Yodek 2548 #5826 Napisano 21 Grudnia 2022 😱😮😮 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6070 #5827 Napisano 21 Grudnia 2022 7 godzin temu, JASI napisał(-a): Tak sobie wyobraziłem, jakby obok takiej tokarki postawić maleńką zegarmistrzowską... To by wyglądało jak pchła na słoniu... Nikt by tej małej nawet nie zauważył... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5828 Napisano 21 Grudnia 2022 Klasyk w nowoczesnej aranżacji. Pamiętacie? ☺️😄 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5829 Napisano 21 Grudnia 2022 Chyba za stary jestem , bo nie pamiętam, choć 20 sekund motyw gdzieś znajomy. Natomiast jako tradycjonalista to średnio pasuje mi taka przeróbka na typ "plemienno-elektroniczny" 😂 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3511 #5830 Napisano 21 Grudnia 2022 19 minut temu, LESKOS napisał(-a): Chyba za stary jestem , bo nie pamiętam, choć 20 sekund motyw gdzieś znajomy. Natomiast jako tradycjonalista to średnio pasuje mi taka przeróbka na typ "plemienno-elektroniczny" 😂 Albo za młody. 3 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5831 Napisano 21 Grudnia 2022 (edytowane) z The Shadows jesteśmy równolatkami, w odróżnieniu od niektórych tym czasie jeszcze nie zaplanowanych . Sam utwór jest z 1963 roku i pamiętam bo słuchałem go z dużo starszą siostrą na radioodbiorniku AGA (Radio Luksemburg) ... A o muzyce plemiennej piszę w kontekście utworów, w których linia melodyczna zaginęła na rzecz rytmu i to nawet nie perkusji tylko elektronicznego generatora dźwięku lub samplera z sekwenserem i modulatorem (i to nawet nie hardware'owymi, a wirtualnymi w przestrzeni komputera....) Przepraszam PLEMIONA tworzące w wersji hardwarowej jeśli obraziłem Edytowane 21 Grudnia 2022 przez LESKOS 2 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5832 Napisano 22 Grudnia 2022 Byłem w sklepie... Karta podarunkowa z firmy poszłaaa i jeszcze 120 € musiałem dopłacić. A tylko co nieco dno wózka zasłoniłem - a ile jeszcze trzeba kupić ☹️ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azina 74 #5833 Napisano 23 Grudnia 2022 Przyjmijcie proszę życzenia zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego 2023 Roku! Niech się Wam darzy. Dużo zdrowia. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5834 Napisano 23 Grudnia 2022 3 minuty temu, azina napisał(-a): Przyjmijcie proszę życzenia zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego 2023 Roku! Niech się Wam darzy. Dużo zdrowia. Dziękujemy i wzajemnie 🌲🌲⛄️⛄️ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5835 Napisano 23 Grudnia 2022 Zima 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graver 416 #5836 Napisano 23 Grudnia 2022 Ja także składam zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego 2023 roku, byśmy mieli same udane zakupy zegarów i zegarków i by udało się je uruchomić -Robert 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6070 #5837 Napisano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Wszystkiego Szczęśliwego... Edytowane 23 Grudnia 2022 przez mkl1 4 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5838 Napisano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Pewna Pani takie składała mi życzenia... "Zadbaj o to, by w te Święta w domu był spokój i żeby było miło. Spędź je z tymi, których kochasz..." Dołożę jeszcze od siebie -spokoju, takiego płynącego z głębi serca, -radosnych chwil z najbliższymi i zdrowia Życzy Jacek Edytowane 23 Grudnia 2022 przez JASI 5 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5839 Napisano 23 Grudnia 2022 (edytowane) A ja wszystkim życzę zdrowia i obyśmy spotkali się za rok w tym samym, a może i szerszym gronie! No i oczywiście każdemu wymarzonego zegara na równym chodzie - tego biologicznego też Edytowane 24 Grudnia 2022 przez LESKOS 5 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #5840 Napisano 24 Grudnia 2022 Wszystkim Wam życzę przede wszystkim zdrowia... Bo to jest najważniejsze... Wasz kiniol... 3 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5841 Napisano 24 Grudnia 2022 ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5842 Napisano 24 Grudnia 2022 (edytowane) Bylam grzeszna dziewczynka i Mikołaj szynius mi wreszcie wyczekany prezent 😇😄🤩 Edytowane 24 Grudnia 2022 przez Yodek 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6070 #5843 Napisano 24 Grudnia 2022 Ja od wnuczki dostałem to 4 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5844 Napisano 24 Grudnia 2022 2 minuty temu, mkl1 napisał(-a): Ja od wnuczki dostałem to Poważnie?? Wnuczka ma takie rozeznanie w rynku? Karramba 😁😄🤩✌️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6070 #5845 Napisano 24 Grudnia 2022 (edytowane) 7 minut temu, Yodek napisał(-a): Poważnie?? Wnuczka ma takie rozeznanie w rynku? Karramba 😁😄🤩✌️ Ma miec Wiesz... to rynek bez dna.. są zegarki mechaniczne , a zawód zegarmistrza umiera...... Jak się ropłakała, przeniosłem ją po Zegar i tykanie ją uspało ... więc czuje co to ... Edytowane 24 Grudnia 2022 przez mkl1 1 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5846 Napisano 24 Grudnia 2022 1 minutę temu, mkl1 napisał(-a): Ma miec Wiesz... to rynek bez dna.. są zegarki mechaniczne , a zawód zegarmistrz umiera...... Mam nadzieję, że jednak nie umrze 🙂... Kusi mnie nabyć ACzS1. Ale sama to ja mu mogę.... Jeśli by kiedyś się udało, to Cię napadnę... Si?? 🤭😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6070 #5847 Napisano 24 Grudnia 2022 Teraz, Yodek napisał(-a): Mam nadzieję, że jednak nie umrze 🙂... Kusi mnie nabyć ACzS1. Ale sama to ja mu mogę.... Jeśli by kiedyś się udało, to Cię napadnę... Si?? 🤭😁😁 Wal jak w dym... robiłem takowego ..(niestety truposza), ale już chodzi i podobno ciesz ywłaściciela... 2 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5848 Napisano 24 Grudnia 2022 3 minuty temu, mkl1 napisał(-a): Wal jak w dym... robiłem takowego ..(niestety truposza), ale już chodzi i podobno ciesz ywłaściciela... Naprawdę? Ożesz... znasz te typy 🤩 No to będę się rozglądać. Chyba będę celować na takiego żywego. Z nieżywym to straszno trochę, bo podobno z częściami trudno, więc nie będę ryzykować 😊 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6070 #5849 Napisano 24 Grudnia 2022 (edytowane) "Nieżywe" mają uwalony czop osi balanswej,, Ruscy wymuślili czop , chyba 0.10 czy 0,15.. przy mechaniźmi, króry miał wytrzymywać wszelkie wstrząsy... Co się dziwić... zastosowali osie "cywilne"" ... Hej.. tu nie ma być o zegarkach/zegrach Edytowane 24 Grudnia 2022 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5850 Napisano 25 Grudnia 2022 (edytowane) 9 godzin temu, mkl1 napisał(-a): "Nieżywe" mają uwalony czop osi balanswej,, Ruscy wymuślili czop , chyba 0.10 czy 0,15.. przy mechaniźmi, króry miał wytrzymywać wszelkie wstrząsy... Co się dziwić... zastosowali osie "cywilne"" ... Hej.. tu nie ma być o zegarkach/zegrach A co tam. Tu są "Wdzięki..." 😝.. Żeby rozmyć odpowiedzialność to zacytuję mega dofcip - "Poszła baba do neurologa, a neurolog to nie baba". No i schock 🤭🤭 Jest jeden "nieżywy" ACzS to pewnie ma uwaloną oś balansu jak mówisz (199 cebulionów), a żywy to 399 cebulionów. Ceny z nieba...hehe 🤪😆 Edytowane 25 Grudnia 2022 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach