tarant 2971 #5201 Napisano 12 Czerwca 2021 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5202 Napisano 13 Czerwca 2021 W kwietniu, nagle odszedł nasz kochany Yodek ... Pustka wielka😩. Musiałam uzupełnić skład domowy. Doszła maleńka devonka, trio znów "gra" 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5203 Napisano 13 Czerwca 2021 👍😊 Pozdrawiam Jacek 1 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #5204 Napisano 13 Czerwca 2021 Piękne 1 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1813 #5205 Napisano 13 Czerwca 2021 To pies-Ci czy kołkot? Hybrydy jakieś.. Pewnie po sputniku... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5206 Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Tak - hybrydy 😊. Hybrydy futra 😋. Golasów człowiek nie stworzył. Golas w latach 1966 tych urodził się pomiędzy miotem zwykłych kotów w Kanadzie. Właściciele doprowadzili do wzmocnienia i powielenia cechy braku futra w kolejnych krzyżówkach. To samo z wywyniętymi uszami.. W Stanach Zjednoczonych na początku lat 80 urodziła się zwykła kotka z uroczymi wywyniętymi uszami. To samo z kędzierzawą i nie liniejacą okrywą devonów w latach 70- tych w hrabstwie Devon w Wielkiej Brytanii. Górą golasy!! Od 2013 roku nie wiem co to kłęby kłaków w mieszkaniu 🤗 Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6108 #5207 Napisano 14 Czerwca 2021 Godzinę temu, Yodek napisał(-a): Górą golasy!! Od 2013 roku nie wiem co to kłęby kłaków w mieszkaniu 🤗 Masz dla nich chyba jakieś specjalne lokum- vide terrarium dla gadów Przeca im zimno... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5208 Napisano 14 Czerwca 2021 3 minuty temu, mkl1 napisał(-a): Masz dla nich chyba jakieś specjalne lokum- vide terrarium dla gadów Przeca im zimno... Przeca widać, że mają przyodziewek 😁😄 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #5209 Napisano 14 Czerwca 2021 2 godziny temu, Yodek napisał(-a): Tak - hybrydy 😊. Hybrydy futra 😋. Golasów człowiek nie stworzył. Golas w latach 1966 tych urodził się pomiędzy miotem zwykłych kotów w Kanadzie. Właściciele doprowadzili do wzmocnienia i powielenia cechy braku futra w kolejnych krzyżówkach. To samo z wywyniętymi uszami.. W Stanach Zjednoczonych na początku lat 80 urodziła się zwykła kotka z uroczymi wywyniętymi uszami. To samo z kędzierzawą i nie liniejacą okrywą devonów w latach 70- tych w hrabstwie Devon w Wielkiej Brytanii. Górą golasy!! Od 2013 roku nie wiem co to kłęby kłaków w mieszkaniu 🤗 No ja nie mam problemu z kłakami odkąd mieszka z nami rusek... tzw. rosyjski niebieski...Wajuś... 1 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #5210 Napisano 14 Czerwca 2021 Nasza syberyjska "puderniczka" ma włosy gigant. Napisałem włosy, bo podobno włosy nie uczulają alergików, natomiast sierść uczula. 1 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5211 Napisano 14 Czerwca 2021 Taka ciekawostka... efekt nauczania zdalnego ??? F52EF903-4CF0-40F6-A788-E95DE7B0F67D.MP4 4 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szpindlakfan 621 #5212 Napisano 14 Czerwca 2021 🤣 bo już zaczynałem tracić wiarę w ludzi, ale ostatnia rozkmina zdradziła, że to fejk, chyba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6108 #5213 Napisano 14 Czerwca 2021 Widziałem to wcześniej... Nieźle zamotane, Z drugiej zaś strony ktoś kto to wymyślił musiał być dobry w te klocki.. i znać system wprowadzania /udowadniania tezy ( nawet durnej ) 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5214 Napisano 14 Czerwca 2021 To takie "cóś" pośredniego między heurystyką, a urojeniami schizofrenii paranoidalnej. Nieźle zakręcone ...😉 😳 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6108 #5215 Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Wiesz na polibudzie znałem dobrego matematyka, naprawdę był niezłu i pewnego dnia na wykładzie tak zamotal przy "pseudo rozwiązywaniu całki, ze Dr. ( wówczas) Żytko.. oniemiał i nie mógł nic powiedzieć... dopiero po chwili starał się "przekreślić" te dowody.. ale to było tak zrobione, że on sam to pochwalił... mimo, że to był "przypał" SOCJOTECHNIKA w pewnym sensie.. Wiesz, że to nieprawda, ale wszystko się zgadza... ps... ja z matmy byłem cienias.. z mechaniki Ok ale matma ...to nie... W mechanice , czy fizyce to wiedziałem co mam liczyć, a w matmie... liczyć by liczyć... głupota i nie mogłem tego pojąć.. Nawet fizykę kwantoą oganąć potrafiłęm, a matmy nie.. a podobno bez matmy nie ma fizy..??? Edytowane 14 Czerwca 2021 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5216 Napisano 15 Czerwca 2021 Współczesna fizyka jest na tak wysokim poziomie że nie ma jej bez matematyki , a wszelkie wyobrażenia nie są wstanie wejść do naszego mózgu. Na studiach , po paru dyskusjach z prof. Bogdanem Skalmierskim na studiach, pojąłem przestrzeń o większej ilości wymiarów niż trzy ( a w zasadzie 4) ... jeszcze parę fizycznych pojęć, ale padłem przy teorii strun... Ludziom nietechnicznym matematyka kojarzy się z Algebrą , no może rachunkiem prawdopodobieństwa , no może jeszcze z kilkoma rzeczami. To poziom XVII wieku ... dzisiejsze reguły matematyki rządzą światem we wszystkich dziedzinach , od fizyki przez ekonomię po biologię molekularną. Dla mnie to już nie do pojęcia i opanowania . Ale czapka z głowy przed królową nauk i jej siostrą fizyką ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6108 #5217 Napisano 15 Czerwca 2021 (edytowane) Невозможно нарушить интеграл, не поговоришь ... Ale to było w zeszłym wieku to się nie liczy... Edytowane 15 Czerwca 2021 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5218 Napisano 21 Czerwca 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5219 Napisano 21 Czerwca 2021 Dla przegrzanych ... 😉 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #5220 Napisano 21 Czerwca 2021 50 minut temu, Yodek napisał(-a): Gdyby Ci te koty strasznie marzły, to je mogę przygarnąć. Z oporami, bo już nie chcę więcej żegnać żadnych zwierzęcych przyjaciół, ale jednak. Zimą - minimum 22 stopnie, latem 30 - no problemo. Żadnych kubraczków, wysokokalorycznej diety itp (poczytałem deczko). 51 minut temu, LESKOS napisał(-a): Dla przegrzanych ... 😉 Już puszczałem tutaj 12.06. Cała koncertówka jest OK, ale ten ostatni kawałek... 1 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5221 Napisano 21 Czerwca 2021 (edytowane) Za każdym razem próbuje przerwać to błędne koło. Odchodzi kolejny zwierz, za każdym razem mnie to dobija i za każdym razem popełniam ten sam błąd - biorę kolejnego. 🤗 22 stopnie na golasa trochę za mało, jesionka jest potrzebna, a oprócz wysokokalorycznej karmy obowiązkowo spanie razem z pańciami pod kołdrą - nie każdy zdzierży 3 koty plus mąż 😂. 30 stopni to niedoszacowanie. Gnicie pełnym słońcu jest optymalne (upały? Jak dla kogo - ujecie z upalnego popołudnia 🌞) Edytowane 21 Czerwca 2021 przez Yodek 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5222 Napisano 21 Czerwca 2021 A fakt to z upału , ale skoro słońce daje za dużo czadu to my też możemy 🙂 a fakt to zupału ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #5223 Napisano 21 Czerwca 2021 No tak. Ja sobie za biurkiem siedzę, a Benek... 3 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5224 Napisano 21 Czerwca 2021 (edytowane) 17 minut temu, tarant napisał(-a): No tak. Ja sobie za biurkiem siedzę, a Benek... 😂😂😂😄👍👍 (Stokrotka za uchem - wymiata 😆) Edytowane 21 Czerwca 2021 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #5225 Napisano 21 Czerwca 2021 No faktycznie Was przygrzało 😄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach