tarant 2972 #2476 Napisano 31 Sierpnia 2018 Dobijasz mnie To moje odkrycie sprzed kilku lat. Na skrzypkach gra jego córka.Nie, pomyliłem się. Cassie gra na gitarze... To Anne Harris. I jeszcze tutaj, od 2:20 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2477 Napisano 31 Sierpnia 2018 (edytowane) Cassi grała z nim ze dwa sezony ... Pisała później, że płacił jej do ręki 15-20 dolarów za koncert ... podobno straszny z niego sknerus.Ale czuje blusa i to tego pierwotnego .... Tu jeden z ostatnich występów razem Anne Harris - też gra z niesamowitą ekspresją... Edytowane 31 Sierpnia 2018 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2478 Napisano 1 Września 2018 Tak słucham i zastanawiam się nad swoimi "naj", takimi przy. których ciarki i wogóle...No i są, dwa... tak na szybko...Oczywiście wykonawcy to ludzie starsi... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2479 Napisano 1 Września 2018 No i ten gagatek... the best... hmm już nie żyje... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2480 Napisano 1 Września 2018 (edytowane) Takie kawałki hipnotyzują! I jeszcze taki wersji 2018 Edytowane 1 Września 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #2481 Napisano 1 Września 2018 A jak mielibyście wybrać ten jeden jedyny utwór? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2482 Napisano 1 Września 2018 Nie da się, na podium ex aequo tumult.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2483 Napisano 1 Września 2018 (edytowane) Moja hipnoza... i chyba jeden z jedynych... , bo jest ich kilka... Edytowane 1 Września 2018 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2484 Napisano 1 Września 2018 Sting ma podium. A tak osobiście, wspomnieniowo - miało się wtedy te 20 lat, ehhh, dyskoteki byly "moje". Tytuł i słowa jakże dziś do mnie pasują. Straszna szkoda Mirka, bezsensowna śmierć, niepotrzebna :-( https://youtu.be/GIDEAZP-0Io 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #2485 Napisano 1 Września 2018 Yodek, nie da to się przykryć kocem na suficie Wybieramy utwory w zależności od nastroju, pory roku itp.....Dla mnie ten jest szczególny, co oczywiście nie znaczy, że jedyny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2486 Napisano 1 Września 2018 (edytowane) Oooo, tak Zeppelin'y są the best, klimat i muza perfekcyjne! Fakt, na suficie się nie da :-P Edytowane 1 Września 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #2487 Napisano 1 Września 2018 Leksosowi należą się podziękowania, to On wprowadził fajne klimaty do tego tematu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2488 Napisano 1 Września 2018 (edytowane) A tak wogóle to to jest zaje... https://www.youtube.com/watch?v=ABz2m0olmPg Muza wymiata... ale na głośśśnoooo Edytowane 1 Września 2018 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2489 Napisano 1 Września 2018 Kuurdee.. jakie diaboliczne :-DFajne ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2490 Napisano 1 Września 2018 (edytowane) A tak wogóle to to jest zaje... Muza wymiata... ale na głośśśnooooW tym klimacie tworzył kiedyś zespół YELLO ... tu znany standard , przynajmniej co poniektórym ... Edytowane 1 Września 2018 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2491 Napisano 2 Września 2018 W tym klimacie tworzył kiedyś zespół YELLO ... tu znany standard , przynajmniej co poniektórym ... Znany i lubiany... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2492 Napisano 2 Września 2018 (edytowane) Troszkę łagodniej ... idziemy spać ...Znacie panią Karen ...? uwielbiam zasypiać słuchając ... Dobranoc ... wszystkim markom nocnym ... a jak ktoś już śpi ... do porannej kawy proszę ... Edytowane 2 Września 2018 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #2493 Napisano 2 Września 2018 Właśnie dojechałem do lubej Ojczyzny! Dziękuję chłopaki za muzę, muszę troszkę posiedzieć, by dojechać po 2500 km i mam przyjemności mnóstwo! Co za miła noc... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2494 Napisano 3 Września 2018 To gdzieś Ty Piotruś jeździł? Witaj w Ojczyźnie...kraju "dziadów" i ojców także... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2495 Napisano 3 Września 2018 Cieszymy się że Fibo powrócił do Macierzy, która słońcem uśmiechu przybrana :-) Wszystkim pracusiom życzę lekkiej i miłej pracy. Ja od dziś na małym urlopiku - wyleguję się jeszcze w łóżku, kawusia obok, uśmiech na twarzy ☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #2496 Napisano 3 Września 2018 Pewnie partner już sobie poszedł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #2497 Napisano 3 Września 2018 (edytowane) No to na poniedziałkowe przedpołudnie proponuję mojego "ulubieńca" . A ten utwór dedykuję Kol. Yodek. Edytowane 3 Września 2018 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2498 Napisano 3 Września 2018 (edytowane) Świetne ! Polecam sam film - świetny ... "Zapach Kobiety" ... Yodek - to strzał w 10-tkę na dziś To ja dodam coś z mojego dzisiejszego nastroju ... Ulubienica (nie tylko moja) lekkiego stylu latino ... i jak zwykle zachwycająca kobieta ... Żeby się nam wszystkie wahadła tak kołysały... Edytowane 3 Września 2018 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2499 Napisano 3 Września 2018 (edytowane) Leonard głos ma bardzo zmysłowy, a film ten jest fantastyczny, najbardziej chyba dzięki doskonałemu odtwórcy głównej roli. To są wyżyny aktorstwa.Smakoszką trunków i win nie jestem, słoń mi nadepnął na język - wszystko mi nie smakuje ale za to kawkę uwielbiam, delikatną i aromatyczną. Po wypiciu filiżanki dostaję "spida" i przy nędznym ucieraniu buraków idzie mi tak: Jeszcze dziś tylko muszę "znaleźć" w moim Jazzie gdzie jest coś takiego jak wysprzęglik i czy da się do niego dobrać i nasmarować oleum, bo sprzęgło tak niemiłosiernie skrzypi, że doprowadza mnie do szału, a jak się uda to potem "włala"! ☺Pytanie tylko czy się uda.. Edytowane 3 Września 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2500 Napisano 3 Września 2018 I moja ulubiona wersja, jednak nie Bossa, wolę takie "mruczenie" przy gitarze ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach