Dascola 3 #1776 Napisano 7 Października 2015 Jak opłacisz wynajęcie... Tylu nas jest , ze damy rade. Moze dolaczymy zegarki i zegareczki do Nas i juz wtedy w kupie sila 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1777 Napisano 7 Października 2015 My sobie wystarczymy... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1778 Napisano 7 Października 2015 (edytowane) My sobie wystarczymy...My we dwoje , czy cala grupa zegarowa? Edytowane 7 Października 2015 przez Dascola 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1779 Napisano 7 Października 2015 No nie no tyle kasy to nie mam... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1780 Napisano 7 Października 2015 No nie no tyle kasy to nie mam... hahaha, wyprzedawanie kolekcji moze pomoc troche 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WueM 120 #1781 Napisano 7 Października 2015 Miałem okazję wejść do tuneli pod zamkiem, 50 metrów poniżej poziomu dziedzińca. Jest ich blisko kilometr, więc mało prawdopodobne, by to była całość - raczej niewielka część. Unikatowa aparatura geofizyczna, która jest tam zainstalowana, wyklucza inną lokalizację. Myślę, że po medialnej burzy wywołanej "złotym pociągiem" pęd do eksploracji podziemi wyhamuje i laboratorium ocaleje - ze szkodą dla zwiedzających. Najlepiej by było gdyby ten pociąg rzeczywiście istniał. Problem w tym, że historia wszystkich niemieckich pociągów pancernych jest znana i wiadomo jak dokonały żywota. Nie wiadomo jednak co stało się z dwoma polskimi pociągami pancernymi, które najpierw wpadły w ręce sowietów, a potem hitlerowców i jeździły dla armii niemieckiej. Gdyby ten osławiony wałbrzysko-wrocławski pociąg okazał się jednym z tych zaginionych, to złoto byłoby już niepotrzebne. W podziemiach najbardziej urokliwe było jeziorko z krystalicznie czystą wodą. Przy okazji przypomniałem sobie wagary gdzieś kolo roku 70-tego, kiedy to udało się nam wleźć prawie całą klasą do tych lochów i trochę polatać z pochodniami zrobionymi z gazet. Pomysł ze spotkaniem w porze kwitnienia rododendronów rewelacyjny. Tę orgię kolorów warto zobaczyć. 0 Wojtek + Certina Club 2000 od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WueM 120 #1782 Napisano 7 Października 2015 0 Wojtek + Certina Club 2000 od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1783 Napisano 7 Października 2015 To na kiedy bukowac tunel? Bo tym razem wybieram sie autem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #1784 Napisano 8 Października 2015 Termin proponuję ustalić na podstawie kwitnienia różaneczników 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1785 Napisano 8 Października 2015 To Kasia bedzie wiedziala , bo zostala teraz ogrodnikiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #1786 Napisano 10 Października 2015 Kamera do zadań specjalnych Czyżby robiła fotki od środka? 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #1787 Napisano 10 Października 2015 No ale te gabaryty....... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1788 Napisano 10 Października 2015 Nie wielkość a technika się liczy... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1789 Napisano 14 Października 2015 Tak dla rozrywki, w tych dwoch "kartonikach" przyjechaly dwa roczniaki z kloszami. Po rozpakowaniu zostalo mi 8 kartonow i kartonikow, i 4 wory od smieci bombelkow.Jak je kurier przywiozl to zwatpilam , bo wielkosc maja jak karton od pralki.Zdjecie ponizej.Auto do porownania.Ten trzeci kartonik to drewniak GB , bardzo skromny w porownaniu do CB i skladaka z pozostalych dwoch "kartonikow" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #1790 Napisano 22 Października 2015 Po co ja popijałem te śliwki mlekiem? No po co???? 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1791 Napisano 22 Października 2015 (edytowane) Tak dla rozrywki, w tych dwoch "kartonikach" przyjechaly dwa roczniaki z kloszami. Po rozpakowaniu zostalo mi 8 kartonow i kartonikow, i 4 wory od smieci bombelkow.Jak je kurier przywiozl to zwatpilam , bo wielkosc maja jak karton od pralki.Zdjecie ponizej.Auto do porownania.Ten trzeci kartonik to drewniak GB , bardzo skromny w porownaniu do CB i skladaka z pozostalych dwoch "kartonikow"Fajną masz "bumkę", też Ci zazdrościmy Adam idź tam... Edytowane 22 Października 2015 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1792 Napisano 22 Października 2015 Krótki kurs dla niezdecydowanych: 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #1793 Napisano 22 Października 2015 Ze mną wszystko OK to tekst tego gościa ze Sztokholmu 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #1794 Napisano 22 Października 2015 (edytowane) http://olx.pl/oferta/gustaw-becker-zegar-tanio-slazak-junghaus-CID767-IDcirSD.html Gustaw Becker zegar tanio ślązak, junghaus Pewnie zabytek. Przejechał po nim czołg tygrys... tanio 99zł Edytowane 22 Października 2015 przez amroziuk 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4221 #1795 Napisano 22 Października 2015 Krótki kurs dla niezdecydowanych: Dzięki, rozwiązało to dylemat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1796 Napisano 22 Października 2015 http://olx.pl/oferta/gustaw-becker-zegar-tanio-slazak-junghaus-CID767-IDcirSD.html Gustaw Becker zegar tanio ślązak, junghaus Pewnie zabytek. Przejechał po nim czołg tygrys... tanio 99zł Zjeżdżając z platformy złotego pociągu pancernego... ja wiedziałem, że pewne fanty prędzej czy póżniej wypłyną 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1797 Napisano 25 Października 2015 Specjalnie dla Piotra zdrowy grzybek zawierający polisacharydy i działający silnie antynowotworowo 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #1798 Napisano 26 Października 2015 Pierścieniak grynszpanowy, ale smaczne toto nie jest. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1799 Napisano 26 Października 2015 Jadłeś to kiedyś? Ja nigdy się nie zdecydowałem ale wszystko jeszcze da się nadrobić 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1800 Napisano 26 Października 2015 Nigdy bym nie pomyślał, że to można zjeść. Gratuluję Wam Panowie wiedzy na temat grzybów. Jestem w szoku! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach