Yodek 2549 #3026 Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) Pytam się "CZYM".. a nie w jaki sposób ;-) Wam to tylko jedno w głowie :-P Dlaczego Wy obłaskawiacie swoje Kobiety kwiatami, perfumami czy czekoladkami, a jakoś nie słyszałam żeby któryś z Panów zrobił żonie niespodziankę i przywitał ją w skórzanym desuss na sypialnianym łożu u wezgłowia z butelką szampana po zakupie szałowego krzyżowca czy roczniaka..hę? Edytowane 15 Lutego 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #3027 Napisano 15 Lutego 2019 Pytam się "CZYM".. a nie w jaki sposób ;-) Wszystkim, zależy od Twojej inwencji, ja bym ucieszył się nawet powietrzem do kół 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3028 Napisano 15 Lutego 2019 Wszystkim, zależy od Twojej inwencji, ja bym ucieszył się nawet powietrzem do kół Nie wierzę w "powietrze".. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #3029 Napisano 15 Lutego 2019 Nie wierzę w "powietrze"..Zależy ja je sprzedasz, opakujesz, itd. Jesteś bystrą Woman, wszystko w Twoich rękach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3030 Napisano 15 Lutego 2019 Zasadniczo tak.. jeśli ma być ważniejsze opakowanie od zawartości :-P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #3031 Napisano 15 Lutego 2019 Zasadniczo tak.. jeśli ma być ważniejsze opakowanie od zawartości :-PMyślisz jak facet, jakie opakowanie, taki przykład dałem. A jak myślisz jak facet, to tym bardziej powinnaś wiedzieć CZYM przekupić męża Każdą "rybkę" można złowić, tylko trza wiedzieć co na hak założyć, a to już chyba wiesz najlepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3032 Napisano 15 Lutego 2019 Koniec świata! Jak to jest myśleć "jak facet"??Żadna kobieta będąc kobietą nie potrafi myśleć jak facet!! Może taki specjalista od eskejprumów coś o tym wiedzieć z autopsji, bo ja nie - ja muchacha;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #3033 Napisano 15 Lutego 2019 Koniec świata!Jak to jest myśleć "jak facet"??Żadna kobieta będąc kobietą nie potrafi myśleć jak facet!!Hm, moja ma wszystko jak baba i myśli jak facet, ma nawet cały zestaw w swojej "torebce", śrubokręt, calówkę, mały skalpel, itd.Uważa że to są bardziej przydatne rzeczy (jak by co) niż szminka To jest właśnie myślenie jak facet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #3034 Napisano 15 Lutego 2019 A moja w bagażniku samochodu wodery nawet wozi i to są jej wodery 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3035 Napisano 15 Lutego 2019 To nie jest myślenie "jak facet"..Twoja Żonka myśli kobieco i bardzo pragmatycznie...Jeśli kobieta użyje "narzędzia" to od razu przypisuje się jej męski pierwiastek. No bo żadna "baba" babska nie może ot tak użyć śrubokręta! :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #3036 Napisano 15 Lutego 2019 To nie jest myślenie "jak facet"..Twoja Żonka myśli kobieco i bardzo pragmatycznie...Tak, myśli pragmatycznie, jak pójdzie na zakupy to mi zestaw śrubokrętów przytarga zamiast pomadki dla siebie, a z OBI czy Castoramy by nie wychodziła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3037 Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) Pytam się "CZYM".. a nie w jaki sposób ;-) Wam to tylko jedno w głowie :-P Dlaczego Wy obłaskawiacie swoje Kobiety kwiatami, perfumami czy czekoladkami, a jakoś nie słyszałam żeby któryś z Panów zrobił żonie niespodziankę i przywitał ją w skórzanym desuss na sypialnianym łożu u wezgłowia z butelką szampana po zakupie szałowego krzyżowca czy roczniaka..hę?No kurde, komu jedno w głowie temu jedno ... Chciałem Ci powiedzieć, że przychodzi taki okres w życiu, że TO powoli nie działa . Pamiętajcie szanowne Panie o tym ... Przywiązanie zostaje i przyjaźń do końca dni albo i dłużej. A teraz pomyśl co Twój najlepszy przyjaciel, który jest z Tobą przez ....dzieścia lat bez względu na to czy "słońce czy deszcz", lubi najbardziej i masz gotowe rozwiązanie. Kto może to wiedzieć lepiej (?) od Ciebie, kto z nim wytrzymał ...dzieścia lat, choć gwarantuje, że były takie chwile, w których dobrze, że nie było młotka pod ręką ... Edytowane 15 Lutego 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3038 Napisano 15 Lutego 2019 "Nie działa"? To chyba nie dotyczy mojego :-P W zasadzie to ciekawiło mnie gdyby teoretycznie zamienić u Was rolę. Żona kupuje kolejny zegar i musi Was jakoś "przekonać"..I tu pytanie co to mogło by być w WASZYM przypadku (nie moim)?Bilety ma mecz, wyjściowka z kolegami na piwo czy wystarczyłoby żeby podskoczyła do lodówki po browarka? ;-D A propos - za tydzień mam zaplanowaną AKTUALIZACJĘ OPROGRAMOWANIA..Z koleżankami.. hehe. Muszę coś wymyśleć ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3039 Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) A może powiedz mężowi po prostu, że za tydzień ma "wolną rękę" z kolegami ... wszystko jest kwestią zaufania między wami.Co do ról ... Moja żona ma swój ogród i co roku widzę kilka nowych drzew, a to szklarenkę ... albo kolejnego psa (6 lat w nowym domu - 6 psów ). Albo pojedzie na tydzień do Holandii na festiwal kwiatów... a ja lekko klękam i spędzam tydzień urlopu w ogrodzie z towarzystwem . Ale nie narzekam, każdy ma swoje. No to Ci polecam , koniecznie z wizją ... bo wręcz głęboko filozoficzna ... patrz mój poprzedni mail . Oglądałaś film , trochę daje do myślenia ... Edytowane 15 Lutego 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #3040 Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) Pojechałem dzisiaj na umówione spotkanie biznesowe do miasta oddalonego od Puszczykowa o 160km.Spotkanie miało się odbyć z klerem kurialnym... Kler nie przyjechał... nawet tak bez słowa...zwyczajnie i po ludzku... słucham U2... Edytowane 15 Lutego 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1385 #3041 Napisano 15 Lutego 2019 Krzysiu, wszystko ma swoją cenę. Przy następnym spotkaniu podnieś swoją cenę o 20% i wszystko się wyrówna. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #3042 Napisano 15 Lutego 2019 I jeszcze jakiś odpust wytarguj. Najlepiej in blanco 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3043 Napisano 15 Lutego 2019 To się nazywa szcunek. Szacunek dla drugiego człowieka..klerski ⊙⊙ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #3044 Napisano 15 Lutego 2019 hehehe chyba oszczunek... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1385 #3045 Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) "Nie działa"? To chyba nie dotyczy mojego :-P Twój prawdopodobnie jest w okresie przejściowym, a okres przejściowy wymaga w standardzie od kobiety znacznie większego zaangażowania i zdecydowanie większej fantazji. U większości po sześćdziesiątce następuje przełom a wzajemna życzliwość i przywiązanie nabiera znacznie większej wartości. Obserwuję to u siebie. Edytowane 15 Lutego 2019 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1800 #3046 Napisano 15 Lutego 2019 Krzysiu, wszystko ma swoją cenę. Przy następnym spotkaniu podnieś swoją cenę o 20% i wszystko się wyrówna. OOOoooo , nawet więcej !!! Spokojnie dniówka ( bo dzień w podróży )+ 0.24 € od każdego kilometra ( zwrot kosztów podróży ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3047 Napisano 15 Lutego 2019 hehehe chyba oszczunek... Zapadła bym się pod ziemię gdyby ktoś przejechał kawał drogi na darmo z mojego powodu, a brak słowa "przepraszam" mógłby wyniknąć jedynie z powodu choroby odejmującej mowę lub władzę w rękach... Wstyd.. Tym większy że dotyczy duchownych, którzy uczą wiernych jakim należy być człowiekiem.. Wstyd.. Dziadek - nie wiem czy to okres przejściowy - czy jakikolwiek.. :-)Ale wiem, że nie tylko "łóżko" jest najważniejsze w życiu...Skakać z wieżowca bym nie skakała z braku tegoż ;-)Cóż, prawda jest taka że sex jest w głowie a nie na dole... :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3048 Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) Od czasu do czasu zastanawiam się nad życiem swoim ... i wynikają z tego różne konkluzje. Mając 20 lat myślałem, że na świecie nie ma problemów i życie jest piękne !Mając 30 lat wiedziałem już, że są problemy , ale wierzyłem, że wszystkie mogę rozwiązać .Mając 40 lat problemy zaczęły mnie przerastać i co chwilę waliłem głową w mur ...Mając 50 wiedziałem, że problemy, które mnie przerastają należy z daleka omijać , a resztę spokojnie rozwiązywać.Mając 60 lat wiem, że najlepiej należy unikać wszelkich problemów i żyć spokojnie ... ... z moich prywatnych przemysleń w czasie codziennych porannych dojazdów do pracy ... Edytowane 15 Lutego 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3049 Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) Od czasu do czasu zastanawiam się nad życiem swoim ... i wynikają z tego różne konkluzje. Mając 20 lat myślałem, że na świecie nie ma problemów i życie jest piękne !Mając 30 lat wiedziałem już, że są problemy , ale wierzyłem, że wszystkie mogę rozwiązać .Mając 40 lat problemy zaczęły mnie przerastać i co chwilę waliłem głową w mur ...Mając 50 wiedziałem, że problemy, które mnie przerastają należy z daleka omijać , a resztę spokojnie rozwiązywać.Mając 60 lat wiem, że najlepiej należy unikać wszelkich problemów i żyć spokojnie ... ... z moich prywatnych przemysleń w czasie codziennych porannych dojazdów do pracy ... Kurczę!LES - Twoja konkluzja z przemysleń w drodze do pracy jest zaje....a!!Krótko, treściwie i bardzo mądrze..Dewiza do zapamiętania i przemyślenia w obliczu problemów.. ot i taki zwyczajny piątek jak dziś nauczył mnie czegos mądrego ☺ podpisuję się pod przemyśleniami oburącz Edytowane 15 Lutego 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3050 Napisano 15 Lutego 2019 Dziękuję , mam tego więcej ... codziennie tą samą drogą 76 km w jedną stronę. Można sporo przemyśleć 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach