Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Do Sławy Arbuz dołączyła Mołnia Arbuz :)

93e8b76cc11b80ea283602a3b9cc9496.jpg

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te wskazówki, luma i patyna  :wub:  piękne połączenie. Pozazdrościć takiego zegarka. Jestem ciekaw jak się prezentuje na żywo :)

Mołnia niby arbuz, ale taki bardziej fiolet :D czy to zdjęcie przekłamuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się nie spinałem, kupiłem za swój maks. Cenę końcową uważam za bardzo dobrą. Trudno kupić 3017 poniżej tej kwoty.

Jeśli to nie tajemnica to jaka to była kwota, tak z ciekawości pytam? :) a zegarek piękny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Farciarz ;) Nie wyrwałbyś tak tanio, jakby sprzedający dał aukcję we właściwym dziale. Zobaczyłem ją dopiero, jak się zakończyła. Ciekawostka, w podobnej cenie jest taki sam... zalany i zardzewiały, troszkę niedziałający :D

A tak w ogóle, to nieładnie tak wycofywać okazy z rynku. Trzeba się dzielić z bliźnimi, a nie trzymać w szufladzie. Kupiłeś- sprzedaj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Farciarz ;) Nie wyrwałbyś tak tanio, jakby sprzedający dał aukcję we właściwym dziale. Zobaczyłem ją dopiero, jak się zakończyła. Ciekawostka, w podobnej cenie jest taki sam... zalany i zardzewiały, troszkę niedziałający :D

A tak w ogóle, to nieładnie tak wycofywać okazy z rynku. Trzeba się dzielić z bliźnimi, a nie trzymać w szufladzie. Kupiłeś- sprzedaj :D

Kto wie? Może kiedyś pójdzie dalej w świat ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak trzeba mieć szczególne zdolności, żeby mieć takie zegarki, nie zawsze to kwestia pieniędzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taką zwykłą Pobiedę też czasem przygarnę :)

attachicon.gifDSC00365.JPG

Tak mi się te Pobiedy podobają ze względu na swoją prostotę oraz to, ze zostały wytworzone w latach 50, że jak nie zbieram zegarków, to Pobied chce mieć przynajmniej  kilka.

Przy tej sprzedawca był pewny i ta koronka idealna, ale mam taką samą do zrobienia, brak sekundnika i części mechanizmu... Szkoda jej zostawać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja takie dwie ostatnio kupiłem.W tej 24h dobrze ustawiłem czas ? :-).

post-109074-0-60878400-1558023928_thumb.jpg

post-109074-0-28981900-1558023994_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie użytkowałem 24 -godzinnej, ale minutową to chyba normalnie ustawiasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A takiego Burana to w życiu nie widziałem nawet na zdjęciach.

Zrób lepsze fotki bo na tej słabo widać i trudno ocenic czy fake czy ciekawostka.

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mogłeś widzieć jak to jest mieszaniec czyli tarcza z kopiarko drukarki itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysokich indeksów raczej na drukarce nie zrobili a @sergius to chyba Italia więc można się spodziewać niewiadomego.

Na włoski rynek szły radzieckie zegarki o których jeszcze kilka lat temu nie mieliśmy pojęcia.

Ja bym tu jednoznacznej kreski nie stawiał, dlatego poprosiłem o lepsze fotki, również dekla jeśli można.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to wygląda ale ja zanim zaryzykuję ocenę to jednak chcialbym lepsze zdjęcie zobaczyć.

Tu jest kilka rzeczy które budzą moje wątpliwości.

Mam kraba KGB więc mam do czego porównać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi