Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

dariusz chlastawa

Zegarek na 10lecie - projekt KMZiZ 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawy i poważny projekt zegarka rocznicowego, ale dawno tak dobrze się nie bawiłem czytając jakiś wątek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darek-zegarek , nie ma Pan czasem za dużo wolnego czasu ?

Moim zdaniem zegarek trochę za mało modyfikowany jak na klubowy. No chyba że będą specjalne zdobienia na mechanizmie dedykowane klubowiczom. Wtedy rozumiem.

Edycja: np. grawerowane nazwisko posiadacza na mechanizmie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, ale źle bym się czuł wiedząc, że persony o tak wątpliwie pozytywnym charakterze, będą mieć taki sam zegarek.

zwalniam nr 5

czas nie chodzi spać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przepraszam, ale źle bym się czuł wiedząc, że persony o tak wątpliwie pozytywnym charakterze, będą mieć taki sam zegarek.

zwalniam nr 5

Persony? O tobie pisałem ? Dzięki , że odpuszczasz! Jak zawsze trafi tu troll?

Proszę tylko aby nie można było już wrócić-bądźmy mężczyznami!

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Persony? O tobie pisałem ? Dzięki , że odpuszczasz! Jak zawsze trafi tu troll?

Proszę tylko aby nie można było już wrócić-bądźmy mężczyznami!

Nie uogólniaj, nie chodziło mi o wszystkich, tym bardziej nie o Ciebie.

powodzenia

czas nie chodzi spać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ucichło jakoś w temacie, więc pozwolę sobie na zadanie pytania- z cz bez nadruku na tarczy?

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze o zapisanie mnie na nr 5. Jak zwykle nie komentuje szczegolowo wygladu zegarka, napisze tylko ze bardzo mi sie podoba. Podziwiam was za to , ze potraficie dostrzec tajemnicze szczegoly, np. tarcza ciemniejsza o jeden ton. Dla mnie cos jest granatowe, biale, czerwone, ale zeby bylo granatowe bardziej lub mniej, to juz raczej nie. Bez wyjmowanie z pudelka, w zyciu nie powiem czy jakis moj zegarek ma np. indeksy w postaci kresek, albo ze ma arabskie lub rzymskie cyfry. Nwet z pamieci nie potrafie wymienic polowy zegarkow ktore posoadam, a mam ich w tej chwili niewiele. Tak juz mam i juz. Jak mi zona kiedys kazala kupic puszke lososiowej farby, to dlugo myslalem ze chce aby ta farba ryba smierdziala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podziwiam was za to , ze potraficie dostrzec tajemnicze szczegoly, np. tarcza ciemniejsza o jeden ton. Dla mnie cos jest granatowe, biale, czerwone, ale zeby bylo granatowe bardziej lub mniej, to juz raczej nie.

Uśmiecham się i przypomniał mi się suchar czyli :

Jakie są kolory wg mężczyzny?

Tylko trzy:

1.zaje.isty

2.ch.jowy

3.pedalski

Przepraszam :)

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ucichło jakoś w temacie, więc pozwolę sobie na zadanie pytania- z cz bez nadruku na tarczy?

Zdaje się, że stanęło na tym, że bez nadruku na tarczy.

Ja też nie odzywam się w temacie bo czekam na jakieś podsumowanie lub dalsze informacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze o zapisanie mnie na nr 5. Jak zwykle nie komentuje szczegolowo wygladu zegarka, napisze tylko ze bardzo mi sie podoba. Podziwiam was za to , ze potraficie dostrzec tajemnicze szczegoly, np. tarcza ciemniejsza o jeden ton. Dla mnie cos jest granatowe, biale, czerwone, ale zeby bylo granatowe bardziej lub mniej, to juz raczej nie. Bez wyjmowanie z pudelka, w zyciu nie powiem czy jakis moj zegarek ma np. indeksy w postaci kresek, albo ze ma arabskie lub rzymskie cyfry. Nwet z pamieci nie potrafie wymienic polowy zegarkow ktore posoadam, a mam ich w tej chwili niewiele. Tak juz mam i juz. Jak mi zona kiedys kazala kupic puszke lososiowej farby, to dlugo myslalem ze chce aby ta farba ryba smierdziala.

Jaki to jest kolor - odwieczny dylemat :)

Dobry post Kolegi Jedrek38.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podsumowując - bedzie bez napisu

Lista

1 - zarezerwowany

2 --Dommir

3 - nash13

4- carlito1

5 - Jędrek38

6 - Darek-zegarek

7 - chronofil

8 - wolny !

9 - misha.

10 - @rtur

jest ostatni wolny

Zaliczki zapewne do konca maja , tak aby Dirk zdążył z produkcją ( zegarki muszą być do odebrania na spotkaniu 2014 )

Pewnie do konca roku wplata calosci , ale to dopiero ustalimy jak i inne ( konto ,waluta itd)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie możliwość wysłania zegarka za granice ?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, u mnie nic sie nie zmieni. Jestem 100 procentowym pewniakiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie możliwość wysłania zegarka za granice ?

Z odpowiednią dopłata za wysyłkę nie powinno być problemu.

Nawet z pamieci nie potrafie wymienic polowy zegarkow ktore posoadam, a mam ich w tej chwili niewiele.

To masz Pan problem, ale to do wątku "Nie jest OK"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróćmy do kolorów. Wiadomo jakie to będą odcienie wg jakiejś palety?

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darek - wszystkie informacje będą podawany TUTAJ. Myślę, że wycieczka do Dirka nie bardzo ma sens - no chyba, że bardzo chcesz go odwiedzić - przyjmie Cie na pewno bardzo chętnie.

P.S. Info odnośnie koloru wkrótce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest szansa na tarcze emaliowaną?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to wezmę tą bidna ósemkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiec lista zamknieta

Podsumowując - bedzie bez napisu

Lista

1 - zarezerwowany

2 --Dommir

3 - nash13

4- carlito1

5 - Jędrek38

6 - Darek-zegarek

7 - chronofil

8 - sleza

9 - misha.

10 - @rtur

Zaliczki zapewne do konca maja , tak aby Dirk zdążył z produkcją ( zegarki muszą być do odebrania na spotkaniu 2014 )

Pewnie do konca roku wplata calosci , ale to dopiero ustalimy jak i inne ( konto ,waluta itd)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.