erzlot 298 #2351 Napisano 26 Maja 2018 Świetne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawPi 514 #2352 Napisano 26 Maja 2018 Tylko kompletnie oderwane od rzeczywistości. RODO mówi o żyjącej osobie fizycznej. Także komuś się nie udało. 0 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2353 Napisano 26 Maja 2018 Tylko kompletnie oderwane od rzeczywistości. RODO mówi o żyjącej osobie fizycznej. Także komuś się nie udało. Negujesz vita aeterna? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2354 Napisano 30 Maja 2018 Zapowiada się piękny, długi weekend. Pracujący mogą sobie na koniec dnia pracy powiedzieć - NOW WE ARE FREE ... i posłuchać przez parę minut ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #2355 Napisano 30 Maja 2018 (edytowane) Jak nazywa się smutna filiżanka kawy.? Depresso. Edytowane 30 Maja 2018 przez wafelek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2356 Napisano 3 Czerwca 2018 Wybrałam się na naszą giełdę. Poszukuję jakiejś zgrabne ramki do starego portretu. Ramki nie kupiłam. Ale jak zwykle nie dałam rady przejść obojętnie obok tego "maluszka". Wytargowałam tą miniaturkę Siemensa za 50 zł. GRA! ;-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #2357 Napisano 3 Czerwca 2018 (edytowane) No to trafiłaś na okazję!Klasyczne radyjko ,ramki wprawdzie Ci nie zastąpi ale pewnie cieszy.A..jesteś na najlepszej drodze do "niewracania z pustą ręką" z każdej giełdy Edytowane 3 Czerwca 2018 przez mechanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2358 Napisano 3 Czerwca 2018 Jestem już na tej drodze na dobre..Jedyną metodą, żeby czegokolwiek nie znosić ze staroci to NIE CHODZIĆ tam gdzie take rzeczy są..Ale jak tego dokonać oto jest pytanie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #2359 Napisano 4 Czerwca 2018 Medycyna notuje niesamowity postęp, ale na zbieranie staroci lekarstwa na razie nie wynaleziono.I całe szczęście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2360 Napisano 4 Czerwca 2018 Ta przypadłość wielce przyjemna. "Tylko" kieszeń trochę boli ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #2361 Napisano 4 Czerwca 2018 Ja mam same okazje - dlatego kieszeń wcale nie boli.(ale pusta) 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2362 Napisano 20 Czerwca 2018 Dopiero co wróciłem ze Śląska i składam reklamację. Dwa kosciolki które akurat odwiedziłem w pobliżu zamków.W jednym zakryte otwory po zegarze a w drugim zegar stoi i tylko dwa razy w ciągu doby pokazuje prawidłową godzinę 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #2363 Napisano 20 Czerwca 2018 Aaaa tam stoi odrazu stoi - ten zegar jest oszczędzany dla przyszłych pokoleń... 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2364 Napisano 20 Czerwca 2018 Dokładnie !Jest oszczędny w ruchach ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2365 Napisano 20 Czerwca 2018 No dobra, ten którego nie ma pal licho, pewnie wisi u kogoś na ścianie i bardzo dobrze Ale ten który jest to mógłby chociaż pracować 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2366 Napisano 20 Czerwca 2018 Kliczkow jest po naprawie ale kościelny ma problem z wchodzenie na wieże. Byłeś w kościele? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2367 Napisano 20 Czerwca 2018 Nie byłem, było już późno i wszystko zamknięte i brak żywego ducha 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2368 Napisano 20 Czerwca 2018 Strasznie szkoda, bo to miejsce niezwykłe... Bazujesz gdzieś niedaleko? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2369 Napisano 20 Czerwca 2018 Byłem niedaleko może ze 35km, byłem tam drugi raz i na pewno nie ostatni. Dzięki za info - koniecznie tam zajrzę A pierwszy kościół poznajesz- też koło zamku. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2370 Napisano 20 Czerwca 2018 Kościół jak kościół, ale te OKO! Opatrzności.PS. W środku stoją Niemce jakieś. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2371 Napisano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Tego pierwszego nie poznaję, ale tam niedaleko jest Grodziec i Czocha... W Kliczkowie w tym długim szachulcowym domu przy kościele, w środkowym wejściu, mieszka kościelny... Edytowane 20 Czerwca 2018 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2372 Napisano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Zgadza się Niemce I zgadza się a to Grodziec dla sportu ostatnie 800m. pieszo, sucho żadnych grzybów Tak czy inaczej bardzo ładnie tam macie choć akurat te zamki to współczesne kopie.Trzeba się wybrać następnym razem do oryginałów Żeby nie było, że próżnowałem...W Grodzcu można wszystko robić całość jest w sumie współczesna. Edytowane 20 Czerwca 2018 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2373 Napisano 20 Czerwca 2018 Czocha jest w miarę starym zamkiem... Polecam też Karpniki albo Staniszów... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaha 22 #2374 Napisano 21 Czerwca 2018 Z samego serca Jury. Sprawny, wybija godziny. Poznajecie miejscowość? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2375 Napisano 21 Czerwca 2018 Zlitujcie się z tymi zegarami. To jest temat o: 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach