tomaliusz 23160 #826 Napisano 20 Listopada 2015 Na żywo tego tampaxa nie widziałem ale indeksy nowe wszystkie wersje mają dopracowane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubsey 8 #827 Napisano 20 Listopada 2015 Panowie, co do bransolety - zgadzam się, że Monster wygląda na niej świetnie. Na zdjęciach:) Niestety ja nie mam jakoś przekonania do tego, jak prezentowałby się na mojej ręce. Mam bardzo chudy nadgarstek i mam wrażenie, że jakiekolwiek zegarki na bransolecie wyglądały by na niej komicznie - aczkolwiek, przyznaję się bez bicia, nigdy nie sprawdzałem! Z tego też powodu nigdy nie rozważałem Monstera.. dopóki nie zobaczyłem go w takim wydaniu na skórzanym pasku;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #828 Napisano 20 Listopada 2015 Moim zdaniem nie ma problemu. I tak opłaca się bardziej kupić wersję na bransolecie, więc tak kup i sam sprawdź. Jak, jakimś cudem, bransoleta ci nie podejdzie poszukasz paska.Łatwe, nie? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubsey 8 #829 Napisano 20 Listopada 2015 Moim zdaniem nie ma problemu. I tak opłaca się bardziej kupić wersję na bransolecie, więc tak kup i sam sprawdź. Jak, jakimś cudem, bransoleta ci nie podejdzie poszukasz paska.Łatwe, nie? Tak oczywiście zamierzam zrobić. Swoją drogą to ciekawe jakie skrajne emocje potrafi wywołać Monster. Od 'ale brzydal' do 'muszę go mieć' ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #830 Napisano 21 Listopada 2015 Panowie, co do bransolety - zgadzam się, że Monster wygląda na niej świetnie. Na zdjęciach:) Niestety ja nie mam jakoś przekonania do tego, jak prezentowałby się na mojej ręce. Mam bardzo chudy nadgarstek i mam wrażenie, że jakiekolwiek zegarki na bransolecie wyglądały by na niej komicznie - aczkolwiek, przyznaję się bez bicia, nigdy nie sprawdzałem! Z tego też powodu nigdy nie rozważałem Monstera.. dopóki nie zobaczyłem go w takim wydaniu na skórzanym pasku;)Kup, załóż na bransolecie i wtedy oceń. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23160 #831 Napisano 21 Listopada 2015 Jak nie założysz to się nie przekonasz.Mnie na pasku wyglądał na większego niż na bransie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #832 Napisano 25 Listopada 2015 Monster jest super. Próbowałem paska, NATO ale zawsze wracał na bransoletę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzy_siódemki 1 #833 Napisano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Jakiś czas temu zobowiązałem się że wkleje fotke mojego monstera.Wszyscy wiemy jak monster wyglada na bransolecie, na nato ale w takim ubraniu jeszcze tu na forum nie widziałem. Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Trzy_siódemki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10233 #834 Napisano 4 Grudnia 2015 Jakiś czas temu zobowiązałem się że wkleje fotke mojego monstera.Wszyscy wiemy jak monster wyglada na bransolecie, na nato ale w takim ubraniu jeszcze nie widziałem.Ja też nie, a bardzo mi się podoba. Dlatego teraz wklej fotkę jak to wygląda na nadgarstku. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzy_siódemki 1 #835 Napisano 4 Grudnia 2015 Nie mam ładnej nadgarstkowej ale mam jeszcze taką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10233 #836 Napisano 4 Grudnia 2015 To z jakiegoś sklepu, czy jednostkowa produkcja? 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzy_siódemki 1 #837 Napisano 4 Grudnia 2015 Pasek jest produkcji Filipahttp://zegarkiclub.pl/forum/topic/95368-jfs-ostatnio-powsta%C5%82y/page-40 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41792 #838 Napisano 4 Grudnia 2015 Monster fajny (świetny jest stary czarny ) Pasek świetny. Razem nijak nie pasują do siebie. IMO oczywiście. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #839 Napisano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Pora wracać na bransę Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzy_siódemki 1 #840 Napisano 5 Grudnia 2015 Pora wracać na bransę Nie tak predko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot353 22 #841 Napisano 5 Grudnia 2015 Jeśli mowa o tym pasku ze strony wcześniej to monster na nim to jakiś koszmar, wrrrrrrr. Pasek świetny, ale nie do tego monstera. IMO oczywiście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #842 Napisano 5 Grudnia 2015 Powstał nowy gatunek - "Monster cukierkowy" Sent from my XT1080m. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Albi 0 #843 Napisano 5 Grudnia 2015 mnie się podoba, sam myślę o podobnym pasku do M-Force'a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #844 Napisano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Odswieze temat.Dzisiaj dotarl taki: Jeszcze troche kosmetyki go czeka - wymiana szkla i bedzie parka w pudelku. Monstery skompletowane. Edytowane 28 Stycznia 2016 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23160 #845 Napisano 25 Stycznia 2016 Nie wiem po grzyba pakują do monstera lupki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wujcio23 0 #846 Napisano 28 Stycznia 2016 W końcu i ja mam swojego Monstera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #847 Napisano 28 Stycznia 2016 Nie wiem po grzyba pakują do monstera lupki już nie pakują, zaprzestali produkcji, pozostaną tajlandzkie LE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #848 Napisano 29 Stycznia 2016 Całe szczęście! Nie wyglądało to wcale... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #849 Napisano 29 Stycznia 2016 Wyglądało to fatalnie . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #850 Napisano 29 Stycznia 2016 Macie racje, lupka psuje strasznie wygląd zegarka, miałem co prawda szwajcara, ale przeszkadzało mi to. Nikt nie wpadł na pomysł, żeby lupkę umieścić na cyferblacie bezpośrednio w okienku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach