LESKOS 3470 #2751 Napisano 8 Listopada 2018 Na szczęście temat chorobowy przestał szaleć ... ...Pamiętacie jak grali ... hit za hitem ... Jutro piątek ... i trzy dni Przy okazji ... w niedzielę przygarnęliśmy z żoną szczeniaka ... straszny słodziak, siła spokoju, nie boi się gangu Yorków pomimo warczenia i podszczypywania na początku ... . Dziś już najlepszy kolega ... W najlepszym wypadku miał trafić na łańcuch albo jak pozostałe szczeniaki prawdopodobnie do stawu ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #2752 Napisano 8 Listopada 2018 Śliczny, chyba z niego coś dużego wyrośnie i yorki nabiorą szacunku do kolegi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2753 Napisano 8 Listopada 2018 5 x yorek = 1 x Borys takie mniej więcej będa proporcje wagowe ... zobaczymy 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luks 51 #2754 Napisano 8 Listopada 2018 uroczy szczeniak, nasz przygarnięty został ze schroniska i początkowo dożo chorował jako szczenie ostatnio tez i straszny łakomczuch był od małego - wcześniej pewnie przy gromadce piesków brakowało jedzenia i musieliśmy wydzielać jedzenie, do dziś mu to łakomstwo zostało przez 13 lat jak go mamy jest bardzo oddany i grzeczny chodź trochę zajadły tez potrafi być i nie raz zazdrosny o kota z którym przez 16lat z nami problemów nie było i nadal jak na swoje lata trzyma się dobrze, apropo szalejących chorób i zwierzaków słyszałem w tv że panuje psia grypa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2755 Napisano 8 Listopada 2018 Luks - potwierdzam - panuje psia grypa ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2756 Napisano 11 Listopada 2018 Znacie? Ja od dzisiaj, o ile mnie pamięć nie myli 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2757 Napisano 11 Listopada 2018 Parada bólu... Film, który odcisnął na mnie swe piętno...na zawsze... Po jego obejrzeniu nic nie jest już takie samo...serio 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2758 Napisano 11 Listopada 2018 Zakończenie będzie mi się śnić po nocach... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #2759 Napisano 13 Listopada 2018 No i po weekendzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2760 Napisano 15 Listopada 2018 Pamiętacie taki zespół DWA PLUS JEDEN ...Wszystko odchodzi w zapomnienie, choć pamiętam że przy ich płycie uczyłem się do matury i do egzaminów na studia. Piękne lato było tego roku . 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2761 Napisano 21 Listopada 2018 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2762 Napisano 21 Listopada 2018 Uch, ale się nam temat rozruszał... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #2763 Napisano 22 Listopada 2018 Za mało chętnych dziewczyn chyba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2764 Napisano 22 Listopada 2018 (edytowane) Ps. to sowa rogata i dzięcioł czerwony, a zdjęcie z okolic Ameryki Środkowej lub południowych części Ameryki Północnej. Ps.2 A i u nas podobne interakcje zdarzają się pomiędzy sową włochatką, a dzięciołem czarnym. Obydwa gatunki gniazdują w tych samych dziuplach wykuwanych przez dzięcioły czarne . Edytowane 22 Listopada 2018 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2765 Napisano 22 Listopada 2018 Och.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2766 Napisano 24 Listopada 2018 Zbliża się grudzień, "najłagodniejszy" miesiąc roku ...Trochę w takim nastroju ... ... ku łagodności serc i umysłów ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2767 Napisano 24 Listopada 2018 (edytowane) To już tyle lat gdy odszedł... Edytowane 24 Listopada 2018 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2768 Napisano 24 Listopada 2018 (edytowane) Jestem zasadniczo niepijąca - ale gdy Fredi zmarł przydarzyło mi się małe co nieco... Dlatego pamiętam, a raczej słabo pamiętam ten dzień, a jeszcze lepiej pamiętam "dzień po". ;-) Edytowane 24 Listopada 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2769 Napisano 24 Listopada 2018 Ja byłem wtedy w mojej pierwszej pracy... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2770 Napisano 24 Listopada 2018 Ja byłem wtedy w mojej pierwszej pracy...Ratować nietykającą księżniczkę we wieży? ☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2771 Napisano 24 Listopada 2018 Nie, sprzedawać komputery TIMEX w Baltonie... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2772 Napisano 25 Listopada 2018 Firma Baltona istnieje do dziś , kiedyś obok PEWEXu najatrakcyjniejsza sieć sklepów w Polsce, obecnie chyba tylko sklepy na lotniskach, zresztą nie najwyższych lotów . Kupowałem u nich mój pierwszy telewizor OTAKE 32 cale w Baltonie ... w 88 roku był to największy telewizor w sprzedaży.Dwa miesiące wiszenia na linach i malowania koninów, a i tak starczyło na 3/4, reszta była na 12 rat. Wzrok sąsiadów był jednak BEZCENNY A Queen, był ale jakoś nie w moim typie, słuchałem i fascynowałe się muzyką elektroniczną. Na rok przed śmiercią Freddiego jakoś posłuchałem z dwóch płyt i ... spodobało się. No cóż Freddi odszedł z prawdziwą godnością człowieka świadomie umierającego i starającego pogodzić się z tym. Jak wszystko co robił było ciekawe, to jego ostatni klip był na swoje czasy po prostu genialny w swej prostocie i przesłaniu. Dziś miałby 72 lata ...Taki jeszcze ciekawy clip ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #2773 Napisano 1 Grudnia 2018 Zespół Omega tym razem wersja koncertowa Myślę że bardzo energetyczne:-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2774 Napisano 1 Grudnia 2018 To z okazji naszego święta? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2775 Napisano 1 Grudnia 2018 Nasze święto czyli moje też? ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach