Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Wymiana beczki, balansu i naprawa kalendarza w takiej sławie jak się okazało znalezionej w przepastnych czelusciach piwnicy Taty . Naprawa kalendarza w tej sławie to mordęga niesamowita. Czyszenie,olej i zyje:)

28ce56e2b8ce003c3bf941bc7d63e2c8.jpg

wypassportowane z tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta rakieta kostka jest rewelacyjna, wszystkie pozostałe też bardzo ładne, gratulacje

Slava (duża kostka) - nowy nabytek, dostałem go niedawno od taty, nosił go, gdy byłem dzieckiem (doskonale pamiętam ten zegarek), leżał od lat popsuty w szufladzie.

Wczoraj odebrałem od majstra, naprawiony i po spa: wyczyszczony (mechanizm, koperta i tarcza, niestety nie udało się usunąć tych rdzawych plamek wokół centrum tarczy - od wskazówek), nasmarowany i wyregulowany, nowe teleskopy i pasek. Cieszy :) szkoda, że nie udało się usunąć wszystkich skaz na tarczy.....

post-30539-0-06518500-1461829926_thumb.jpg

post-30539-0-65879100-1461829946_thumb.jpg

Edytowane przez Tomek z Wrocławia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta rakieta kostka jest rewelacyjna, wszystkie pozostałe też bardzo ładne, gratulacje

Slava (duża kostka) - nowy nabytek, dostałem go niedawno od taty, nosił go, gdy byłem dzieckiem (doskonale pamiętam ten zegarek), leżał od lat popsuty w szufladzie.

Wczoraj odebrałem od majstra, naprawiony i po spa: wyczyszczony (mechanizm, koperta i tarcza, niestety nie udało się usunąć tych rdzawych plamek wokół centrum tarczy - od wskazówek), nasmarowany i wyregulowany, nowe teleskopy i pasek. Cieszy :) szkoda, że nie udało się usunąć wszystkich skaz na tarczy.....

Dzięki :) 

A mnie najbardziej cieszą takie zegarki jak Twój, które są pamiątkami rodzinnymi przywróconymi do życia :) Można mieć 300 innych zegarków, ale jeden szczególny którego się nigdy za żadne pieniądze nie sprzeda :) I chyba wszyscy na forum to potwierdzą :) A Twoja Sława sama w sobie jest bardzo ładna, elegancka prostota, no i ten krój cyfr... miodzio :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :) moja nieduża kolekcja radzieckich to same pamiątki (z wyjątkiem jednego). Ten dodatek (historia) sprawia, ze zegarek ma ogromna wartość :) Kiedy patrzę na zdjęcia tej sławy, to nie widzę w nim tylko zegarka, to po prostu tak znajoma rzecz z dzieciństwa - trudno to opisać, nasze wspomnienia to nie tylko obrazy, ale emocje, wrażenia.... Takie pamiątki z przeszłości przestają być tylko rzeczami....

Edytowane przez Tomek z Wrocławia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka dameczka wpadła za grosze :)

post-49869-0-47893800-1461849216_thumb.jpg

Co prawda kupiony już jakiś czas temu ale niedawno przywrócony do życia po serwisie.

Maleńki męski Kołos do którego nawet paska nie mam jakiego założyć :wacko:

Ale i tak piękny jest :)

post-49869-0-95282500-1461849293_thumb.jpg

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładna pajęczynka. Pasek to chyba 16mm? a może 14??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

No właśnie tylko 14 dlatego nawet takiego nie mam :D

Zegarek męski, pasek damski. Gender.  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rakieta 24 godzinna

post-82362-0-56043700-1461858024_thumb.jpg

na oryginalnym pachu

post-82362-0-50256600-1461858041_thumb.jpg

z  calym kompletem,reklama innych modeli,i gwarancja 

post-82362-0-04400200-1461858066_thumb.jpg

dolaczyla do troche mlodszej rozy wiatrow...

post-82362-0-58475300-1461858081_thumb.jpg

Edytowane przez popeyefiddichow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

@popeye

Dorzuć lepsze fotki paszportu i pozostałych papierów, oczywiście obustronne.

Dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pośmialiście się z mojego małego zegareczka to jeszcze dwa wrzucę :D

Rakieta wreszcie tyka :rolleyes:  (Jestem specjalistą od robienia fotek czarnym zegarkom, wiecie o tym) :D

post-49869-0-85169200-1461871809_thumb.jpg

I druga. Jest już u mnie jakiś czas, ale nie wiem dlaczego nie pokazałem. Myślę że warto bo chyba rzadka :wub: 

post-49869-0-18529800-1461871930_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Pośmialiście się z mojego małego zegareczka to jeszcze dwa wrzucę :D

Rakieta wreszcie tyka :rolleyes:  (Jestem specjalistą od robienia fotek czarnym zegarkom, wiecie o tym) :D

attachicon.gifDSC06132.JPG

I druga. Jest już u mnie jakiś czas, ale nie wiem dlaczego nie pokazałem. Myślę że warto bo chyba rzadka :wub:

attachicon.gifDSC06194.JPG

Krzysiu, ale wszyscy przecież wiemy że małe jest piękne.  ;) Tak w ogóle to takie Rakiety jeszcze mi się podobają, mają to coś, te późniejsze już nie. No dobra może z malutkimi wyjątkami.  :D

Edytowane przez Rafał75

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysiu, ale wszyscy przecież wiemy że małe jest piękne.  ;) Tak w ogóle to takie Rakiety jeszcze mi się podobają, mają to coś, te późniejsze już nie. No dobra może z malutkimi wyjątkami.  :D

Dziękuję. Myślałem że tylko Enkilowi się spodobają :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja cie nie lubie. Ta czarna, to mam identyczna ale majak, lub cvet, nie pamietam. By sie przydała......

? Hę.???? Machniom?

Sorki Enkil ale lubię te zegareczki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uuuu - Krzysiek - ta biała  Rakieta piękna i takiej jeszcze chyba nie widziałem. Gratuluję.

Jakby co to ustawiam się w kolejce  :)

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uuuu - Krzysiek - ta biała  Rakieta piękna i takiej jeszcze chyba nie widziałem. Gratuluję.

Jakby co to ustawiam się w kolejce  :)

Widziałeś, widziałeś :) Pamiętasz aukcję z aukro? Dawno to było, tylko jej nie pokazywałem.

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne zegarki pokazujecie :) Rakieta 24h z kompletem papierów jak dla mnie super! 

A Krzysztof znowu swoimi rarytasami mi apetytu narobił na zakupy na Aukro ;)

Enkil, bardzo fajny Majak. Na takiego poluję tylko albo stan nie ten, albo budżet zbyt mały :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie wczoraj taki nowy nabytek od dawna wstąpił w szeregi drobnej kolekcji

f53f27746eedb4f76968ce7aa8aba228.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na końcówkę bardzo płodnego kwietnia, który obrodził niesamowicie w ruski, taki Start dziś od majstra odebrałem :)

post-84532-0-75520900-1461919411_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Małe jest piękne więc ja dalej maluszki pokaże. Już dawno u mnie ale niepokazywane bo były niesprawne. Teraz po serwisie pięknie chodzą :)

post-49869-0-84640900-1461931086_thumb.jpg

post-49869-0-84317800-1461931096_thumb.jpg

post-49869-0-60773700-1461931105_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi