zegarek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

głośno ostatnio o PZPN. Orzełek na koszulkach, nowa siedziba PZPN i rzekoma korupcja. Na jednym ze zdjęć obok facjat Laty i Kręciny jest zegarek. Podoba mi się. Jaki to zegarek - model, firma? Czy jest jego chiński odpowiednik :) ? Nie jestem z zawodu prezesem...:)

Ja nie mam pojęcia co to może być-nie jestem obeznany w drogich sikorach.

I tu jeszcze link odnośnie zakupu wspomnianego zegarka http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/gzregorz-lato-wyda-fortune-na-zegarek-zdejcia_188616.html

Zdjęcia:

post-41503-0-68976400-1322299863_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jaki to zegarek, ale odniosę się do artykułu z gwizdek24.pl.

Artykuł jest wyjątkowo prymitywny. Żeby było jasne, ja również nie znoszę G.Laty. Trzymanie się koryta, kolesiostwo, podejrzenia o korupcję, prostacki język jakim posługuje się ten człowiek i pewnie wiele innych rzeczy.

Ale z tego artykułu wynika między wierszami, że kto ma drogi zegarek ten jest buc i ignorant i w ogóle jak ktoś śmie posiadać takie cacko.

Poziom dziennikarski na żenującym poziomie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy takie twarze moga być związane ze sportem?Prymitywne wieprze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cóż gwizdek24.pl ma chyba coś wspólnego z Super Expresem. To już wiele tłumaczy.

Link załączyłem tylko po to żeby ułatwić identyfikację marki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Poziom dziennikarski na żenującym poziomie.

Jaki dziennikarz taki artykuł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie narzekać, pluć i kwilić. PZPN jest nie do ruszenia. Mają obstawę od większego brata FIFY...która będzie szantażowała polskie władze jeśli tylko zaistnieje ryzyko że może włos z głowy PZPN?owcom spaść...tym bardziej przed Euro 2012.

Zegarek ładny...nie wiem czy tak dobry gust ma Lato czy po prostu sprzedawca w sklepie mu dobrze doradził :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten wieprza był królem strzelców mistrzostw swiata, a taki komentarz raczej świadczy o autorze niż o komentowanych osobach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się że druga opcja jest bardziej prawdopodobna :) czyli doradził mu sprzedawca...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten wieprza był królem strzelców mistrzostw swiata, a taki komentarz raczej świadczy o autorze niż o komentowanych osobach.

To,że był dobrym piłkarzem wcale nie świadczy o tym,że jest porządnym i uczciwym człowiekiem ...Sentymentalisto...I nie jąkaj się :) tzn usuń powtórzone posty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakanie to skutek używania tapatalk na androida, nie jestem sentymentalny, ale jak ktos lubi klasowe zegarki to mógłby też pisać z klasą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyraziłem swoją opinię na temat tych ludków,bo w sposób wybitnie negatywnie oddziaływują na mój ustroj nerwowy...możesz mieć inną nic mi do tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja o tym całym towarzystwie od lat mam jedną opinię. Ale, że lato kasy ma w bród świadczy chociażby to, że na co dzień śmiga A8 i to miał ją z tego co pamiętam zanim został prezesem pzpn. Jak dla mnie to ta afera ostatnia jest tylko po to, żeby ktoś inny dobrał się do koryta, bo naszej piłki nic nie uzdrowi. Jak patrzę na tego buraka, potem jak patrzę na tego knura Kręcinę, a potem słucham tych warchołów z opozycji, to dla mnie to jedno szambo. Jestem kibicem Zagłębia i Legii, ale uważam, że w Polskiej piłce nie będzie nigdy normalnie i nie opłaca się wyrzucanie pieniędzy na bilety, żeby oglądać cyrk. Ale tak samo jestem kibicem Realu Madryt i od lat widzę cyrk w uefa, w pucharach europejskich, ostatnim przykładem może być dwumecz Real - Barcelona w zeszłorocznym półfinale i decyzje sędziego. A o fifa i sędziowaniu w Korei, w ogóle nie warto mówić. Ale żaden sport nie jest czysty. Ani zawodowo, bo pojawia się kasa, ani wbrew pozorom amatorski, bo chore ambicje powodują, że człowiek kombinuje. A chcesz wygrać z kombinatorem? Zaczynasz sam kombinować. Ile to razy mało mnie szlag nie trafił oglądając mecz? A ile to razy straciłem kasę w bwin, bo jakiś debil wydrukował mecz? Ale najgorsze jest to, że wiem, jakie to bagno, itp. Ale za kilka dni, znów usiądę przed TV i będę oglądał jakiś mecz albo o zgroza znów wydam 10,15,20,50 złotych, żeby obejrzeć ten cyrk na żywo, na stadionie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz 100% racji..Co do Laty nie chodzi mi o jego pieniądze tylko o kompetencje i poziom intelektualny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ulysse Nardin - nie lubię (niezależnie od walorów mechanicznych i estetycznych :)) zegarków spoza zasięgu (coś było na ten temat w wątku 'zegarki, których nie lubimy'). W przypadku GL nie ma znaczenia, czy to jest to gust bardziej, czy mniej wysublimowany. Pamiętam dwie rozmowy: w na początku lat 80-tych dyrektor państwowej firmy, w kórej pracowałem, mawiał: jak masz okazję, chapaj, ale małą łyżeczką, jak chapniesz chochlą, możesz się zachłysnąć i zadławić. I tak nie skorzystałem. W drugiej rozmowie, już w naszych czasach, przy wódce wyraziłem znawcy wątpliwość, czemu generał, były szef wywiadu, kontrwywiadu czy innych takich ma obok mnie malutką działkę pracowniczą, a nie odjechaną wyspę na południu. Znawca odpowiedział coś w sensie 'o, to jest mądry człowiek'. I tyle, jeśli chodzi o nabywanie stosunkowo drogich przedmiotów użytkowych (bo wszak nie chodzi tylko o zegarek) przez ludzi wynoszonych na wysokie stanowiska i opłacanych z naszych podatków. Zwłaszcza, gdy zaczyna śmierdzieć.

PS: przyczynek do spiskowej teorii dziejów - i tak nie dowiemy się nigdy, skąd i po co te informacje zostały upublicznione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tyle, jeśli chodzi o nabywanie stosunkowo drogich przedmiotów użytkowych (bo wszak nie chodzi tylko o zegarek) przez ludzi wynoszonych na wysokie stanowiska i opłacanych z naszych podatków.

Masz na myśli, że człowiek pracujący w prywatnym sektorze ma prawo kupić sobie coś drogiego, a drugi zarabiający tyle samo ale na państwowym stanowisku już nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do marcomartin

Czy jesteś pewien, że to Ulysse Nardin przebobrowalem całą ich stronę (duuuużo zegarków) i nie znalazłem czegoś podobnego do tego cykadła na ręku GL. Może napiszę do niego maila? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz na myśli, że człowiek pracujący w prywatnym sektorze ma prawo kupić sobie coś drogiego, a drugi zarabiający tyle samo ale na państwowym stanowisku już nie?

Myślisz że zarobił swoje pieniądze uczciwie??

Jestem daleki od ferowania wyroków - od tego są sądy.

Dla mnie skompromitował się już przy historii z brakiem orzełka.

Tylko że to jest ten typ człowieka który nie ma honoru i nie odejdzie.

Będzie siedzieć na stołku na siłe tak długo jak tylko się da.

Dla mnie ten człowiek to prostak bez honoru.

I szkoda że PO nie dało rady posprzątać tego syfu jakim jest PZPN.

Dlatego:

- nie chodzę na żadne mecze,

- nie oglądam i nie interesuję się piłką nożną.

Tacy "działacze" sportowi jak pan Kręcina czy Lato są tego głównym i chyba jedynym powodem.

Nie mam ochoty na taką piłkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszedłbym dalej,razem z nim pogoniłbym grupę otaczających go klakierów..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lato był świetnym piłkarzem, skutecznym napastnikiem, królem strzelców MŚ, dwukrotnym ich medalistą (1974 i 82). W wieku 9 lat stracił ojca, a po następnych 11 matkę. Życie go nie rozpieszczało, a na boisku potrafił dać kibicom tyle radości...

I co z tego zostało? Dzisiaj jest żywym dowodem na głupotę wśród piłkarzy, ale też cwaniactwo niebywałe. Niesamowite jak wysoko można zajść z takim potencjałem bezczelności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

straszny offtopic się zrobił. Chodzi tylko o jego zegarek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi raczej o kłucie w oczy dysproporcjami - skądś się ruch oburzonych wszak wziął. W sektorze prywatnym z reguły nie dostaniesz więcej niż wypracujesz, a w państwowym od określonego stanowiska wzwyż wyniki nie mają znaczenia. Oczywiście są stanowiska, jak choćby prezesura PZPN, których nie można wymierzyć bezpośrednio wynikami ekonomicznymi, ale właśnie w ich przypadku dysproporcje mogą szczególnie razić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I do tego złodzieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.