mkl1 6560 #3951 Napisano 29 Lutego 2020 Od ponad roku wszyscy pisali , że nadchodzi kryzys gospodarczy... no i mamy jego początki...Chiny "stoją z produkcją" przemysł zaczyna "piszczeć" bo brak dostaw. no a reszta łatwa do przewidzenia NIESTETY 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1800 #3952 Napisano 29 Lutego 2020 Pamiętam , że w Stanie Wojennym , to najważniejszy był papier toaletowy ....... końca kolejki nie było widać , a przecież w kiosku i tak go nie było . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3953 Napisano 29 Lutego 2020 Mój ojciec mieszkał sam, nie używał cukru, ale że był na kartki, więc kupował i przez (chyba) 5 lat składował go w domu. Jak zmarł na szafie było go ponad 70 kg ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #3954 Napisano 29 Lutego 2020 To tak jak z moją mateczką- na kartce była flaszka do kupienia co miesiąc, więc kupowała, bo na kartce była flaszka do kupienia co miesiąc. I miała tych flaszek ( niepijąca osoba) cały barek+ w szafce kuchennej na full. Cichutko, nic nie mówiąc, po prostu się należało, to miała. Minęło kilka lat i dobra kobieta poprosiła o radę co z tym zrobić. Jaki nastał wspaniały okres . To wspaniała, mądra i myśląca osoba była, lecz doświadczona Syberią, komunizmem i innymi atrakcjami. Wiedziała, że nie należy ignorować przydziałów. Potem nastały czasy wolności, przemyślanych zakupów, się wszyscy odzwyczailiśmy. Trochę lat minęło, chciałem dziś kupić lakier biały UV, co Yodek zapodał (bardzo mi potrzebny). W owadzie tłumy, wózki wypakowane wodą w zgrzewkach i puszkami, kartek na razie nie ma. Lecz suweren sam się upomni. W poniedziałek kupię paczkę makaronu na zapas i spirytus do walki z przeciwnościami. A lakieru hybrydowego u nasz ni ma . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3955 Napisano 1 Marca 2020 (edytowane) Pięknie fibo napisałeś historię tę PS.. Lakier hybrydowy też wykupili na zapas?? Jako, że po tarczy mam zapas, to se jeszcze paznokiety szczeliłam haha Edytowane 1 Marca 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3956 Napisano 1 Marca 2020 Gosia , ale ci to fajnie wyszło . Za wzór to jakiś elektrokardiogram chyba służył ... chyba że wskazuje Twój stan. Taki sygnał dla "mauża" ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3957 Napisano 1 Marca 2020 Haha! Dokładnie miałam te same skojarzenie z wykresem EKG Ten "sygnał" można zrozumieć dwojako - np. bez kija nie podchodzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #3958 Napisano 1 Marca 2020 No, rolę gra amplituda ! 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1800 #3959 Napisano 1 Marca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3960 Napisano 3 Marca 2020 (edytowane) Ostatnio w radiu przypomniał mi tego wykonawcę Marcin Kydryński.Polecam Tak przy okazji, czy możecie odtwarzać filmiki?Bo ja od wczoraj nie mogę... PSTego też nie mogę otworzyć?! Edytowane 3 Marca 2020 przez JASI 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3961 Napisano 3 Marca 2020 Ja mogę.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3962 Napisano 3 Marca 2020 Zawsze otwierałem jednym dotknięciem ekranu, a teraz przez przypadek kliknąłem 2x i zaskoczyło.Działa jak kliknę 2x,ale czemu tak...? 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2977 #3963 Napisano 3 Marca 2020 Knock, knock... Może digitizer zdycha... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6560 #3964 Napisano 3 Marca 2020 Otwiera jednym kliknięciem 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 41236 #3965 Napisano 3 Marca 2020 :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2977 #3966 Napisano 3 Marca 2020 Younga na nowo odkryłem dzięki temu filmowi Jarmusha. Płyta różni się od ścieżki z filmu, ale obie są (...) ! 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 41236 #3967 Napisano 3 Marca 2020 (edytowane) [quote name="tarant" post="2723489"A wiesz, że ja też? Waitsa zresztą również :-) Edytowane 3 Marca 2020 przez paul221 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #3968 Napisano 3 Marca 2020 Younga na nowo odkryłem dzięki temu filmowi Jarmusha. Płyta różni się od ścieżki z filmu, ale obie są (...) ! Do you have any tobacco? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 41236 #3969 Napisano 3 Marca 2020 He who talks loud, saying nothing :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1800 #3970 Napisano 4 Marca 2020 No i jest .Makarony będą wykupione . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3971 Napisano 4 Marca 2020 Jest, jest..Nawet dwa widziałam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3972 Napisano 4 Marca 2020 (edytowane) Prawdziwych samochodów już nie produkują. Produkują chore absurdy Drobna kolizja - z tyłu zaspany kierowca nie zdążył wyhamować - pyk i uszkodził tylny zderzak...Trza naprawić. Kosztorys - jedyne 18 tysięcy.Ludzkość wyginie przez własne procedury Edytowane 4 Marca 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1800 #3973 Napisano 4 Marca 2020 Prawdziwych samochodów już nie produkują. Produkują chore absurdy.Drobna kolizja - zaspany kierowca nie zdążył wyhamować - pyk i uszkodził tylny zderzak...Trza naprawić. Kosztorys - jedyne 18 tysięcy.Ludzkość wyginie przez własne proceduryBo kiedyś zderzak , to po prostu zderzak !A teraz NIE ... pod tym jest chyba 10 laptopów , bo taki przelicznik wychodzi ( mniej więcej ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3974 Napisano 4 Marca 2020 Haha - 10 laptopów..A jaki fajny zegar można kupić za 18 kawałków? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1800 #3975 Napisano 4 Marca 2020 Haha - 10 laptopów..A jaki fajny zegar można kupić za 18 kawałków? Faktycznie ! A tak , jak nie mam , to spirytem myję skrzynkę .... ponoć wirusy tego nie lubią , więc się zabezpieczam .. No i zegary też zabezpieczone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach