Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Oj tak, aukcje Pani Ireny to było cos niesamowitego . Dosłownie, najpierw sie brało co jest a potem czytało sie opis  :lol: Ale fakt był taki ze ceny były niewątpliwie niskie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha ha ha. Masz rację. tylko weź tu się za długo przyglądaj multikalendarzowi w super stanie za 79 zeta :) Na drugi dzień tak na Sławę Lodówkę patrzałem a gdy się zdecydowałem na kup teraz to było po ptokach. Trudno, i  tak jest piękna a ta mała kropeczka? Tylko że Dp Watches trafia u mnie na czarną listę. Dwa zegarki od niego kupione i dwa z ukrytymi wadami. Za samorodka właśnie myślę czy wystawić mu negatywa czy neutrala. Drugi to 55G, zmiana daty koronką nie działa. Na maila na razie nie odpisuje.

Oczywiście do Ciebie TabaQ nie mam o nic pretensji. Widziały gały co brały, tylko szelma, co widać na foto podmalował samorodka żeby tak się w oczy nie rzucał.

Edytowane przez Pilot353

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam się z wami w 100% ale co do negatywu to bym się wstrzymał moim zdaniem to nie jest nic ukryte plamke widać wyraznie chyba że na aukcji były inne zdjęcia to wtedy tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm.....zwłaszcza, że samorodek (jak przekonywał wiadomy Sprzedający) to wartość dodana ......... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja upolowałem takiego Łucza  i taką czajkę

post-80972-0-30888400-1431953865_thumb.jpg

post-80972-0-94448700-1431953893_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Tylko że Dp Watches trafia u mnie na czarną listę. Dwa zegarki od niego kupione i dwa z ukrytymi wadami. Za samorodka właśnie myślę czy wystawić mu negatywa czy neutrala. Drugi to 55G, zmiana daty koronką nie działa. Na maila na razie nie odpisuje...

..

Czyli nie tylko ja się u niego naciąłem ;-) Zakupiony zegarek naprawiał 2 razy i za każdym razem twierdził, że u niego chodził ok, ale w końcu zrobił porządnie i działa. Ale teraz też jestem ostrożniejszy i już nie napalam się na te jego okazje.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja upolowałem takiego Łucza  i taką czajkę

Piękny ten Łucz :)

Zakup przez internet czy bazarek? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie Rakieta za którą rozglądałem się już jakiś czas, ogłaszałem się kilkukrotnie, dopiero ostatnio Michał zauważył moje kolejne już ogłoszenie i dzięki niemu stałem się posiadaczem przepięknej czarnej Rakietki:

Zawsze myślałem, że jest większa, a tu zaledwie 35mm, ale mimo wszystko wygląda mistrzowsko (moja pasja do radzieckich budzi się od nowa)!

Przepiękna, zazdraszczam! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie dzisiaj przyszedł budzik poljota. Tak to ten o którym pisze w dziale "technicznym" ;-)

478d4a882aa409adc6e1431ace46e395.jpg

Wysłane z mojego MEIZU MX4 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idziesz obudzić psa? Bo widzę, że mops śpi w najlepsze :D

Fajny zegar !

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konwersja tapatalka trochę psuje zdjęcie ;) ale dzięki. Nie, niedawno poszedł spać, a mały jest to niech śpi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A już myślałem że testujesz budzik na psie  :unsure:

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już testowałem i umarlaka nie obudzi akurat bo to na zasadzie wibracji jest ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziś męczę dzisiejszy nabytek. Kupiony jako taki co czasami chodzi. :)

291dc2273fde2db9f1368f334523a53f.jpg

[Na tarczy KGB]

Ed. Lepsza fotka ;)

Ed2

I udało się działa

48371751d4f791f6bf5bd2b73a2ff6af.jpg

Edytowane przez Enkil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie Rakieta za którą rozglądałem się już jakiś czas, ogłaszałem się kilkukrotnie, dopiero ostatnio Michał zauważył moje kolejne już ogłoszenie i dzięki niemu stałem się posiadaczem przepięknej czarnej Rakietki:

Zawsze myślałem, że jest większa, a tu zaledwie 35mm, ale mimo wszystko wygląda mistrzowsko (moja pasja do radzieckich budzi się od nowa)!

TabaQ -  rakieta wygląda bardzo bardzo fajnie-gratuluje zakupu , tak szkoda że nie większa  tu się zgadzam z tobą :)  aha i dobrze że ponownie budzi się pasja do radzieckich.... a nie tylko 007 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Enkil - cóż za nietypowa kolorystyka bezela  :P , a poza tym to fajny  ^_^ .

A nie wiem co za "pijany mistrz" go malował. Jedna kropka niebieska na 12 potem zielone i w koncu czerwone. Trafilem kolejny nietypowy bezel :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny ten Łucz :)

Zakup przez internet czy bazarek? ;)

internet  :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość arc76

Żona mi dzisiaj taki prezent sprawiła

post-75489-0-27699900-1431995586_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra Żona i dobry zegarek  :lol: Gratuluję ( i Żony i zegarka). Moja nie kupiła mi jeszcze ani jednego zegarka :(

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś podczas porannych zakupów na targu, podszedł do mnie Pan i zapytał czy nie chciałbym kupić od niego zegarka....jak Pan otworzył pudełko to już wiedziałem,że musi być mój :).....takie poranne zakupy to mogę mieć zawsze :D

RAKIETA Automat  -stan można powiedzieć, że NOS (może kilka śladów od walania się w pudełku) nigdy nie otwierana ale jak na razie chodzi idealnie   ;)

DSCF7747.jpg

DSCF7752.jpg

DSCF7756.jpg

Edytowane przez Qba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi