Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

OSTATECZNA ANKIETA ! - Zegarek Klubowy 2012

Ostatnie starcie 3 wersji kolorystycznych  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie-do kiedy ankieta będzie wisieć?

Dotąd aż któraś z wersji uzyska minimum 20 głosów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niepokoję się, że z zegarka klubowego 2012 nic nie wyjdzie. Zainteresowanie jest raczej marne, sądząc po ilości oddanych głosów. Sam jestem zainteresowany projektem nr 2, ale w przypadku zbyt długiego oczekiwania na rezultaty tej ankiety będę musiał zrezygnować i zakupić jakiś inny zegarek. Może to będzie glycinka 2011 albo wodnik?

Dlatego też bardzo bym prosił zainteresowane osoby o głosowanie w ankiecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszyscy czekamy nash3.spokojna Twoja rozczochrana będzie dobrze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszyscy czekamy nash3.spokojna Twoja rozczochrana będzie dobrze :)

Ludzie chcieli by widzieć finalny zegarek...wtedy by głosowali...ale niestety to nie jest możliwe...a same rendery są takie sobie...słabo oddają to jak fajnie ten zegarek będzie wyglądał.

Dziwne natomiast jest dla mnie to, że w poprzedniej ankiecie gdzie było wiele wersji kolorystycznych te 3 wersje uzyskały każda ok 20 głosów ( tamta nakieta byla bardzo satysfakcjonująca wedlug mnie a zainteresowanie wystarczające do wiecej niz powodzenia projektu)..a w tej ankiecie już te same osoby które tam głosowały się nie wypowiadają. Niezdecydowanie ?? Chwiejność ??? Jeśli będzie to dalej tak wyglądało to zrobię ''preorder'' gdzie będą konkretne wpłaty zaliczek...i wtedy się do wiemy kto na serio jest zainteresowany a kto głosuje sobie tylko tak żeby sobie pogłosować. Myslałem nad preorder na wszystkie 3 wersje...i ta która uzyska najwięcej wpłat po prostu wygra a osobom którzy zrobili przedpłaty na inne wersje przedpłata zostanie zwrócona. Co o tym myślicie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, ale albo niska kwota (ze 100 zł), albo jeszcze za jakiś czas, bo wiele osób czeka jeszcze dwie wpłaty na D303, a i pewną część czeka jeszcze 3 rata za fokę i nie mają kasy. (Np.: mua tongue.gif )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to całkiem ciekawy pomysł ale:

patrząc na ankietę to wyjdzie, że kilka osób wpłaci na nr 1 a reszta na inne pomysły.i co, zamówisz zegarek w liczbie powiedzmy 12?nie.bo wyjdzie duuużo drożej i nie będzie to opłacalne.Może poproś o rendery Squale?ich będą chyba lepsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to całkiem ciekawy pomysł ale:

patrząc na ankietę to wyjdzie, że kilka osób wpłaci na nr 1 a reszta na inne pomysły.i co, zamówisz zegarek w liczbie powiedzmy 12?nie.bo wyjdzie duuużo drożej i nie będzie to opłacalne.Może poproś o rendery Squale?ich będą chyba lepsze

Niestety nie będą lepsze...ocenili, że te nasze są całkiem OK. Pewnie to trochę zły czas na ten projekt...bo akurat zwarł się z finalizacją zakupów Aquariusa..i pewnie przez pewien czas jeszcze będzie się utrzymywało podniecenie ;) Aquariusami ( widziałem wczoraj na żywo...naprawdę super wykonane, jedyny minus to nieczytelne wskazówki).

Dopóki nie opadnie kurz po Aquariusach to zainteresowanie Squale będzie wyglądało jak wygląda :)...nie ma ciśnienia...Squale bardzo dobrze się sprzedaje na świecie...w poszukiwaniu zdjęć przeczołgałem się przez różne zagraniczne fora i posiadaczy 50 Atmos'a jest naprawdę wielu...i w większości są bardzo zadowoleni. Nasza limitka wiec bedzie naprawdę atrakcyjna...i bez problemu znalazła by nabywców wśród zagranicznych miłośników dive-watches. Ale ja cały czas dążę do tego aby zegarek ten trafił tylko do naszych klubowiczów...i tak jak Stowa LE osiągał potem dużo wyższe ceny na rynkach wtórnych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez sie pisze

Opcja nr.1+szafir+szlif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oooo te sa super :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy ktoś zmieni głos jak to zobaczy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy ktoś zmieni głos jak to zobaczy :P

Przydała by się jeszcze wizualizacja na meshu :P

aaaaaaaaaa.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobają mi się wszystkie propozycje. Muszę przeanalizować stan konta. Wtedy ewentualnie zagłosuję.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś mi się wydaje, że jeżeli wygra inna opcja niż granat ciężko będzie projekt wcielić w życie

ludzie/Polacy są jednak konserwatywni

niby piszemy, że mamy dosyć czarnych zegarków, że chcemy czegoś świeżego, nietuzinkowego, innego niż wszystkie ale i tak kupujemy czarne

ostatnimi czasy nastała nawet taka moda, że ludzie gardzą zegarkami z białą tarczą

jeżeli wygrają ukraińskie kolory lub koło ratunkowe, albo te zegarki nie uzyskają wymaganego min. albo po realizacji bardzo szybko wrócą na bazar - takie moje przeczucie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten cały granatowy jest bardzo sympatyczny ale brakuje mu do pełni szczęścia jakiegoś detalu np. inny kolor wskazówki minutowej albo coś z sekundową i by było wundabar!

Pomarańczowy jest wstrętny zaś wersja "UA" niby fajna, ale coś tam jest niedopasowanego jeśli chodzi o kolory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten cały granatowy jest bardzo sympatyczny ale brakuje mu do pełni szczęścia jakiegoś detalu np. inny kolor wskazówki minutowej albo coś z sekundową i by było wundabar!

Pomarańczowy jest wstrętny zaś wersja "UA" niby fajna, ale coś tam jest niedopasowanego jeśli chodzi o kolory.

Można w granatowym zastosować wskazówki standardowe bialo pomaranczowe....jak w modelu historycznym:

0Fyl9.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można w granatowym zastosować wskazówki standardowe bialo pomaranczowe....jak w modelu historycznym:

0Fyl9.jpg

I oto mi właśnie chodziło!

Ten zegareczek jest kozak :)

P.S. Jest szansa na taką modyfikację czy już pozamiatane?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest szansa....mało tego jest to prostsze do zrealizowania bo takie wskazówki są ''in stock'' a te srebrne trzeba by było zamówić/poszukać takich oemowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak na marginesie-jak dlugo trwalaby realizacja projektu?chyba nie rok co?...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do przełknięcia... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra ja jeszcze pomarudze :P

jaka bedie luminova w tym zegarku?da rade zrobic indeksy godzinowe na zielono a wskazowki np: na ladny niebieski?

i jak dlugo bedzie to swiecic?czy mozna sie tego dowiedziec?bo to dla mnie rownie wazne :) bo jak ma swiecic przez 30 min to porazka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.