Yodek 2548 #5476 Napisano 24 Stycznia 2022 18 minut temu, LESKOS napisał(-a): no tak , tak to bywa po szaleństwie z wnukami ... No nie powiem... Ale do rosołu się nie rozbierałam (jeszcze 😉) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5477 Napisano 24 Stycznia 2022 Widocznie nadajesz się do pieczenia 🤭 😂 😁 . Na rosół to same żylaste koguty i stare kury idą 😜 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5478 Napisano 24 Stycznia 2022 Teraz, LESKOS napisał(-a): Widocznie nadajesz się do pieczenia 🤭 😂 😁 . Na rosół to same żylaste koguty i stare kury idą 😜 Znaczy się - na rożno nadaję się do nabicia 😂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5479 Napisano 26 Stycznia 2022 Aż wióry leco.. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6133 #5480 Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Edytowane 26 Stycznia 2022 przez mkl1 7 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5481 Napisano 29 Stycznia 2022 JACEK YERKA tytuł : NAUKA CHODZENIA oraz BUDZIK PAROWY Z TESTEREM BILONU Pozdrawiam Jacek 2 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3516 #5482 Napisano 29 Stycznia 2022 A ja się pochwalę zdobytym wczoraj autoportretem Jerzego Kapłańskiego. Autora poznałem blisko 20 lat temu, ale dotąd żaden jego obraz nie trafił w moje ręce. Jeden z najlepszych we władaniu pędzlem w Rzeczypospolitej (moim zdaniem), zwłaszcza w portrercie. To szkic jeno, poszukajcie innych. 3 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6133 #5483 Napisano 30 Stycznia 2022 Tak nie wiem dlaczego ale spodobało mi się ?? 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5484 Napisano 30 Stycznia 2022 😉 ja też nie wiem dlaczego ... 😂 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5485 Napisano 31 Stycznia 2022 Alex Chinneck - artysta tworzący surrealistyczne publiczne dzieła sztuki, stworzył też kilka zakręconych zegarów... Tu artysta... Tworzy przede wszystkim takie dzieła... Gdyby ktoś chciał zobaczyć więcej, to polecam stronę https://www.alexchinneck.com/projects Klikając na zdjęcie, można zobaczyć więcej zdjęć tego samego dzieła. Przyjemnego oglądania. Pozdrawiam Jacek 4 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graver 416 #5486 Napisano 1 Lutego 2022 Bardzo pozytywnie zakręcony człowiek, zegary super dużo pracy by złożyć z kawałków w całość i obłożyć fornirem, no poza tym kluskowatym drewno było chyba gięte stąd spękania na całości -najbardziej był pracochłonny. Kamienica także fajna - musiało pójść dużo zbrojenia na wywinięcie. Jeśli chodzi o zakręcony kawałek drogi z autkiem to wg mnie nie pasuje do scenerii, pasowało by na drodze asfaltowej w scenerii miejskiej, nooo i by w pobliżu nie było przejścia dla pieszych ze względu na tłumy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5487 Napisano 1 Lutego 2022 Godzinę temu, graver napisał(-a): Bardzo pozytywnie zakręcony człowiek, zegary super dużo pracy by złożyć z kawałków w całość i obłożyć fornirem, no poza tym kluskowatym drewno było chyba gięte stąd spękania na całości -najbardziej był pracochłonny. Kamienica także fajna - musiało pójść dużo zbrojenia na wywinięcie. Jeśli chodzi o zakręcony kawałek drogi z autkiem to wg mnie nie pasuje do scenerii, pasowało by na drodze asfaltowej w scenerii miejskiej, nooo i by w pobliżu nie było przejścia dla pieszych ze względu na tłumy. Na stronie do której link podałem jest więcej ujęć tego samochodu. Są też inne Jego prace, są też zdjęcia warsztatu, pracowni - w sumie nie wiem jak to nazwać - bardziej hali produkcyjnej. Pozdrawiam Jacek 2 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #5488 Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) e Edytowane 4 Lutego 2022 przez wafelek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5489 Napisano 1 Lutego 2022 👍 Pozdrawiam Jacek 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5490 Napisano 2 Lutego 2022 Mam w domu Koci Ład 🤪 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #5491 Napisano 3 Lutego 2022 Ten najbliżej (z prawej) to trochę inna rasa, czy taka jego/jej uroda? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5492 Napisano 3 Lutego 2022 Devon rex 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #5493 Napisano 3 Lutego 2022 Czyli "król jest nagi" 😄 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3516 #5494 Napisano 7 Lutego 2022 Zbyszek dołączył... 1 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5495 Napisano 10 Lutego 2022 Jestę bohaterĘ! Rano awaria siłownika bramy do wjazdu na parking. Uchylone tylko lewe skrzydło. Wąsko. Nic to, czekam na sposobną chwilę i się przeciskam ryzykując życiem. Po bokach miejsca na palec. I wjeżdżam ja! CAŁA NA BIAŁO! Reszta chętnych zostaje pod bramą. Klną, trąbią i blokują ulicę 🤪 FILE20220210-070630-000167.mp4 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6133 #5496 Napisano 10 Lutego 2022 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5497 Napisano 10 Lutego 2022 12 minut temu, mkl1 napisał(-a): Ooojj... Ja widzę poprawnie nagranie 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5498 Napisano 10 Lutego 2022 (edytowane) Ja też widzę OK... maniunia KAczunia ci życie uratowała 😂 😂 😉 Edytowane 10 Lutego 2022 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5499 Napisano 10 Lutego 2022 3 minuty temu, LESKOS napisał(-a): Ja też widzę OK... maniunia KAczunia ci życie uratowała 😂 😂 😉 Maniunia KAczunia plus MŁA! Jesteśmy obie jak przecinaki. Przecinaczki .. 😂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7777 #5500 Napisano 11 Lutego 2022 Coś dla Pana Moderatora https://www.loombard.pl/products/zegarek-kieszonkowy-sowa-1twk 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach