mario1971 68687 #5276 Posted August 19, 2023 Zabawa w kolory. 8 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
dudak 1934 #5277 Posted August 22, 2023 Przebieranki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 10 Share this post Link to post Share on other sites
dudak 1934 #5278 Posted August 24, 2023 MOPWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Share this post Link to post Share on other sites
meinard 4480 #5279 Posted August 25, 2023 U mnie taka parka od dziś 11 Share this post Link to post Share on other sites
kingcrimson 18366 #5280 Posted August 26, 2023 U mnie ciągle singiel. 11 Share this post Link to post Share on other sites
pepepatryk 12108 #5281 Posted September 9, 2023 (edited) Panowie, jakby ktoś szukał AeroSpace Evo z ostatniego roku produkcji to zapraszam do kontaktu. Edited September 9, 2023 by pepepatryk 9 Share this post Link to post Share on other sites
tommly 11892 #5282 Posted September 10, 2023 Niezmiennie 9 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Share this post Link to post Share on other sites
kingcrimson 18366 #5283 Posted September 10, 2023 Już 3 lata odmierza mi czas. Ma pozycję niezagrożona, póki co nie szukam następcy 😀 10 Share this post Link to post Share on other sites
michszy 6367 #5285 Posted September 18, 2023 walczymy, ale chyba nie ma chemii 🤔 9 Share this post Link to post Share on other sites
kingcrimson 18366 #5286 Posted September 18, 2023 40 minut temu, michszy napisał(-a): walczymy, ale chyba nie ma chemii 🤔 Walcz, walcz bo to fajny zegarek, no ale ja trochę stronniczy jestem 😀 2 Share this post Link to post Share on other sites
KrysH 7258 #5287 Posted September 18, 2023 2 hours ago, michszy said: walczymy, ale chyba nie ma chemii 🤔 Z czym dokładnie walczysz w tym zegarku? Bardzo dobrze wyglada na Twoim nadgarstku. Świetne zdjęcie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
michszy 6367 #5288 Posted September 18, 2023 6 godzin temu, KrysH napisał(-a): Z czym dokładnie walczysz w tym zegarku? No właśnie jest dla mnie zbyt taki "surowy". Stwierdzam, że chyba nie jestem fanem stalowych bezeli. Do tego przez jego wielkość sama tarcza wydaje mi się relatywnie mała. Więcej grzechów nie pamiętam 😉, no może jeszcze luma na indeksach powinna być bardziej bielsza i mniej zielona jak w avengerze. 0 Share this post Link to post Share on other sites
KrysH 7258 #5289 Posted September 18, 2023 1 hour ago, michszy said: No właśnie jest dla mnie zbyt taki "surowy". Stwierdzam, że chyba nie jestem fanem stalowych bezeli. Do tego przez jego wielkość sama tarcza wydaje mi się relatywnie mała. Więcej grzechów nie pamiętam 😉, no może jeszcze luma na indeksach powinna być bardziej bielsza i mniej zielona jak w avengerze. Wow teraz jak napisałeś to też to widzę! Nieźle to wypunktowałeś. 0 Share this post Link to post Share on other sites
tommly 11892 #5290 Posted September 19, 2023 (edited) W dniu 18.09.2023 o 20:04, michszy napisał(-a): No właśnie jest dla mnie zbyt taki "surowy". Stwierdzam, że chyba nie jestem fanem stalowych bezeli. Do tego przez jego wielkość sama tarcza wydaje mi się relatywnie mała. Więcej grzechów nie pamiętam 😉, no może jeszcze luma na indeksach powinna być bardziej bielsza i mniej zielona jak w avengerze. Kiedyś Breitling kompletnie do mnie nie gadał, tylko Omega, aż do zakupu pierwszego Colta i ... wpadłem jak śliwka w kompot, potem miałem jeszcze kolejne dwa Colty, Aerospace EVO i dwa Avengery. Pomiędzy tymi dwoma niby nie ma różnicy, ale jak się przypatrzeć, to są diametralnie różne. Tarcza, koronka, koperta, bransa, zapięcie, AVE wg mnie to półka wyżej. Edited September 20, 2023 by tommly 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Share this post Link to post Share on other sites
meinard 4480 #5291 Posted September 19, 2023 4 godziny temu, tommly napisał(-a): Kiedyś Breitling kompletnie do mnie nie gadał, tylko Omega, aż do zakupu pierwszego Colta i ... wpadłem jak śliwka w kompot Miałem podobnie. Ja bardzo w Breitlingach lubię to, że mają tak komplementarną ofertę. Są i surowe toolwatche, i zegarki świecące się jak psu j*jca. I własne mechanizmy, i modyfikacje ETY. Automaty, manuale, kwarce. Divery, piloty, eleganty - heritage, i współczesne. Modele legendarne, okolicznościowe. A przy tym marka ma jakieśtam zasługi w historii zegarmistrzostwa, nie ma (chyba...) niejasnych przemian własnościowych i cały czas utrzymuje względnie wysoki poziom wykonania i potrafi wypuszczać naprawdę ciekawe projekty. Co tu dużo mówić - lubię te Brajtki 11 Share this post Link to post Share on other sites
piotralski 567 #5292 Posted September 19, 2023 36 minut temu, meinard napisał(-a): Miałem podobnie. Ja bardzo w Breitlingach lubię to, że mają tak komplementarną ofertę. Są i surowe toolwatche, i zegarki świecące się jak psu j*jca. I własne mechanizmy, i modyfikacje ETY. Automaty, manuale, kwarce. Divery, piloty, eleganty - heritage, i współczesne. Modele legendarne, okolicznościowe. A przy tym marka ma jakieśtam zasługi w historii zegarmistrzostwa, nie ma (chyba...) niejasnych przemian własnościowych i cały czas utrzymuje względnie wysoki poziom wykonania i potrafi wypuszczać naprawdę ciekawe projekty. Co tu dużo mówić - lubię te Brajtki W dziesiątkę! 1 Share this post Link to post Share on other sites
dudak 1934 #5293 Posted September 19, 2023 walczymy, ale chyba nie ma chemii To 41mm (od Jurka?)Dla mnie świetny. Ale ja mam spaczenie na punkcie B. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Share this post Link to post Share on other sites
michszy 6367 #5294 Posted September 20, 2023 (edited) 13 godzin temu, dudak napisał(-a): To 41mm (od Jurka?) Dla mnie świetny. Ale ja mam spaczenie na punkcie B. Tak , fajna sztuka bo w tym stanie ciężko go dostać. U mnie poleci jednak na sprzedaż dalej, może komuś sprawi więcej frajdy. Ale z B nie rezygnuję, ostatnio z przed nosa uciekł mi śliczny superocean 42, dosłownie kilka minut się spóźniłem, ech... 20 godzin temu, tommly napisał(-a): Pomiędzy tymi dwoma niby nie ma różnicy, ale jak się przypatrzeć, to są diametralnie różne. Tarcza, koronka, koperta, bransa, zapięcie, AVE wg mnie to półka wyżej. Zgadzam się. Edited September 20, 2023 by michszy 1 Share this post Link to post Share on other sites
kingcrimson 18366 #5295 Posted September 20, 2023 14 godzin temu, meinard napisał(-a): Miałem podobnie. Ja bardzo w Breitlingach lubię to, że mają tak komplementarną ofertę. Są i surowe toolwatche, i zegarki świecące się jak psu j*jca. I własne mechanizmy, i modyfikacje ETY. Automaty, manuale, kwarce. Divery, piloty, eleganty - heritage, i współczesne. Modele legendarne, okolicznościowe. A przy tym marka ma jakieśtam zasługi w historii zegarmistrzostwa, nie ma (chyba...) niejasnych przemian własnościowych i cały czas utrzymuje względnie wysoki poziom wykonania i potrafi wypuszczać naprawdę ciekawe projekty. Co tu dużo mówić - lubię te Brajtki Zgrabna i udana charakterystyka marki. Dla mnie atutem jest też to, że B nie jest tak powszechny jak np taka Omega. 3 Share this post Link to post Share on other sites
alex_k 1107 #5296 Posted September 20, 2023 Mój breitlingowy worldtimer. Jedyna rzecz, która mi tu nie pasuje, to ruchomy bezel włożony trochę na siłę. Poza tym bardzo przyjemny, solidny sikor. Chyba jeden z niewielu worldtimerów w historii marki, sprawdzałem teraz na stronie, nie znalazłem żadnego w ofercie. Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka 7 Share this post Link to post Share on other sites
fanfar19 6165 #5297 Posted September 29, 2023 Zapraszam do udziału w ankiecie 0 "Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta." - Stanisław Lem Share this post Link to post Share on other sites
kingcrimson 18366 #5298 Posted September 29, 2023 Colt 7 Share this post Link to post Share on other sites
rafalmosty 156992 #5299 Posted September 29, 2023 6 Share this post Link to post Share on other sites