Master Yoda 2171 #826 Napisano 15 Grudnia 2013 Ja mam stary radziecki budzik z minutnikiem marki "Azam" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #827 Napisano 15 Grudnia 2013 O ja cie przepraszam, Cook przez niecałe dwa lata naklepał prawie 3000 postów. To się nazywa aktywność... Tak na boczku... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #828 Napisano 15 Grudnia 2013 (edytowane) O ja cie przepraszam, Cook przez niecałe dwa lata naklepał prawie 3000 postów. To się nazywa aktywność... Tak na boczku... Odpowiedz jest prosta-może naprawdę kocham zegarki,i lubię towarzystwo forumowe? No i przez prawie dwa lata to "naklepałem" ze 4 ....i nie są to posty P.S To zarzut,czy podziw? -no i "na boczku" jajka sobie usmaż Edytowane 15 Grudnia 2013 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #829 Napisano 15 Grudnia 2013 Zarzut. Ja też nie wyobrażam sobie jak można naklepać 3000 postów. Jakby się ktoś czepiał, to z góry dodam, że mój licznik jest uszkodzony. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #830 Napisano 15 Grudnia 2013 w prawo czy lewo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #831 Napisano 15 Grudnia 2013 Odpowiedz jest prosta-może naprawdę kocham zegarki,i lubię towarzystwo forumowe? No i przez prawie dwa lata to "naklepałem" ze 4 ....i nie są to posty P.S To zarzut,czy podziw? -no i "na boczku" jajka sobie usmaż Nie, no podziw oczywiście... Jajek se smażył nie będę bo to boli. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość henio.w #832 Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Coś dla śpiochów nad śpiochami... Edytowane 16 Grudnia 2013 przez henio.w 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #833 Napisano 16 Grudnia 2013 o rety, strach się bać. To ja już wolę te starsze, bardziej tradycyjne modele. Prądem nie rażą przynajmniej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #834 Napisano 16 Grudnia 2013 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #835 Napisano 16 Grudnia 2013 Przypomniała mi się taka humoreska:jej autor, poczytny pisarz będąc kiedyś na przyjęciu opowiedział następującydowcip:do lekarza przychodzi facet z bandażem na nodze.- co panu jest?- pyta doktor.- boli mnie gardło - odpowiada facet- dlaczego więc - pyta doktor - ma pan bandaż na nodze?- bo mi się zsunął.wśród huraganu śmiechu słuchających podchodzi do autora gościu z zakłopotanąminą i mówi:-proszę pana, ja piastuję odpowiedzialne stanowisko, czasem słyszę opowiadanedowcipy, ja muszę je rozumieć, rozumie pan czasem może tam być ukryta jakaśironia, nie daj Bóg pod moim adresem a może któregoś z moich przełożonych, jamuszę wiedzieć czy można się śmiać, proszę pana proszę mi powiedzieć dlaczegoten bandaż mu się zsunął?Na nic zdały się próby wytłumaczenia dowcipu - w następnych dniach gościu zzakłopotaną miną zamęczał autora telefonami, skądś zdobył numer.Po jakimś czasie autor uwolnił się od intruza, cała sprawa zaowocowała jednakwspomnianą humoreską, w której autor opisał historyjkę i poszedł z nią dowydawnictwa.- Ha,ha, ha cóż to za kretyn, nooo oczywiście - wydrukujemy - Wydawca trzymającsię za brzuch kończył czytanie tekstu.Autor zabierał się do wyjścia.-Jedną chwilkę, czy mógłby pan tak po starej przyjaźni uchylić mi rąbkatajemnicy?- Tak?- dlaczego właściwie ten bandaż mu się zsunął? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #836 Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Kasiu, to coś dla Ciebie takiego jeszcze chyba nie masz. http://www.youtube.com/watch?v=kQ-l5PlDa-k Edytowane 16 Grudnia 2013 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #837 Napisano 16 Grudnia 2013 Facet chciał mieć tzw. łóżko wodne czy cóś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klonsi1995 1 #838 Napisano 18 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dXPLhE_z57MTo dopiero budzik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #839 Napisano 18 Grudnia 2013 (edytowane) 509.Pół godziny czegoś ekstremalnie mocnego...: Edytowane 18 Grudnia 2013 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #840 Napisano 18 Grudnia 2013 Przypomniała mi się taka humoreska: - dlaczego właściwie ten bandaż mu się zsunął? Dobra, czekałem, czekałem a teraz zapytam wprost. Dlaczego się zsunął ? Uchyl rąbka tajemnicy ...Dobre, bardzo dobre !!!Miałem podobną sytuację, dowcip taki sobie :Facet przychodzi do "domu lekkich obyczajów" , drzwi otwiera "gospodyni".- mam tylko 10 zł. czy jakaś panienka dla mnie się znajdzie ?- panie !!! za 10 złotych to w bramie możesz pan sam sobie zrobić !Po 10 minutach facet znowu puka do drzwi, otwiera "gospodyni"- co znowu ?- chciałem zapłacić ! po kilkunastu sekundach, jeden z Kolegów odzywa się :- ja bym spier...olił i nie zapłacił ... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #841 Napisano 26 Grudnia 2013 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #842 Napisano 26 Grudnia 2013 [*] 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosman 0 #843 Napisano 30 Grudnia 2013 chyba internet mi się zawiesił bo w temacie ZEGARY ponad 26godzin nikt nic nie napisał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #844 Napisano 30 Grudnia 2013 Nie myślałem, że aż tak muliiiiiiii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #845 Napisano 31 Grudnia 2013 Trochę spóźniony przepis na karpia, ale na Sylwestra też może się przydać:Karpia umytego układamy na dno naczynia. Dodajemy goździki,cynamon, skrapiamy cytryna.Tak przygotowanego karpia zalewamy szklanka wina białego, szklanka wina czerwonego, dodając 100ml ginu,100ml koniaku, 200ml smirnoffa, 50ml białego rumu i obowiązkowo 150ml tequili. Potrawy nie podgrzewamy. Karpia wyrzucamy, jest zbędny. Natomiast...SOS. Sos jest paluszki lizać! PS. Karp musi być martwy, inaczej bydle sos wychleje! 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #846 Napisano 31 Grudnia 2013 Trochę spóźniony przepis na karpia, ale na Sylwestra też może się przydać:Karpia umytego układamy na dno naczynia. Dodajemy goździki,cynamon, skrapiamy cytryna.Tak przygotowanego karpia zalewamy szklanka wina białego, szklanka wina czerwonego, dodając 100ml ginu,100ml koniaku, 200ml smirnoffa, 50ml białego rumu i obowiązkowo 150ml tequili. Potrawy nie podgrzewamy. Karpia wyrzucamy, jest zbędny. Natomiast...SOS. Sos jest paluszki lizać! PS. Karp musi być martwy, inaczej bydle sos wychleje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #847 Napisano 31 Grudnia 2013 I DO SIEGO ROKU 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #848 Napisano 31 Grudnia 2013 Fajnie, że niektórzy nie szwendają się byle gdzie ( ), tylko tutaj czekają na Nowy Rok 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #849 Napisano 31 Grudnia 2013 Jesteśmy... jesteśmy choćby nie wiem co... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #850 Napisano 31 Grudnia 2013 Mijający był trzynasty i daliśmy radę! W nowym będzie wspaniale . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach