LESKOS 3470 #5926 Napisano 13 Marca 2023 😉 mógłby być TRABANT 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5927 Napisano 13 Marca 2023 Godzinę temu, LESKOS napisał(-a): 😉 mógłby być TRABANT 😆 - TRĄBANT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5928 Napisano 17 Marca 2023 (edytowane) Pierwszy ciepły dzień , taki wiosenny , kolejny rok przed nami ... co przyniesie...? Ale chce się żyć . Tak mi się przypomniało ... to były lata ✌️✊ Edytowane 17 Marca 2023 przez LESKOS 2 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5929 Napisano 17 Marca 2023 👍 Stary dobry kawałek... Gdzie te lata... Dzięki za przypomnienie. Pozdrawiam Jacek 1 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3511 #5930 Napisano 19 Marca 2023 1 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5931 Napisano 26 Marca 2023 Wczoraj piekłem, a dziś przy śniadaniu obliczyłem, że to był jubileuszowy 250 - ty wypiek... Piekę w miarę regularnie co 4 dni - od 3 lat. Po 2 chlebki, to wychodzi 500 bocheneczków... Zużyłem 250 kg mąki, toć to ćwierć tony, ale przez 3 lata... Pozdrawiam Jacek 2 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5932 Napisano 26 Marca 2023 47 minut temu, JASI napisał(-a): Wczoraj piekłem, a dziś przy śniadaniu obliczyłem, że to był jubileuszowy 250 - ty wypiek... Piekę w miarę regularnie co 4 dni - od 3 lat. Po 2 chlebki, to wychodzi 500 bocheneczków... Zużyłem 250 kg mąki, toć to ćwierć tony, ale przez 3 lata... Pozdrawiam Jacek Jacku - DOSKONALE się prezentują 🤩.. Jesteś kulinarnie (i nie tylko) uzdolniony 🤤😃. Gratuluję jubileuszu (i pamięci 😉😁) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5933 Napisano 26 Marca 2023 Dzięki. Po wyjęciu z foremek robię zdjęcie i telefon za mnie pamięta... Pozdrawiam Jacek 1 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bromborek 93 #5934 Napisano 27 Marca 2023 W dniu 26.03.2023 o 13:00, JASI napisał(-a): Wczoraj piekłem, a dziś przy śniadaniu obliczyłem, że to był jubileuszowy 250 - ty wypiek... Piekę w miarę regularnie co 4 dni - od 3 lat. Po 2 chlebki, to wychodzi 500 bocheneczków... Zużyłem 250 kg mąki, toć to ćwierć tony, ale przez 3 lata... Pozdrawiam Jacek BRAWO TY Ja preferuję grubszą i żytnią mąkę a do tego orzechy włoskie, siemię lniane i śliwki suszone! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #5935 Napisano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) Za kilka dni wybieram się na antypody odwiedzić wnuka Antka (6 lat) i zapewnić mu opiekę i różne atrakcje podczas ferii wiosennych. Mam kilka pomysłów na „atrakcje z dziadkiem”. Jednym z nich jest wspólny montaż drewnianego zegara. Ciekawe czy damy radę złożyć ten zegar ? https://youtu.be/uphBsjK1i0w Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez kobas 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #5936 Napisano 6 Kwietnia 2023 A we Wrocławiu można kupić bieliznę, którą zakrywa ubranie - niespotykane ! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bajmar 129 #5937 Napisano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) Edytowane 24 Kwietnia 2023 przez bajmar 0 Pozdrawiam Paweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5938 Napisano 7 Kwietnia 2023 Ja chciałbym wszystkich ostrzec , bo wiadomo, że jutro się jedzie ze święconką. Nooo, proszę uważać ! VID-20230403-WA0000-1.mp4 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #5939 Napisano 7 Kwietnia 2023 IMG_2757.MOV 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3511 #5940 Napisano 8 Kwietnia 2023 3 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5941 Napisano 8 Kwietnia 2023 Tak tradycyjnie to Smacznego dyngusu i wesołego jajka... A na poważnie Zdrowych, spokojnych, pogodnych i radosnych Świąt Wielkanocnych. Życzy Jacek 3 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5942 Napisano 30 Kwietnia 2023 Wczoraj był... Pozdrawiam Jacek 3 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5943 Napisano 1 Maja 2023 (edytowane) Tak dla wszystkich aktywnych majowo-weekendowo 😉😂✌️ Edytowane 1 Maja 2023 przez LESKOS 4 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #5944 Napisano 1 Maja 2023 Moja żona powiedziała, że to jest piosenka o niej i się ucieszyła, że jeszcze ktoś tak ma. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5945 Napisano 1 Maja 2023 O mojej też 😉 ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5946 Napisano 6 Maja 2023 jest 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5947 Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) Tak, czas płynie. Ciekawe, czy zobaczę następną Wczorajsza koronacja wzbudziła u mnie, po raz kolejny, pewną nostalgię i tęsknotę za tą dobrą stroną historii, za uciekającym czasem, za tymi co odchodzą... Jako człowiek bardzo racjonalnie patrzący na życie, a jednocześnie przywiązujący się do tych dobrych, tych dużych, ale i tych drobnych rzeczy, widzę coraz większy i nieunikniony wpływ czasu na moje życie. Widzę pewną bezradność na to co się dzieje wokół mnie, na znikanie ludzi z otoczenia, na ostateczne zmiany wszelkiego typu na coraz krótszą perspektywę czasoprzestrzeni w którą patrzę. Wczoraj też byłem na giełdzie w Bytomiu, po przeszło 8 miesiącach niezaglądania. Nic ciekawego dla mnie niestety nie było, ale zniknęło sporo stałych "punktów" ... zastanawiałem się nad powodem(?). Pocieszałem się, że może zapowiedź nie najlepszej pogody była powodem , ale chyba nie do końca. Tym bardziej serdecznie przywitałem się z wszystkimi znajomymi, których spotkałem . Tym bardziej cieszę się na spotkanie w Srebrnej Górze... Edytowane 11 Maja 2023 przez LESKOS 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5948 Napisano 7 Maja 2023 2 godziny temu, LESKOS napisał(-a): za uciekającym czasem, za tymi co odchodzą... I tu myślę - pasuje cytat... Śpieszny się kochać ludzi, tak szybko odchodzą... Pozdrawiam Jacek 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5949 Napisano 7 Maja 2023 Korona, koronacja i cały ten królewski anturaż, a raczej blichtr wzbudza we mnie niechęć. Poirytowanie nawet. Przyjęłam do wiadomości i tyle. Wydarzenie to nie zajmuje mych myśli bardziej niż zdjęcie kolejnych rejsów z lotniska w Radomiu... Jestem prostaczka i wieśniara, bo mierzi mnie ta ogólnoświatowa euforia. Te złote karoce, korony i przyodziewki... 🤢🤢 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5950 Napisano 7 Maja 2023 A mnie to nie przeszkadza, skoro tylu ludzi to fascynuje i cieszy (osobiście traktuję to tylko jako kamień milowy) "to niech se będzie". Tym bardziej że nie z naszych portfeli. Znam tyle rzeczy, które fascynują jednych, a u drugich wzbudzają conajmniej niesmak, że wystarczy dla każdego ... Ale to oczywiście moje zdanie 😉 2 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach