Yodek 2549 #2876 Napisano 12 Stycznia 2019 O jaka pyszczka piękna!!!Super się prezentuje - ja nie mogę! I jedno ucho takie, drugie inne - filut☺Próbuję sobie wyobrazić jak taka "wojna" wygląda.. ;-) rwetes na całą okolicę. . ;-) Berecik z antenką, koniecznie z antenką - inaczej się nie nada :-DI kufajka.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #2877 Napisano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Od wiosny , ubieram gumofilce do piżamy i rano (rosa) idziemy na 10 minut na łąkę. Posiedzimy 10 minut na ławeczce pooglądamy krowy, pownerwiamy sójki i kosy i wracamy na kawę. Gumofilce nie wymagają ubierania skarpetek ... , pasują do każdej piżamy ... Ps. drugie też staje , ale leniwe trochę ... Edytowane 12 Stycznia 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #2878 Napisano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Piękna sprawa!!Gumofilce i piżama - pięknym porankiem po rosie na łąkę☺ uuuu, jak fajnie! Krowy pooglądać, potem (w gumofilcach oczywiście) na podwórku z kawą w ręku i ciszaaaa...szaaa.. Ucho chyba też się wyprostuje, dojrzeje tkanka chrzęstna. Podobno podklejanie plastrem lekarskim "pomaga" ;-) Przesympatyczna mordka! ☺☺ "dziczek" taki.. Edytowane 12 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #2879 Napisano 12 Stycznia 2019 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #2880 Napisano 14 Stycznia 2019 Dzisiaj chciałbym tak uciec ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taraj 224 #2881 Napisano 14 Stycznia 2019 ..... Gumofilce nie wymagają ubierania skarpetek ... , pasują do każdej piżamy ... ...a na dodatek można je ubierać bez schylania się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #2882 Napisano 15 Stycznia 2019 Taki nastrój w tym naszym kraju ... https://www.youtube.com/watch?v=b4K5od-uZEY 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lusyk 7 #2883 Napisano 15 Stycznia 2019 Taki nastrój w tym naszym kraju ... https://www.youtube.com/watch?v=b4K5od-uZEY Film oparty na faktach nawet dobry. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #2884 Napisano 15 Stycznia 2019 Jak oglądasz uważnie ostatnie zdjęcie jest Christophera McCandless'a, który był rzeczywistym pierwowzorem postaci. Zmarł mając 24 lata ... wszystko wskazuje że nie zatruł się tylko prozaicznie z osłabienia i głodu . 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2885 Napisano 15 Stycznia 2019 Film oglądałem kilka lat temu, mam go nawet na płycie do dziś, wywarł na mnie niesamowite wrażenie....Dziś wieczorem zobaczę raz jeszcze... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #2886 Napisano 15 Stycznia 2019 WARTO ! 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2887 Napisano 15 Stycznia 2019 Wiem."supertramp" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #2888 Napisano 15 Stycznia 2019 (edytowane) [*] https://youtu.be/qWfF7oTZqe8 Disturbed. A cappella.. dusi w gardle :-( Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #2889 Napisano 15 Stycznia 2019 [*] 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #2890 Napisano 15 Stycznia 2019 Freedom Hawk. Stoner rock. Sporo starego, poczciwego BS. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #2891 Napisano 15 Stycznia 2019 Krzyż mieliście na piersi, a brauning w kieszeni.Z Bogiem byli w sojuszu, a z mordercą w pakcie,Wy, w chichocie zastygli, bladzi, przestraszeni,Chodźcie, głupcy, do okien - i patrzcie! i patrzcie!Z Belwederu na Zamek, tętnicą Warszawy,Alejami, Nowym Światem, Krakowskiem Przedmieściem,Idzie kondukt żałobny, krepowy i krwawy:Drugi raz Pan Prezydent jest dzisiaj na mieście.Zimny, sztywny, zakryty chorągwią i kirem,Jedzie Prezydent Martwy a wielki stokrotnie.Nie odwracając oczu! Stać i patrzeć, zbiry!Tak! Za karki was trzeba trzymać przy tym oknie!Przez serce swe na wylot pogrzebem przeszyta,Jak Jego pierś kulami, niech widzi stolicaTwarze wasze, zbrodniarze - i niech was przywitaStrasznym krzykiem milczenia żałobna ulica. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taraj 224 #2892 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Krzyż mieliście na piersi, a brauning w kieszeni.Z Bogiem byli w sojuszu, a z mordercą w pakcie,Wy, w chichocie zastygli, bladzi, przestraszeni,Chodźcie, głupcy, do okien - i patrzcie! i patrzcie! Z Belwederu na Zamek, tętnicą Warszawy,Alejami, Nowym Światem, Krakowskiem Przedmieściem,Idzie kondukt żałobny, krepowy i krwawy:Drugi raz Pan Prezydent jest dzisiaj na mieście. Zimny, sztywny, zakryty chorągwią i kirem,Jedzie Prezydent Martwy a wielki stokrotnie.Nie odwracając oczu! Stać i patrzeć, zbiry!Tak! Za karki was trzeba trzymać przy tym oknie! Przez serce swe na wylot pogrzebem przeszyta,Jak Jego pierś kulami, niech widzi stolicaTwarze wasze, zbrodniarze - i niech was przywitaStrasznym krzykiem milczenia żałobna ulica.Tuwima wiersz po zabiciu Narutowicza.Zabójca Eligiusz Niewiadomski miał wielu zwolenników, Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Taraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #2893 Napisano 16 Stycznia 2019 Dokładnie. Historia się powtarza, ludzie obudźcie się, nie idźcie tą drogą! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2894 Napisano 16 Stycznia 2019 No właśnie, nie przesadzajmy.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #2895 Napisano 16 Stycznia 2019 Taaa.. :-/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2896 Napisano 16 Stycznia 2019 Co innego miałem na myśli.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #2897 Napisano 16 Stycznia 2019 A ja mam na myśli, że po tym wszystkim trafia mnie "piii-piii" :-( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #2898 Napisano 16 Stycznia 2019 Pozdrowienia z Montrealu. Śniegu nie brakuje . Chciałem pojeździć rowerem ale zasypało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2899 Napisano 16 Stycznia 2019 A ja mam na myśli, że po tym wszystkim trafia mnie "piii-piii" :-(To się dzieje co dzień, od zawsze...... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #2900 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Pozdrowienia z Montrealu. Śniegu nie brakuje . Chciałem pojeździć rowerem ale zasypałoOpsss.. jaki piękny widok! Pozdrawiam z paskudnego, deszczowego wybrzeża :-) Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach