Gość romseyman #576 Napisano 28 Marca 2015 (edytowane) Ladniej. Szklo to szafir od Yobokies, ma AR. Edytowane 28 Marca 2015 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #577 Napisano 28 Marca 2015 U mnie 2gen w oranżu To guma aftermarket? Kauczuk czy silicon? Mnogość paskowych wcieleń tego zegarka była w moim wypadku jednym z powodów zakupu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Sklepowicz 0 #578 Napisano 14 Kwietnia 2015 U mnie od dzisiaj siedzi takowy. Trzeci z kolei, po skx781 i srp311. I to nie koniec! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #579 Napisano 15 Kwietnia 2015 Mój Monster. Koledzy, znacie szerokość el. polerowanego bransolety (ten wewnętrzny el. ogniwa) przez który przechodzą szpilki w Monsterze?Ile w mm wynosi? Jest taka sama w bransolecie w starym i nowym Monsterze? Dziękuję i pozdrawiam, Tomasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #580 Napisano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) To guma aftermarket? Kauczuk czy silicon? Mnogość paskowych wcieleń tego zegarka była w moim wypadku jednym z powodów zakupuracja, Monster ma duże możliwości, moje to Zulu Diver poliuretanowe Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez pechagto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #581 Napisano 15 Kwietnia 2015 Mój Monster. Koledzy, znacie szerokość el. polerowanego bransolety (ten wewnętrzny el. ogniwa) przez który przechodzą szpilki w Monsterze?Ile w mm wynosi? Jest taka sama w bransolecie w starym i nowym Monsterze? Dziękuję i pozdrawiam, Tomasz20mm tyle samo w nowym jak i starym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #582 Napisano 15 Kwietnia 2015 20mm sam polerowany element? Nie mam suwmiarki bo bym zmierzył... Taplatk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #583 Napisano 15 Kwietnia 2015 tom76, pytasz o to, ile monster ma między uszami? Jeśli tak, to dokładnie tyle, ile napisali koledzy. I warto dodać, że ma mocowanie na niestandardowe, grubsze teleskopy. Tylko... skoro masz monsterka,.. to przecież wiesz, co masz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #584 Napisano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam Monstera. Kupiłem przez Forum dodatkowe ogniwa i nie pasują. Nie jestem pewien, czy to kwestia ogniw od innej bransolety, czy ja mam nieoryginalną - w sensie od innego modelu. Wiem, ze miedzy uszami ma 20mm. Cała bransoleta jest chyba szczotkowana? Matowa. A końcówki ogniw są polerowane - tak jakby wystający środek ogniwa, przez który przechodzi szpilka/pin (?).Mam nadzieję, że teraz dokładniej opisałem. W każdym razie, ogniwa nie pasują mi do bransolety i jest marnie..Może któryś z Kolegów poratuje mnie chociaż jednym ogniwem? Oczywiście odpłatnie.Polecam się pamięci i pozdrawiam,Tomasz Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez tom76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalzsl 0 #585 Napisano 16 Kwietnia 2015 Moj Monster jest ze mną już prawie rok, ale dopiero dziś wrzucam fotke. Jest to mój pierwszy automat. Zegarek na żywo robi piorunujące wrażenie, a zwłaszcza luma. Coś czuję że zostanie u mnie bardzo długo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nielot 9 #586 Napisano 18 Kwietnia 2015 Cześć! To jest chyba odpowiedni temat,żeby zadać pytanie o "Monstera":). Przymierzam się do zakupu "pomarańczki", znalazłem na Amazonie za 170 $. Nie ma przy symbolu żadnej literki, więc rozumiem,że jest robiona poza krajem kwitnącej wiśni. Literka "J" to Japonia, ale spotkałem też "K1", co to znaczy (Korea)? Taka wersja kosztuje ok. 250 $. Warto więc przepłacać? Jest rzeczywiście różnica w jakości? Dzięki z góry za wyjaśnienie i mam nadzieje dołączyć do szacownego grona. Marcin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #587 Napisano 19 Kwietnia 2015 IMO nie warto przepłacać. Taplatk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #588 Napisano 20 Kwietnia 2015 tu mnie jeszcze nie było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41822 #589 Napisano 23 Kwietnia 2015 Kilka lat temu miałem Pomarańczkę.Obecnie Czarnuch. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość liscak #590 Napisano 23 Kwietnia 2015 Monster to chyba mój kolejny zegarkowy cel, tylko nie wiem który czarny czy pomarańczowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #591 Napisano 23 Kwietnia 2015 czarny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41822 #592 Napisano 23 Kwietnia 2015 ... tylko nie wiem który czarny czy pomarańczowy IMO czarny.W mojej pomarańczce ring w około indeksów miał inny odcień niż tarcza. Wnerwiało mnie to. W czarnym tego nie ma. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość liscak #593 Napisano 23 Kwietnia 2015 IMO czarny.W mojej pomarańczce ring w około indeksów miał inny odcień niż tarcza. Wnerwiało mnie to. W czarnym tego nie ma.Na żywo te zegarki wyglądają pewnie jeszcze lepiej niż na zdjęciach, więc może do kogoś się zgłoszę na obejrzenie z DLŚ, ale to jak nazbieram kasę : ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41822 #594 Napisano 23 Kwietnia 2015 Jeśli chodzi o moje foty to chyba wiadomo. Nie na darmo jestem prezesem KSF. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10235 #595 Napisano 23 Kwietnia 2015 Monster to chyba mój kolejny zegarkowy cel, tylko nie wiem który czarny czy pomarańczowy Obydwa 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maver 0 #596 Napisano 23 Kwietnia 2015 pomarańczka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #597 Napisano 4 Maja 2015 A i mnie tu nie było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #598 Napisano 5 Czerwca 2015 Nówka sztuka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27863 #599 Napisano 5 Czerwca 2015 Gratuluję wampira :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #600 Napisano 5 Czerwca 2015 Niech się dobrze nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach