Anansi 3539 #3151 Napisano 2 Maja 2019 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3152 Napisano 2 Maja 2019 Też Wam się tak nic nie chce? Jaaa pierdzielę... Wczoraj skończyłem naprawę kieszonki "seconde morte" i mi się podobało, a dziś mi się nie podoba...A mi jak zwykle się podoba! I mi się chce, chcieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3153 Napisano 2 Maja 2019 łeee taaam... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3539 #3154 Napisano 2 Maja 2019 No to marsz na cokół Ja mam jak Krzysiek, ale w przeciwieństwie do niego NIC nie zrobiłem 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3155 Napisano 2 Maja 2019 Jeszcze jakieś upierdliwe zegary muszę naprawiać... Dzisiaj na warsztacie mam Isgusa od Wanderera... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3156 Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) Jeszcze jakieś upierdliwe zegary muszę naprawiać... Dzisiaj na warsztacie mam Isgusa od Wanderera... Mogę "pomóc" Jestem w okolycy Edytowane 2 Maja 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3157 Napisano 2 Maja 2019 Gdzież bym śmiała... (głośno prosić) .. :D No jak ktoś ma orła, to owszem, owszem Ale kukułki też mogą być..Młody łon ...A i kukułka łon - zalotnik - proszę Wszystkie ptaszki do koloru do wyboru ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3158 Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) Gdzież bym śmiała... (głośno prosić) .. :DNo jak ktoś ma orła, to owszem, owszem Ale kukułki też mogą być..Młody łon ...A i kukułka łon - zalotnik - proszę Wszystkie ptaszki do koloru do wyboru ... Przepiękne!A jakie majty ma pasiate - super Na wszystkich ptakach się nie znam, kukułki kojarzyły mi się raczej z szarym upierzeniem, wychodzi dajmy na to, że miałam okazję dziewczynki tylko oglądać .. Edytowane 2 Maja 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3159 Napisano 2 Maja 2019 W zasadzie wyglądają tak samo ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3160 Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) W zasadzie wyglądają tak samo ...To miałam zwidy albo majaki.. ⊙⊙ Albo odmianę bałtycką A propos kukułczanego zwyczaju. To się nazywa mieć "dziecko" na wychowaniu https://images.app.goo.gl/us5i5MsKfYxCxXJa8 Edytowane 2 Maja 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3539 #3161 Napisano 2 Maja 2019 Z okazji jutrzejszego świeta Głowa umie łączyć niebo z szyjąNiebo w szyje wpada poprzez głowęGłowa często lubi być niczyjąI dlatego ciągle jest jak jestGłowa mówi lubię kiedy mówięLubię głowić się i lubię lubićLubię łudzić się i łudzę ludziŻe odcinam się by ich nie nudzićGłowa widząc flagę mówi flagaKolor naszej flagi jest złożonyKolor górny jest kolorem białymKolor dolny to kolor czerwony 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3162 Napisano 3 Maja 2019 O zegarach http://zegarkiclub.pl/forum/topic/175020-wyzwanie-mechanizm-zegara-bw/ Regulamin zabawy. http://zegarkiclub.pl/forum/topic/174130-bitwy-wyzwania-regulamin-i-tabele-wynik%C3%B3w/ 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3539 #3163 Napisano 7 Maja 2019 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3164 Napisano 8 Maja 2019 Ku przytomności potomności ... https://www.youtube.com/watch?v=fcz7klh-qdI 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3165 Napisano 8 Maja 2019 (edytowane) 59374491_2942967692380379_8041156694920658944_n.jpgMiało nie być o polityce...Ten obraz gdańszczanie gwizdnęli ze statku i w nogi... znaczy się innym statkiem... Edytowane 8 Maja 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3166 Napisano 11 Maja 2019 (edytowane) "Tylko nie mów nikomu" Tomasza SekielskiegoKilka godzin od premiery, a już ponad 700 tys. wyświetleń..Tego dokumentu nie można nie obejrzeć, to film o sumieniu. Edytowane 11 Maja 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3167 Napisano 11 Maja 2019 (edytowane) Nie mówmy o tym, primo, regulamin forum zabrania, secundo, już mi jest niedobrze... Edytowane 11 Maja 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3539 #3168 Napisano 11 Maja 2019 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #3169 Napisano 11 Maja 2019 Oglądnąłem 1/3 i zastopowałem. Zbieram siły. Chyba cisza, Krzysiek ma rację 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3170 Napisano 12 Maja 2019 Ja to bym...$#/:$..!Ale mówić nie wolno, to się zamknę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3171 Napisano 12 Maja 2019 To nie chodzi o to, że nie wolno... Burzą się i zapadają w nicość wielkie mury i filary budowane przez naprawdę wielu, przez lata ich dotychczasowego życia... wiem, banał, ale tak jest... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3172 Napisano 12 Maja 2019 To nie chodzi o to, że nie wolno... Burzą się i zapadają w nicość wielkie mury i filary budowane przez naprawdę wielu, przez lata ich dotychczasowego życia... wiem, banał, ale tak jest...I to jest przerażające..Wielka wspólnota, instutucja rujnuje autorytet... Warto było?Nie było. Takie rzeczy były wszędzie i będą. I nie tylko kościół ma tu przewinienia, my też, my wszyscy.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #3173 Napisano 12 Maja 2019 Czy to jest ATAK na Wartości ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3174 Napisano 12 Maja 2019 Wartości są nienaruszalne. Nadszedł czas na przemiany instytucji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #3175 Napisano 12 Maja 2019 (edytowane) Jest weekend, ładna pogoda, życie z dnia na dzień staje się piękniejsze, przyjemniejsze, bogatsze, radośniejsze, mniej stresujące (przynajmniej w moim wieku ), a Wy "karmicie" się złymi emocjami, czerpiecie radość z okresowego upadku i niepowodzeń innych ludzi. Można również odnieść wrażenie, że pobudzają Wasze emocje jacyś pedofile i inne mniejszości nazywane LGBTQ+ i oczywiście wszechobecna obecnie u nas walka o koryto. IMO, szkoda czasu, zegary czekają na odnowienie i renowację Wartości są nienaruszalne.Nadszedł czas na przemiany instytucjiJeżeli masz na myśli Kościół, to szybkich zmian nie będzie. Kościół jako całość to potężna masa ludzka (liczona w miliardach ludzi) i instytucjonalna mająca gigantyczną bezwładność. Zmian w Kościele można dokonać licząc czas w setkach lat, a nie w roku czy nawet w jednej dekadzie. Poza tym Kościół jako całość niesie bardzo dużo dobra, zło niesione przez Kościół to ułamek procenta. Piszę to jako zdeklarowany agnostyk. Edytowane 12 Maja 2019 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach