Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

OSTATECZNA ANKIETA ! - Zegarek Klubowy 2012

Ostatnie starcie 3 wersji kolorystycznych  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

a ja mam pytanko:

czy na deklu ta torpeda-rekin może mieć w pysku-paszczy np: logo Squale?logo wygląda jak rybka i ładnie by sie to komponowało.co wy na to? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za duzo szczgolow!! srodkowa czesc dekla ma tylko 2cm srednicy! nie bylo by tego logo w ogole widac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee tam.to by wygladalo super.po co dawac nazwe gdzies indziej jak by byla polaczona z naszym "rekinkiem" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś się rusza w temacie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, kibicuje temu projektowi i trzymam za niego kciuki, ale moze warto dokonac autorefleksji i czasowo zawiesic projekt. Jak byla wczesniej mowa zbieglo to sie w czasie z innymi wyzwaniami: wodnikami i D303. Zainteresowanie jakie jest, kazdy widzi, ankieta z trudem posuwa sie do przodu. Ja przynajmniej czarno to widze, a nie chce czekac pol roku na finalizacje projektu. Moze warto o tym podyskutowac, moze ktos ma odmienne spostrzezenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja proponuję zawiesić forum, jak się ludziom stęskni to może wtedy będzie większe zainteresowanie tematem zegarkiem klubowym 2012. A tak na poważnie myślę, że czas chyba zakończyć ankietę od kilku dni przyrost zerowy i niema sensu wisieć w próżni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto trochę poczekać. Ja się zdecyduję zagłosować bliżej końca wakacji jak mi się finanse ustabilizują.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sa wakacje.... tak to niestety zawsze wyglada. upal na dworze nie sprzyja siedzeniu przed kompem. Ja juz pisslem co zrobie jesli nie bedzie tutaj wymaganej ilosci chetnych. Projekt przeistocze w miedzynarodowy i nie bedzie zadnych problemow. Wtedy na zegarek klubowy poczekacie dluzej i pewnie bedzie to cos za 10000zl lub wiecej bo taką ide forsuje Stowarzyszenie. Nie mam nic przeciwko wszak elicie takze nalezy sie jakis zegarek klubowy :) spelniajacy ich wymagania.

A teraz ciekawostka: Squale robilo koperty dla Blancpaina :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś orientacyjne terminy? Czekamy jeszcze tydzień, miesiąc, rok? Domyślam się, że jak projekt wyląduje na forum zagranicznym to wszystko zacznie się od nowa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś orientacyjne terminy? Czekamy jeszcze tydzień, miesiąc, rok? Domyślam się, że jak projekt wyląduje na forum zagranicznym to wszystko zacznie się od nowa...

Nic nie zacznie się od nowa. Te 3 propozycje z tej ankiety są wiążące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie mam nic przeciwko żeby do projektu dołączyło kilku chętnych z np WUS. Wtedy problem by się pewnie sam rozwiązał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projekt zostanie zrealizowany Panowie o to się nie bójcie :)

Obecnie raczej zastanawiam się czy użyć tarczy ze szlifem słoneczkowym czy zwykłej. AR raczej zaimplementujemy.

Mamy przyklady fajnych zegarkow z tarczami bez szlifu. Wystarczy fajny odcień niebieskiego. Wiecie trochę się boję że zrobi się bling bling. Połyskująca tarcza i połyskujące indeksy. Chyba nakładane ( całkiem spore polerowane indeksy...lepiej grają z matową tarczą...tak na zasadzie kontrastu.

Mam na mysli wersje granatową/niebieską. Jesli wygra szara to tam rzeczywiscie lepiej ze szlifem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lud głosował za szlifem nawet za dopłatą, więc nie zabierajmy tego... Ładny szlif czyni wizualne cuda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

+1 gniewko

Też tak uważam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowiek ( Tomasz) od tajemniczego projektu ORP Orzeł który mogliście przez kilka dni podziwiać w galerii...poproszony przeze mnie o przygotowanie alternatywnego projektu dekielka stanął na wysokości zadania i dziś mogę wam pokazać pierwsze efekty.

dekielwymiary.jpg

1-1.jpg

2-1.jpg

3-1.jpg

4-1.jpg

5-1.jpg

6-1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to teraz dopiero sie zacznie... Moze na dekiel jest jeszcze za wczesnie, wiec przedstawienie w tym momencie wersji innej, niz wczesniejsza koncepcja, wniesie sporo zamieszania. Mi sie generalnie wizualizacja podoba, dyskusyjna sprawa to lodka, adres strony www oraz napis po angielsku o limitacji. Wolalbym po polsku a zamiast lodki jakies morskie zyjatko, np. osmiornice. Czcionka prosta jest dla mnie idealna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znaczy sie tak-ten adres zstrony internetowej bym sobie darowal. to raz :)

dwa- co z torpeda????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz z Tomaszem uzgodnilem ze adres zniknie a zamiast Polish Limited Edition bedzie Polska Edycja Limitowana.

Jeszcze jakies uwagi? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Motorówka super!

Te myślinki wokół możnaby przerobić na sznur (wystarczy żeby przerwy były ukośnie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł z motorówka super!

Torpeda jak dla mnie trochę taka kiczowata a tu pełna profeska.

Zastanawia mnie tylko jak to będzie wyglądało - nie znajdziemy stosownej ilości ludzi do realizacji projektu na arenie naszego forum. Udajemy się np. na forum WUS i tam wyskakujemy z dekielkiem Polska Edycja Limitowana. Jakoś nie widzę tłumów chętnych do posiadania takiego zegarka z takim grawerem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek piękny, dekiel z motorówką bardziej mnie przekonuje... ale DLACZEGO tylko 42mm? Czy nie można byłoby powiększyć koperty do 45-46mm???

FREUDE AM FAHREN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.