LESKOS 3470 #5176 Napisano 4 Czerwca 2021 A propos w chwili wolnego czasu przeleciałem przez internet w poszukiwaniu omawianej artystki i trafiłem na pomocny artykuł ... 🙂 Tu gra "lepiej" ... 😉😉🤭 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5177 Napisano 5 Czerwca 2021 No i lato nieuchronnie idzie ku nam ... wczoraj przejechałem kilkadziesiąt kilometrów wokół Zbiornika Goczałkowickiego ... takie zaciszne miejsca znalazłem ... 2 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5178 Napisano 5 Czerwca 2021 Piękne widoki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #5179 Napisano 6 Czerwca 2021 Niezależnie od poglądów, wyznawanej religii, warto jest dotrzeć do swojej Jerozolimy. Albo chociaż do niej dążyć. Najlepsza ze znanych mi interpretacji, Walther von der Vogelweide, Ensemble Unicorn. Warto zwrócić uwagę na niebywałą, jak na tamte lata, tolerancję. Potem jakby Niemcom to zelżało... Niezależnie od poglądów, wyznawanej religii, warto jest dotrzeć do swojej Jerozolimy. Albo chociaż do niej dążyć. Najlepsza ze znanych mi interpretacji, Walther von der Vogelweide, Ensemble Unicorn. Warto zwrócić uwagę na niebywałą, jak na tamte lata, tolerancję. Potem jakby Niemcom to zelżało... 3 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5180 Napisano 6 Czerwca 2021 Moje Królestwo Niebieskie w kolorze zielonym...🥰 5 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #5181 Napisano 6 Czerwca 2021 Mój Mordor z okna (czasami...). Widać co najmniej 4 wieże. 4 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5182 Napisano 7 Czerwca 2021 Dziś urodziny Prince’a ... miałby 63 lata 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #5183 Napisano 7 Czerwca 2021 W dniu 4.06.2021 o 11:10, LESKOS napisał(-a): A propos w chwili wolnego czasu przeleciałem przez internet w poszukiwaniu omawianej artystki i trafiłem na pomocny artykuł ... 🙂 Tu gra "lepiej" ... 😉😉🤭 Też bym przeleciał w wolnej chwili... 3 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5184 Napisano 8 Czerwca 2021 (edytowane) Krzysiek, ty niedługo dziadkiem zostaniesz jak patrzę na Twoich chłopaków, "... a w głowie ciągle maj". 🤭😉😂😁 Edytowane 8 Czerwca 2021 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #5185 Napisano 8 Czerwca 2021 Tak źle jeszcze nie jest... 1 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5186 Napisano 8 Czerwca 2021 😂😂😉 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5187 Napisano 8 Czerwca 2021 Kolejna data, kolejna refleksja. Kora mniej znana i taka refleksyjna... Bliźniak ... dziś kończyła by 70 lat ... szkoda . 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shreq 233 #5188 Napisano 9 Czerwca 2021 W dniu 7.06.2021 o 22:16, kiniol napisał(-a): Też bym przeleciał w wolnej chwili... O! Masz wolną chwilę! To wysyłam Eternę👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #5189 Napisano 9 Czerwca 2021 Nie mam, więc nie przelecę... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5190 Napisano 9 Czerwca 2021 Karawaning, czy jahting... oto jest pytanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #5191 Napisano 10 Czerwca 2021 No to jak Panie i Panowie , kiedy organizować spotkanie 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5192 Napisano 10 Czerwca 2021 Ja bardzo chętnie i mogę od lipca do końca świata lub mojego a nawet i jeden dzień dłużej 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5193 Napisano 10 Czerwca 2021 2 godziny temu, LESKOS napisał(-a): Ja bardzo chętnie i mogę od lipca do końca świata lub mojego a nawet i jeden dzień dłużej Czyżby już emerytura... Pozdrawiam Jacek 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6108 #5194 Napisano 10 Czerwca 2021 Też o tym pomyślałem..... szczególnie, że.... wypomniał mi "młody" wiek Mnie faktycznie jeszcze trochę , ale tylko trochę zostało... tylko kasy mało nawet człek nie kapuje, jak się rymuje... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szpindlakfan 621 #5195 Napisano 10 Czerwca 2021 32 minuty temu, JASI napisał(-a): Czyżby już emerytura... Pozdrawiam Jacek Emerytura?! Na zdjęciu jeszcze całkiem młodo wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #5196 Napisano 10 Czerwca 2021 No to zgłaszać propozycje co możemy oglądać ,zwiedzać czy po prostu spotkać się ,zjeść kiełbaskę z grila ,piwko i porozmawiać, pokazać ciekawostki ze swoich zbiorów 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5197 Napisano 11 Czerwca 2021 Ja tam mam sentyment do Srebrnej Góry... ale i do całego Zegarkowego Dolnego Śląska ... 😁 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #5198 Napisano 11 Czerwca 2021 Biedny Pudel po długim czekaniu wrócił dzisiaj do Matki ZIemi... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6108 #5199 Napisano 12 Czerwca 2021 3 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1813 #5200 Napisano 12 Czerwca 2021 43 minuty temu, mkl1 napisał(-a): świetnie zrobione 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach