Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kiniol

O WDZIĘKACH MARYNY...

Rekomendowane odpowiedzi

Żeby nie było że nie ma zegarów.

Zdjęcie opublikowane przez członka NAWCC.

Ja, jeden z moich zegarów longcase i kobieta która powiedziała NIE....

post-6402-0-04757200-1373304865_thumb.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś kłuser bo szczupaki można tylko dwa. No chyba ze kupił.

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś kłuser bo szczupaki można tylko dwa. No chyba ze kupił.

Łowiłem w Szkocji pstrągi.Jak wędkarz szkocki złowi szczupaka to go wyrzuca na brzeg i  zostawia.Szczupak dla Szkotów to chwast , który poluje na pstrągi.  niszczą go i nie jedzą szczupaka .Może to zdjęcie było zrobione w domu Polaków mieszkających w Szkocji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co kraj to obyczaj... :D ,szczupak smaczniejszy ;)

Szkot je kromkę chleba z kroplą miodu i spotyka kumpla[z Poznania ;)  ] o widzę Mc Gregor ze kupiliście pszczołę..... :D

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co kraj to obyczaj... :D ,szczupak smaczniejszy ;)

Szkot je kromkę chleba z kroplą miodu i spotyka kumpla[z Poznania ;)  ] o widzę Mc Gregor ze kupiliście pszczołę..... :D

Ładne...

Ja bym chciał takie krótkie oświadczenie:

Chciałbym przeprosić wszystkich tych, którzy mogą się czuć urażeni moimi głupkowatymi wypowiedziami. Piszę to w związku z odpowiedziami na moje posty, treść tych odpowiedzi świadczy o niezadowoleniu z zawartości owych postów, Niezadowolenie to zostało wyrażone przez kolegów z krótki stażem forumowym.

Kolegów pozdrawiam i informuję, że nic się nie zmieni... 

Edytowane przez tarant

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stażem - u mnie też nic się nie zmieni... A głupkowate wypowiedzi jak najbardziej pożądane.

PS

Poprawiam ort. bo wiem, że nie "strzelisz focha". Podpisano: mizogin

Wojtek + Certina Club 2000 od lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Humor z kroniki mojego Koła wędkarskiego prowadzoną od 1959 roku do dnia dzisiejszego ,którą prowadziłem przez ok 15 lat.

post-41769-0-50933800-1373451694_thumb.jpg

post-41769-0-88249500-1373451727_thumb.jpg

post-41769-0-28779800-1373451748_thumb.jpg

post-41769-0-59863600-1373451813_thumb.jpg

post-41769-0-65504100-1373451825_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolejne foty

post-41769-0-85142000-1373451876_thumb.jpg

post-41769-0-02847600-1373451902_thumb.jpg

post-41769-0-68587600-1373451929_thumb.jpg

post-41769-0-75216900-1373451949_thumb.jpg

post-41769-0-51240100-1373451966_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Następne

post-41769-0-33372300-1373452030_thumb.jpg

post-41769-0-12973400-1373452045_thumb.jpg

post-41769-0-13630400-1373452069_thumb.jpg

post-41769-0-87440500-1373452081_thumb.jpg

post-41769-0-02197000-1373452125_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zawsze wszystko kończy się na kobietach.

post-41769-0-94153200-1373452215_thumb.jpg

post-41769-0-24104300-1373452238_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stażem - u mnie też nic się nie zmieni... A głupkowate wypowiedzi jak najbardziej pożądane.

PS

Poprawiam ort. bo wiem, że nie "strzelisz focha". Podpisano: mizogin

Dzięki, doceniam i pozdrawiam...

genderowiec, no może nie zawsze...

P.S. Nie wiem czy mogę napisać Tobie na p.w. co znaczy skrót F.O.CH. ...

Edytowane przez kiniol

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Szanowni Koledzy, od dzisiaj jestem właścicielem zegara który ma centralną sekundę i w związku z tym chciałbym się z Wami podzielić tą wspaniałą wiadomością. :) 

Kolekcja moja w tej grupie zegarowej liczy obecnie aż 3 szt. Dwa zegary Beckera i jeden Junghans.

Z tej radości, wypiliśmy sobie z moim psiakiem po kieluniu dobrej gorzałki. :) 

No i powiem szczerze, że jak do tej pory centralna sekunda mnie specjalnie nie rajcowała, to jak patrzę na ten piękny i rzadko spotykany zegar w tej chwili, to dochodzę do wniosku, że taki zegar ma niewątpliwie swój bardzo duży urok. :rolleyes:  :wub: 

Zegarek z centralną sekundą jest w bardzo dobrym stanie technicznym ,wszystko ma oryginalne, (oprócz jednej pokrętki) jest czysty, nasmarowany, tarcza w idealnym stanie, dobrze trzyma czas i na obudowie ma oryginalny lakier!!

No i co dla mnie osobiście najważniejsze, to na mechanizmie i na tarczy ma moją ulubioną kotwicę i dwie literki GB. A na pokrywie z tyłu ma wydrapane chyba przez tego samego zegarmistrza trzy daty, jedna z 68r druga z 73r i trzecia z 99r.

Pozdrawiam

post-28411-0-39317600-1373489169_thumb.jpg

PS

Nie umieściłem tego posta w temacie budzikowym, bo moja kolekcja jest maleńka i jestem nierokującym już kolekcjonerem w tym zakresie, bo na mojej "Topliście" nie ma już  żadnych budzików do kupienia.

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bogowie nade mną czuwali, że sobie tą licytację w ostatniej godzinie odpuściłem ;)

A sio mnie z tymi zegarami stąd. Tu się o (....) rozprawia !

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bogowie nade mną czuwali, że sobie tą licytację w ostatniej godzinie odpuściłem ;)

A sio mnie z tymi zegarami stąd. Tu się o (....) rozprawia !

No to jak o d...e to w temacie będę

Calavera & Manya - I Feel ( Siente Me ) (Unofficial video ... - YouTube

mnie sie podoba ,i może ban ban nie będzie ,w końcu nie robie OT :D

[post zamieściłem po 23.... ^_^ ]

Edytowane przez cook

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie co do tego pieknego psa czy to co sterczy  z lwej strony nie czasem implant ,, bo moj Filip traci  swoje zabki

Edytowane przez kwb3rdu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziadku gratuluję .Ja również odpuściłem tą licytację bo wiedziałem,że licytuje ten zegar nasza koleżanka Kasia.Cieszę się ,że został jak to pisze tarant w rodzinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Następne

Podoba mi się sposób rysowania i charakter pisma, widać, że ręka uczona kaligrafii. I komu to przeszkadzało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Kasiu, jeżeli zajęłaś drugie miejsce w licytacji to bardzo Ciebie przepraszam, ale nie wiedziałem że masz chęć na niego. Gdybym wiedział to na pewno bym odpuścił.

Natomiast, jeżeli zajęłaś inne miejsce niż drugie, to się cieszę że został jak mówi Tarant w rodzinie. Obiecuję, że już więcej nie będę kupował żadnych budzików.

Pozdrawiam

Edytowane przez dziadek

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo miałem ochotę na GB centralną sekundę z dzwonem , polując jednak ostatnio bez umiaru na łowiskach zamorskich- zabrakło mi amunicji niestety. Tym bardziej się cieszę, że pozostał w rodzinie  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jak o d...e to w temacie będę

Calavera & Manya - I Feel ( Siente Me ) (Unofficial video ... - YouTube

mnie sie podoba ,i może ban ban nie będzie ,w końcu nie robie OT :D

[post zamieściłem po 23.... ^_^ ]

Witam, wracając do rozprawiania o tzw. "dupencjach", to ja jestem zdecydowanym zwolennikiem tego, żeby taki damski tyłeczek był okryty jakąś lekką i przewiewną sukieneczką.

Bo wielokrotnie moja wyobraźnia o tym tyłeczku jest bardziej estetyczna niż tyłeczek jest w rzeczywistości.

Z doświadczenia wiem, :P  że czasem "dupencja" jest niezwykle atrakcyjna i ładna dokąd się nie rozbierze, jak się rozbierze to czar pryska. :o 

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, wracając do rozprawiania o tzw. "dupencjach", to ja jestem zdecydowanym zwolennikiem tego, żeby taki damski tyłeczek był okryty jakąś lekką i przewiewną sukieneczką.

Bo wielokrotnie moja wyobraźnia o tym tyłeczku jest bardziej estetyczna niż tyłeczek jest w rzeczywistości.

Z doświadczenia wiem, :P  że czasem "dupencja" jest niezwykle atrakcyjna i ładna dokąd się nie rozbierze, jak się rozbierze to czar pryska. :o 

Pozdrawiam

Trudno nie przyznać Ci racji :P

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to z innej beczki Panowie, bo jakoś temat   wiodący w ostatnich postach krępuje mnie nieco...

Wczoraj moja kotka  próbowała zapolować na to coś ze zdjęcia. Wąż okazał się jedynie zaskrońcem, ale przyznam, że sama byłam nieco wystraszona, bo wąż to niecodzienne zwierzę.

post-44620-0-93630600-1373957261_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi