Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

dariusz chlastawa

Zegarki klubowe , forumowe etc

Rekomendowane odpowiedzi

Nadwarażliwość niektórych kolegów jest dla mnie śmieszna. Próbujecie na siłę wykazać jaką to solą tego Forum jesteście i że bez Was przestanie ono istnieć. Nie łudźcie się, będzie trawało nadal. Co byście nie powiedzieli jego właścicielem jest Stowarzyszenie i czy się Wam to podoba czy nie, musicie się dostosować do jego wymagań. Jeśli się Wam to nie podoba to smiało możecie się ewakuować na inne, gdzie atmosfera jest tak przyjacielska, że portki opadają.

Mirek

Tak butnej wypowiedzi to już dawno nie czytałem!!!

Czyli jesteśmy tu niepotrzebni? Gratulacje!

Obyś się nie zdziwił! Od razu sobie zróbcie elitarne forum dla stowarzyszenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja to czasami mam ochotę, żeby przyszedł gajowy i wypi***ł wszystkich z lasu.

Czuję, że nazwa Gerlach padła niefortunnie jako synonim "producenta zegarków". Trudno. Stało się.

Rozumiem pęd ludzi do budowania zegarków forumowych, podforumowych, jubileuszowych, z okazji wyjścia do cywila itd.

Sam na razie o takim nie myślałem, bo nie lubię zegarków niestandardowo modowanych.

Jako użytkownika często drażniło mnie (przepraszam wszystkich zaangażowanych w projekty), że na głównej stronie jako pierwsze posty mielą się te inicjatywy. Świetnie, że jest zainteresowanie, ale podforum na tego typu inicjatywy przyjąłbym z wielką ulgą - bo to długie dyskusje i głosowania.

I chcę tu podziękować wszystkim, którzy się w to angażują, bo to kawał świetnej zegarkowej roboty

A to, czego dotyczy inicjatywa sprowadza się do tego, żeby użytkownicy Forum mieli wiedzę, czy zegarek jest inicjatywą Forum i będzie miał logo "oficjalny zegarek KMZiZ", czy będzie miał "ze wsparciem moralnym KMZiZ", czy "podforumowy rosyjski tych co na forum". Kwestie wyboru producenta będą jak wierzę, drugorzędne. No chyba, że się okaże, że Forum będzie miało jakieś super zniżki u producenta (na co pewnie jeszcze kilkadziesiąt lat poczekamy).

I naprawdę nie obchodzą mnie animozje międzyforumowe, dużo lepiej się tu czuję, kiedy sobie pomagamy w zegarkowej pasji i wszystkich jej odmianach.

Stanowiska Zarządu jeszcze nie ma a już są cztery(!) strony bicia piany

Może zróbmy z tego zegarek tematyczny? :S

Ochłońmy wszyscy i poczekajmy na stanowisko oficjalne.

Pax

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smiało możecie się ewakuować..

Tak całkiem to się trudno "ewakuować", bo to jest taka sieciowa forma "ustawki".

Spotykamy się tu i tu, i sie napiercielamy... obie strony lubią te rozrywkę.. znaczy z góry wiadomo kto będzie brał udział :D

Jedna strona ma przewagę liczebną, a druga techniczną i jakoś tam się siły wyrównują.

Ja w każdym bądź razie wyciągłem już piwo z lodówki i czipsy.. i obserwuję z uwagą. Szable w dłoń Panowie! :lol:

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO sprawa jest oczywista...chodzi o kasę a raczej jej brak :rolleyes:

Anglicy walczą do ostatniego żołnierza swego sprzymierzeńca...- stara to prawda znana od setek lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i zrobilo sie polskie bagienko.Jako swierzak niezorientowany w "ukladach" mocno sie zdziwilem innym zaszufladkowaniem projektu z podforum rosyjskiego niz 303,po tej lekturze juz troche kumam.Jest taka prosta IMHO zasada-gowna sie nie rusza,bo bedzie smierdzialo.A jak przyschnie to sie o nim zapomni.To g...o to oczywiscie animozje.Ja(i sadze zdecydowana wiekszosc userow) jestem tu dla ZEGARKOW.Nie obchodza mnie prywatne swary.Pierzcie swoje brudy miedzy soba(zeby bylo jasne mam na mysli OSOBISTE animozje miedzy Gerlachami i Stowarzyszeniem czy inna gora Forum jak i kazde PRYWATNE animozje).Przeciez z boku to widac az nadto wyraznie-komus sie ktos nie spodobal,to bec.Dowalic pierwszemu z brzegu bez zastanowienia,bo jak on trzyma z tymi "zlymi" to tez jest zly.Zlobek.Nawet nie przedszkole.A pomysl z pozwoleniem na podobne akcje rozumiem przy checi wykorzystania znaku Forum czy stowarzyszenia.Bo teraz to wyglada tak,ze w odruchu zlosci zostal ow wymog zapodany i dorabia sie do tego jakakolwiek teorie,zeby jakos wybrnac.

Poza tym chyba prawie wszystko zostalo juz napisane.

Wybaczcie brak polskich znakow,ale na kompie z ktorego pisze ich nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam ten temat z niemałym zażenowaniem. Skąd w was wszystkich tyle jadu?

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A PREZESIE, znasz Witka, nie znasz Ksenii. Ja jak napisałem nie wtrącam się w wasz konflikt, nie wciągajcie mnie w niego wy, po prostu od D303 się odczepcie i przeproście za pisanie o nas jako o akwizytorach.

Co do srania. Mądrym człowiekiem był ten PAŃSKI ojciec, skoro PANU od dziecka chciał wbić pewne zasady do głowy. Szkoda, że musi Pan mieć pernametną biegunkę, jeśli to przysłowie jest prawdziwe.

Pozdrawiam i radzę: Ogarnij się chlopie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbujecie na siłę wykazać jaką to solą tego Forum jesteście i że bez Was przestanie ono istnieć.

:blink:

Fajnie potraktować w ten sposób użytkowników, a raczej w kontekście powyższego uży-szkodników. Tak nie traktuje klienta żadna instytucja, chyba tylko ZUS.

Nie łudźcie się, będzie trawało nadal. Co byście nie powiedzieli jego właścicielem jest Stowarzyszenie i czy się Wam to podoba czy nie, musicie się dostosować do jego wymagań.

Oczywiście, że Stowarzyszenie jest właścicielem, ale po co ukrywać się za "misyjnością" i platformą wymiany myśli jaką powinno być forum. Od razu powinno napisać się - od dziś nie chcemy tu Gerlachów (ich wskazuję tu jako przykład, bo wokół nich narobił się smród). Najpierw Klaudiusz napisał że stracił serce dla tego forum, teraz Ty Mirku sprowadzasz forum, mieniące się największym tego typu w Polsce, do swoistej prywaty. Ok - własność jest bezsprzecznie Wasza, ale zwróćcie uwagę, że gdyby nie użytkownicy (szarzy, którzy coś jeszcze tu piszą, a nie martwi, którzy wychodzą z szafy raz na miesiąc) to forum nie miałoby prawa bytu, pozostałby "sklep", platforma reklamowa, itd.

Jeśli się Wam to nie podoba to smiało możecie się ewakuować na inne, gdzie atmosfera jest tak przyjacielska, że portki opadają.

Mirek

Ja się ewakuować nie chcę, bo dla mnie zegarki to zegarki, ot pasja i tyle, realizowana i tu i na "portkowym" forum. Dobrych znajomych mam i tu i tu, a o to w pasji chodzi i nie warto tego zatracać. Jeśli takie sprawy, wypowiedzi członków zaczną trafiać do szerszego grona odbiorców, a wieści szybko się niosą, to forum zostanie wydmuszką i trzeba sobie w końcu zdać sobie sprawę, że forum to użytkownicy (zadowoleni!), a nie garstka "cieni" + Stowarzyszenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wasyl , zdrowe podejście :)

Piotrze R. odpowiedz proszę, jak znajdziesz chwilę :)

Panie Darku, a w poniedziałek dowiemy się również o stosunku Stowarzyszenia i administracji do nas, zwykłych użytkowników ? Może będzie odmienne od prezentowanego teraz...

pozdrawiam

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

Żenada.

Sugeruję, by zakazać używania na Forum słów na "G". Np. Bo jest jedno, a może i więcej, bardzo brzydkie :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lechu Wroc - zdrowe podejście i ładnie napisane

Dago - nie musimy czekać do poniedziałku

Szanujemy Użytkowników i oni współtworzącego z nami forum . Tak było jest i będzie

Co nie oznacza , ze nie powinno być ustalonych zasad , które są po to aby ich przestrzegać

Wybaczcie ,ale dziecinnych wstawić nie komentuje , jak ktoś ma chęć możemy sie spotkać zawsze....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lechu Wroc - zdrowe podejście i ładnie napisane

Dzięki.

Staram się chłodno podchodzić do tych tematów, powodują wiele niepotrzebnych nikomu sporów, które uniemożliwiają normalne funkcjonowanie forum.

uważam ,ze sam Gerlach jako firma , traktuje sobie KMZiZ jako najlepsza platformę sprzedazowa , a cześć osób skupionych dookoła nie widzi nic złego w z jednej strony wieszaniu psów na KMZiZ ale z drugiej wykorzystaniu bezprecedensowej popularności naszego forum do sprzedaży , bo to wygodne .

KMZ jest platformą sprzedażową Gerlachów?? Kompletnie nietrafiony osąd.

Wystarczy zerknąć na CW, do działu komercyjnego gdzie trwają zapisy i prace nad projektami (wieloma) - tam się dopiero dzieje, a nie tu, gdzie Gerlach jest twórcą JEDNEGO projektu, w dodatku na prośbę tutejszych użytkowników. No chyba, że chodzi o napisanie tematu/założenie galerii w których użytkownik prezentuje zegarek i ludzie go oceniają. Może ta forma wydaje się śmierdzącą i zakazaną formą reklamy, której de facto nie ma, bo wiele jest też wypowiedzi krytycznych.

Popularność forum jest rzeczywiście duża, ale warto się zastanowić nad tym kapitałem i prowadzić do jego pomnożenia dzięki otwartości, a nie stagnacji i w perspektywie recesji z powodu sporów między siłami "dowodzącymi" jednym i drugim forum.

Nie uważam wpisów w tym temacie za bicie piany - sprawy należałoby w końcu wyjaśnić i pozwolić użytkownikom odetchnąć i zająć się sprawami istotniejszymi. Może poniedziałkowe spotkanie przyniesie jakieś rozwiązanie, przynajmniej w kwestii uregulowania spraw limitacji i inicjatyw - swoje rozwiązania podałem w poprzednich postach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dago - nie musimy czekać do poniedziałku

Szanujemy Użytkowników i oni współtworzącego z nami forum . Tak było jest i będzie

Co nie oznacza , ze nie powinno być ustalonych zasad , które są po to aby ich przestrzegać

Co do przestrzegania obowiązujących zasad całkowicie się zgadzam. Miło byłoby, aby Ci co ich mają pilnować, sami ich przestrzegali. Mam na myśli m.in. sposób wypowiedzi i traktowanie tych, co nie mają guziczków. Czasem zdarzy się, że jakaś wypowiedź, kogś :) , jest niewygodna...Ale używanie argumentu siły świadczy tylko i wyłącznie o bezsilności i braku racji B)

Mam nadzieję, Panie Darku, że ma Pan jakiś wpływ na moderatorów, aby od nich wymagać, oczywiście czysto zawodowo, nie prywatnie, bezstronności, obiektywizmu i profesjonalizmu w tym, do czego zostali powołani.

A spotkać się zawsze możemy :) oczywiście. Ostatnio nie mogłem, ale mam nadzieję, że okazja się jeszcze trafi.

Żywię nadzieję, że wszyscy będą równo traktowani. Ci co tworzą to Forum, jak i jego właściciele :)

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KMZ jest platformą sprzedażową Gerlachów?? Kompletnie nietrafiony osąd.

Wystarczy zerknąć na CW, do działu komercyjnego gdzie trwają zapisy i prace nad projektami (wieloma) - tam się dopiero dzieje, a nie tu, gdzie Gerlach jest twórcą JEDNEGO projektu, w dodatku na prośbę tutejszych użytkowników.

Gerlach nie jest twórcą projektu 303 a jego wykonawcą. I to wybranym drogą dyskusji na tym forum. Twórcami projektu są Makaron i Dmn, Hendrix zajmuje się stroną logistyczną. To bardzo łatwo sprawdzić, wystarczy odrobina chęci.

To nie tylko nietrafiony osąd, to kontynuacja poniższego:

oddzielenie pomysłów klubowiczów non-profit ( na zasadzie tego co robił np Kolega Jimi Jump ) od wyraźnych projektów komercyjnych , gdzie forum jest używane jako platforma sprzedaży bądź baza akwizycyjna ( Gerlach) . Trzeba jasno wydzielić tak jak jest oddzielone i usankcjonowane podpisanymi umowami pisanie artykułów sponsorowanych vs hobbystyczne opracowania klubowych Kolegów.

Ale powyższe zdanie, nieprawdziwe i krzywdzące dla zaangażowanych w projekt 303 wywołało burzę.

Moim zdaniem chyba niewiele osób z wypowiadających się w tym wątku ma cokolwiek przeciwko regulacjom czy też jakimkolwiek systemowym ustaleniom podobnych projektów. Ja przynajmniej nie mam, ale rozumiem oburzenie autorów i uczestników 303.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gerlach nie jest twórcą projektu 303 a jego wykonawcą. I to wybranym drogą dyskusji na tym forum. Twórcami projektu są Makaron i Dmn, Hendrix zajmuje się stroną logistyczną. To bardzo łatwo sprawdzić, wystarczy odrobina chęci.

Użyłem zamiennie "twórca"/"wykonawca" projektu, trochę niefortunnie, a słów trzeba pilnować i myśli formułować z chirurgiczną precyzją, żeby nie było przyczynku do niepotrzebnych dyskusji.

Chodziło mi w mojej wypowiedzi o kategoryczne rozdzielenie kwestii KMZu jako platformy sprzedażowej dla Fundacji. Wydaje mi się, że taką jest i pozostanie CW z tamtejszym działem komercyjnym.

Ale ad rem, bo dyskusja dryfuje w stronę kwestii, które właściwie są nierozwiązywalne (CW i Gerlachowie vs. KMZ i Stowarzyszenie).

W tym temacie trzeba podnieść i dokończyć kwestie związane z systematyzacją inicjatyw klubowych - liczę, że poniedziałek przyniesie w tym temacie racjonalne rozwiązanie i nikt nie będzie pokrzywdzony, a klubowe inicjatywy będą wyglądały jak do tej pory, ale w bardziej przyjaznej formie podforum inicjatyw. Do tego mechanizm wymagań formalnych (kto, co, jak, dla kogo i dlaczego, krótki "formularz") i wszystko gra bez względu czy marka "fajna" czy "niefajna" w osądzie Zarządu. Ogół forumowiczów zadecyduje czy to kupuje czy w projekcie nie bierze udziału.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zatem czy ktoś z Was, miłośnicy gerlachów wie CZYJE to są słowa? I co osoba która je wypowiedziała ma wspólnego z tymi gerlachami? Wstawię tylko trzy cytaty, bo mam inne rzeczy na głowie niż czytanie bzdur z CW:

"Co więcej - na jakiej podstawie warny daje Towarzysz Prezes?? Pytałem o to ostatnio już na KiZi - oczywiście bez jakiegokolwiek odzewu. Kim on jest? Modem? Prezesem? Userem ...? Nie będąc moderatorem daje warny bazujace na nowym regulaminie ... zanim on jeszcze wszedł w życie !? Orewll KiZi trwa!"

Gdzieś indziej:

"Oj dałbyś ty Piotrowi (broń mnie marsistowski Boże, nie idzie mi o Staruszka!) spokój - baty zebrał w paru wątkach, przeszedł reinkarnację, może przeszedł też na buddyzm (po stylu nie widać) :wink: ... "

"Efektem tego będzie, w mojej oocenie, powstanie klubu snobistyczno-handlowego, gdzie w watkach zamkniętych (propozycja kol. Chlastawy oddzielenia statusów "towarzysz" od "użytkownik" i innych ich uprawnień) "towarzystwo" będzie dyskutowało o kolejnych targach w Bazyleii,"

Niestety forum CW ściśle związane z produkcją chińskiego gerlacha przeładowane jest tego typu obraźliwymi wypowiedziami...

Nie dziwcie się koledzy, że my "Towarzysze" nie wyrażamy zgody , żeby ktoś sobie handlował tutaj tym chińskim badziewiem

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla ułatwienia dodam, że ten ktoś jest :blink: :blink: :blink: :blink: moderatorem.

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na CW najlepsze jest to, że jak nie walniesz jednego posta na 30dni to twoje konto jest kasowane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piotrkrakow - czemu mają służyć takie Twoje wypowiedzi? I to w momencie, kiedy nastroje się uspokoiły?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co masz na myśli?

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat o uporządkowaniu inicjatyw przekształcił się w pyskówkę, w której przeplatane różnymi określeniami latały Gerlachy z jednej i Stowarzyszenie z drugiej, wyciszył się i w jakiś sposób powrócił do meritum - vide ostatnie wypowiedzi Lecha. A Ty wyskakujesz z cytatami z CW. I tego właśnie nie rozumiem. Celu tego wyskoczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To że CW i Kmziz za sobą nie przepadają to przecież wiadomo, tylko dlaczego mają cierpieć na tym userzy który chcą stworzyć sobie jakiś fajny zegarek za małe pieniądze? Mnie osobiście nie obchodzi kto komu co i dlaczego. To są wasze prywatne zaszłości i one nie powinny odbijać się na kreatywnej działalności userów tego forum.

Lepiej jest dyskutować na temat zegarków i przyszłych projektów ( pod forum z inicjatywami ) niż podkładać sobie kłody, bo niedługo zostanie dyskusja zostanie ograniczona do tematów w stylu 'kupiłem sobie dziś skarpetki'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piotrkrakow rozumiem, że Twoja żółć się wylała z powodu gorszej sprzedaży...

Interes nie idzie ? Ludzie zaczęli myśleć i zyski spadają ?

Może jakiś psychoanalityk poprawiłby Twoje samopoczucie.

I wyciszył Cię wewnętrznie :)

Przepraszam, ale się dostosowuję do tonu wypowiedzi, żeby zostać zrozumianym przez Kolegę dystrybutora.

Naprawdę w temacie zaczęło być merytorycznie, po co takie wtręty, czemu to ma służyć ?

pozdrawiam

edit :

na CW najlepsze jest to, że jak nie walniesz jednego posta na 30dni to twoje konto jest kasowane

Może to być dla niektórych niezrozumiałe, ale tam można pisać wszystko w sposób nie kolidujący z regulaminem. Nawet jak nie jest zbieżne z poglądami adminów...

A konto nie jest kasowane, jeśli nie napiszesz posta w ciągu 30 dni :)

Natomiast nie przebywają tam "martwe dusze" w celu podniesienia prestiżu i liczebności wirtualnej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zatem czy ktoś z Was, miłośnicy gerlachów wie CZYJE to są słowa? I co osoba która je wypowiedziała ma wspólnego z tymi gerlachami? Wstawię tylko trzy cytaty, bo mam inne rzeczy na głowie niż czytanie bzdur z CW:

"Co więcej - na jakiej podstawie warny daje Towarzysz Prezes?? Pytałem o to ostatnio już na KiZi - oczywiście bez jakiegokolwiek odzewu. Kim on jest? Modem? Prezesem? Userem ...? Nie będąc moderatorem daje warny bazujace na nowym regulaminie ... zanim on jeszcze wszedł w życie !? Orewll KiZi trwa!"

Gdzieś indziej:

"Oj dałbyś ty Piotrowi (broń mnie marsistowski Boże, nie idzie mi o Staruszka!) spokój - baty zebrał w paru wątkach, przeszedł reinkarnację, może przeszedł też na buddyzm (po stylu nie widać) :wink: ... "

"Efektem tego będzie, w mojej oocenie, powstanie klubu snobistyczno-handlowego, gdzie w watkach zamkniętych (propozycja kol. Chlastawy oddzielenia statusów "towarzysz" od "użytkownik" i innych ich uprawnień) "towarzystwo" będzie dyskutowało o kolejnych targach w Bazyleii,"

Piotrku - nie wiem czyje są to słowa, mogę się oczywiście domyślać, albo szukać na CW autora/ów. Tylko sęk w tym, że użytkownicy tego forum nie mogą i nie chcą odpowiadać za słowa użytkowników tamtego forum (ja również odpowiadam tylko za siebie). Gerlachów (Krzyśka, Sylwka i Darka) lubię i jako kolegów i jako producentów, ale co to ma do rzeczy w tym miejscu?

Wiem, że członkowie Stowarzyszenia są niezbyt im przychylni co wynika z tak wielu powodów, że szkoda gadać, bo sprawa ciągnie się już kilka lat. Tylko co ma z tym zrobić zwykły użytkownik, który ma ochotę na np. 303kę? No właśnie - nic.

Niestety forum CW ściśle związane z produkcją chińskiego gerlacha przeładowane jest tego typu obraźliwymi wypowiedziami...

Nie dziwcie się koledzy, że my "Towarzysze" nie wyrażamy zgody , żeby ktoś sobie handlował tutaj tym chińskim badziewiem

Chiński Gerlach i chiński Gerlach - szwajcarski chińczyk, szwajcarski chińczyk, polski szwajcar, ooo i jeszcze szwajcarski polak. Nie wiem po co to negatywne wartościowanie skoro doskonale wiemy gdzie wytwarzane są podzespoły do lwiej części "szwajcarskich" zegarków, które mimo wszystko spełniają normę "swiss made" (50% kosztów w Szwajcarii, bla, bla, bla). Zapomniałbym o szwajcarskiej Eternie... ale nie o tym rozmowa. "Chińskie badziewia" też sobie darujmy, bo można w innym miejscu poczytać ile badziewia w badziewiu.

Znowu wszystko zmierza w kierunku zaogniania durnego konfliktu, który mam wrażenie ciągle sam się napędza, choć nikt nic nie wie i nikt niczego nie zaczynał.

Jak dla mnie ciągnięcie tematu nie ma sensu, bo robi nam się znowu mydlana opera i rozmowa zmierza w doskonale znane nam wszystkim rejony. Kto chciał, ten się wypowiedział, a ja "otwieram piwko i czipsy" i czekam na poniedziałek licząc na zdroworozsądkowe i proforumowe rozwiązanie kwestii inicjatyw klubowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze mozna projekt 303 zabrac z tego forum INMHO, jako ze wiekszasc jest juz dograne. A i wiecej incjatyw na tym forum nie trzeba robic, zeby nie zabierac "sponsorom" biznesu :rolleyes: w razie jesli wiekszosci bedzie sie podobala marka, ktora ma chec pracy a nie jest tutaj sponsorem.

Tok myslenia ze jesli ja nie zarobie na czyims pomysle, to reszcie sie nie nalezy, jest typowo polityczny i prosze mi nie mowic ze tutaj nie oto chodzi ... my sie wszyscy na tym toku myslenia wychowalismy przez lata patrzenia na twory z ul. Wiejskiej :lol:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.