Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Wpadła mi tez w ręce Molnija 3603 .Moze nie rarytas choć z antywstrząsem ale dla mnie ciekawa ,bo oprócz znaku SU koło balansu jest srebrne a nie żółte jak częściej widywałem.Dodam ze pięknie i równiutko "śmiga" ze miło patrzeć :)

post-63389-0-08036300-1423327297_thumb.jpg

post-63389-0-16209900-1423327317_thumb.jpg

post-63389-0-99749200-1423327339_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładne kieszonki  :)  widać że nie są zmęczone i były użytkowane z poszanowaniem  ;)

Bardzo ładne !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładne kieszonki  :)  widać że nie są zmęczone i były użytkowane z poszanowaniem  ;)

Bardzo ładne !!!

Dziękuję ! O Nos-y trudno i na nie rzadko poluję a dobry stan zawsze cieszy i jeszcze "kilka" takich posiadam :) U mnie juz nic złego im się nie stanie ;) będą sobie tykały...

Pozdrawiam jac-st

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadła mi tez w ręce Molnija 3603 .Moze nie rarytas choć z antywstrząsem ale dla mnie ciekawa ,bo oprócz znaku SU koło balansu jest srebrne a nie żółte jak częściej widywałem.Dodam ze pięknie i równiutko "śmiga" ze miło patrzeć :)

Obie bardzo ładne :) Przy okazji pytanie do znawców: czy w tej nowszej balans nie jest czasem przełożony z budzika Zaria? W nich właśnie były "białe" wieńce balansów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obie bardzo ładne :) Przy okazji pytanie do znawców: czy w tej nowszej balans nie jest czasem przełożony z budzika Zaria? W nich właśnie były "białe" wieńce balansów.

Ponieważ od jakiegoś czasu posiadam "miśki" i "kolejową" 3603 z "żółtym" wieńcem ,trochę mnie zastanowił ten "biały" i nabyłem. Znalazłem dziś na zatoce taką aukcję....więc chyba ze ktoś też wpadł na pomysł z balansem od Zarii... ? ;) Tak czy inaczej ciekawe....

post-63389-0-90894100-1423337469_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj skromnie,.ale jest jeszcze cos w plastiku ,tylko teraz nie mam czasu rozpakować., gdyż muszę iść do pracy.

post-67292-0-53368200-1423337804_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ od jakiegoś czasu posiadam "miśki" i "kolejową" 3603 z "żółtym" wieńcem ,trochę mnie zastanowił ten "biały" i nabyłem. Znalazłem dziś na zatoce taką aukcję....więc chyba ze ktoś też wpadł na pomysł z balansem od Zarii... ? 

Albo po prostu jest tak, że te Mołnie, które miały antywstrząs dostawały "biały" balans. Faktem jest, że ten z Zarii wygląda bardzo podobnie :)

Dzisiaj skromnie,.ale jest jeszcze cos w plastiku ,tylko teraz nie mam czasu rozpakować., gdyż muszę iść do pracy.

Piękny :) To NOS?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też bez szału ;)

post-41034-0-94071700-1423339597_thumb.jpg

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też bez szału ;)

Idź sobie stąd. :angry:

... Nie to było za delikatnie, powinno być tak:

post-42541-0-84261700-1423340174.jpg

Edytowane przez ksawery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też bez szału ;)

Fakt, szału nie ma, same śmieci ;)  ja mam pojemny kosz to dawaj do mnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...tak dygresując, raportuje z Legnicy - zagłębia radzieckich zegarków. Zaczyna ich brakować, nie to co kiedyś i cięzko teraz coś wyszukać - ceny u dziadków z bazaru zaczynają przypominać te na allegro, chociaż nikt nie patrzy do internetu... 

gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idź sobie stąd. :angry:

... Nie to było za delikatnie, powinno być tak:

Dobra już nie będę  :D 

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...tak dygresując, raportuje z Legnicy - zagłębia radzieckich zegarków. Zaczyna ich brakować, nie to co kiedyś i cięzko teraz coś wyszukać - ceny u dziadków z bazaru zaczynają przypominać te na allegro, chociaż nikt nie patrzy do internetu... 

O! Kto to się pojawił!?

Witamy, witamy.. :)

Forumowa legenda! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam - jutro robię tam wypad ale nie liczę na wiele - ta giełda się tam po prostu kończy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepszy rusek niż szwajcar

Gratuluję :)

Edytowane przez oprzemyslaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śniegu dzisiaj w grodzie Kraka nadupcyło więc plac na Grzegórzkach prawie pusty :( Choć dwie sztuki udało mi się znaleźć :)

post-41034-0-27558800-1423383723_thumb.jpg

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nic nie pokazywałem, więc "wrzucę" kilka moich ostatnich nabytków:

Slava, bardzo fajny zegarek z granatową tarczą na 26 kamieniach :)

DSCF7290.jpg

Dość pospolita Rakieta:

DSCF7309.jpg

START z 1954 roku:

DSCF7276.jpg

No i jest już parka, jak to mówicie lepiej chowająca się :D (lewy Start 1954r. prawy 1957r.)

DSCF7300.jpg

Wostok

DSCF7292.jpg

Edytowane przez Qba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jeszcze taka Pobieda z 1957 roku w całkiem fajny stanie, jeszcze z tzw.diamentową koronką:

image.jpg

Ps.sory za słabe zdjęcia ale robione słabą cyfrówką......

Edytowane przez Qba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny Start i do tego z tą fajniejszą moim zdaniem wskazówką sekundową. Do tego bardzo wdzięczna i sympatyczna Sława. Bardzo lubię te zegarki. Są zwykłe, duże, czytelne i sympatyczne :)

Edytowane przez Buczo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi