Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

OSTATECZNA ANKIETA ! - Zegarek Klubowy 2012

Ostatnie starcie 3 wersji kolorystycznych  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

42mm jest dobrodziejstwem w tym zegarku jest to rozmiar ktory pasuje wiejszosci nie za maly i nie za duzy. i przypominam po raz setny ze koperta to reedycja z lat 70tych . gdyby ja powiekszono to juz byla by mocno naciagana reedycja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi po angielsku się właśnie napis podoba. Motorówka fajna, dodać sznury albo coś podobnego i zegar można nazwać "koło ratunkowe" hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spojrzalem po raz kolejny i w sumie, uwzgledniajac powyzsze uwagi, jestem za motorowka. A co tam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w którym miejscu umieścimy napis squale?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Motorówka koszmarna! Nie niepasuje do koncepcji zegarka!

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest jacht nie motorówka :]

Koszmarna? chyba przesadzasz troszeczke :)

Osmiornice i ryby odpadają bo sa juz uwiecznione na nie jednym zegarku... kotwica takze, róża wiatrow odpada.

Pozostal kabestan czy jak mu tam... i zapomniany ale proponowany przeze mnie marynarz z lampą nadajacy sygnaly swietlne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta łódź jest lepsza niż rekino-torpeda, ale jest moim zdaniem badzo bardzo słaba. Jest po prostu słaba graficznie. Wygląda jak jaiś "gotowiec" dostępny w sieci, nie dotknięty ręką plastyka, grafika, czy kogoś kto ma talent plastyczny. Przepraszam, jeśli kogoś dotyka moja opinia. Taka dyskusja jest dość trudna, bo sprowadza się do oceny czegoś, co jest efektem czyjejś pracy i czy to inicjator, czy twórca propozycji, jest automatycznie zaangażowany i przez to trochę stronniczy. Z drugiej strony, nie widzę powodów, by nie pisać szczerze co o tym myślę. Czy nie możemy rozważać zlecenia projektu obrazka na dekielek "zawodowcowi", tzn. plastkowi, grafikowi, który zrobiłby to za pieniądze? Po podjęciu decyzji co do zegarka, koszt projektu takiej grafiki, rozłożony na wszystkich zainteresowanych byłby chyba niewielki. Miom zdaniem możemy też rozważać wersję "bezpieczną" i tu wrócę do swojej wcześniejszej propozycji, by po prostu wziąć jako obrazek w środku dekielka logo Klubu. To naprawde ładne logo, a jego umieszczenie na dekielku zegarka klubowego ma jak najbardziej sens. Styl zegarka jest oczywisty i nie wymaga podkreślania obrazkiem na dekielku i umieszczenie tam logo Klubu nie odbierze mu charakteru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie ten dekiel jest ok. Nie jest przeładowany i wygląda starannie. Mnie się podoba i jestem za

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czego kolega Witek oczekuje na deklu ale moim zdaniem (powtarzam się ale trzeba bronić swoich poglądów) ten jest bardzo dobry. Lekkie korekty i będzie super

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

logo klubu ponoc ma byc zmienione.... a chyba nikt nie chcialby zegarka z nieaktualnym logo? Poza tym jesli projekt nie zbierze dostatecznej ilosci chetnych to bedzie miedzynarodowy a wtedy logo Polskiego klubu bedzie bezsensowne. dekielek powinien miec uniwersalny charakter a jedynie napis powinien informowac o tym ze jest to edycja klubowa lub jakakolwiek inna.

Jak widzicie ile osob tyle opinii, jedni pisza ze bardzo ladny dekielek inni ze katastrofa. Trzeba znalezc zloty srodek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie się podoba ale coś bym dodał.fale od dziobu czy coś.żeby ta łódź płynęła a nie leciała...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do tej motorówki dodał bym po obu stronach latarki chodzi mi o coś takiego co jest w katalogu papierowym Omegi jak George Clooney śmiga tam taką retro motorówką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wiocha

zegarek typowo nurkowy

a taka motorówka to bardziej "Policjanci z Miami" niż sprzęt używany przez nurków

chcecie zrobić bezelski zegarek ?

sam projekt dekla, napisy i wizualizacje superrr...

może hełm nurkowy lub łódź podwodna - fakt, to wszystko już było (hełm u Steinharta, okręt podwodny jest w Vostok)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

helm jest nie tylko w steinhard ale take w tagach aquaracerach... i wielu wielu innych :)

to moze śruba??? w sensie taka statkowa :) tez juz gdzies ten motyw na deklu widzialem ale nie jest az tak popularny.... a na pewno latwiejszy graficznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem i muszla fajna i latarnia morska i motorówka byle tylko nie ta wiejska torpeda z pyskiem wściekłej szprotki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin

wszystko co wymieniasz 200% lepsze do tej nieszczęsnej motorówki

tajemnicze akcenty jak Czerwony Październik, Loch Ness(bez potwoara) też dodają smaka

http://niewiarygodne...gajticaid=6eede

ryba głębinowa

może jakaś pęknięta/złamana butla nurkowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może rozgwiazda?

Albo taka busola?

kompas.jpg

Bardzo prosta graficznie i to taki symbol mórz i oceanów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko, żeby gwiazda betlejemska nie wyszła biggrin.gif

ładna muszla również

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ps. Batyskaf miałem na dekielku Balla Hydroconquesta :)

Tutaj jakas odznaka...ale wpisana w nią Śruba :D

nmpa.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śrubę dotychczas widzialem tylko na dekielkach Edoxów....ale my możemy zrobić w zupelnie innym kształcie śrubę z inną ilością łopat itd.... Śruby są naprawde bardzo różne.

01114%203%20NIN_back_PR_lores.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze peryskop? Ile osob musi zaglosowac, aby ktorys z projektow kolorystycznych zostal przyjety? 20? W takim razie niedlugo czeka nas kolejne glosowanie nad deklem! Ciesze sie, ze projekt nabral tempa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bombę głębinową albo minę na łańcuchu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.