Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robnyc

Jakimi rowerami jeżdżą członkowie forum

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy kto gdzie i jak daleko ma pracę! Jak rower służy do przebicia się przez miasto i zsiadasz z niego nim zdążysz się rozpędzić i spocić to byle plecak za 30zł da radę.

Chyba do tego samego wniosku dochodzę...

Mam ladny nowy plecak 4f na sprzedaz rowerowy z metkami he he :)

Robimy deal? Który ty był model? Najważniejsze, że ma niebieskie wstawki

interesy z Tobą to czysta przyjemność, ale na razie full i szosa zostają. Jak się zdecyduje pozbyć MTB to wale do Ciebie w ciemno. Nikt nie przebije Twich ofert, muszę się jeszcze zastanowić co by do tego roweru dorzucić, żebyś nie przepłacił :)

Teraz do szosy mi bliżej Będę czekał aż się namyslisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy kto gdzie i jak daleko ma pracę!

Swego czasu:

Do roboty 100-130 z roboty podobnie, jeździłem z plecakiem z deca za 10 pln, biedny już się praktycznie rozpadł, ale tyle co on ze mną przejechał....

Obecnie z roboty cirka 60 i bez plecaka , bo on już się praktycznie rozpadł.

Dlaej nie opowiadam, bo wiecie....

Egzo, temat ze snejkowniem znam, winna za to jest główka ramy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kaido2 twoich wypowiedzi nie ma nawet jak skomentować. Jedynie czytać i prosić o radę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.....

Teraz do szosy mi bliżej Będę czekał aż się namyslisz.

To sie nawet dobrze sklada bo fulla @Burns wczesniej zaklepal :)

Qrna jak takie handle z wami bede robil, to w koncu zostane ze swoim skladakiem z komuni :)

Edytowane przez 70'

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie Cannon... nie przyjmie to ew.dogadamy się co do podmiany go na twojego Canyon. To i to na C.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrna jak takie handle z wami bede robil, to w koncu zostane ze swoim skladakiem z komuni :)

I z bolącą sempiterną :wub: Edytowane przez Jędrula.wawa

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat plecaka zakonczony

Przyszedl plecak 4f fajny nie powiem ale stwierdzilem w sumie po co .50% gratow co bym mnial w nim wozic mam w podsiodlowce

I nastapilo korupcyjne przejecie przez kolege @suqub .

I na jednodniowe wyjazdy bedzie podsiodlowka i .......

46cm×10×6 pojemnosc 3l . 2 kieszenie .

55fab9e4be96495emed.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za taką cenę można powiedzieć, że napad w biały dzień

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczymy jak towar dojdzie. Pewnie, że super

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie. Do Ciebie chyba już dotarło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie okulary ochronne na rower polecicie ? Czyli szkła przezroczyste lub zadymione.

IS_12626033_964706390272656_1146502994_n

s-l1000.jpg

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam szkła fotochromatyczne i drugi komplet przezroczystych. Jeżdżę praktycznie tylko w tych pierwszych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie okulary ochronne na rower polecicie ? Czyli szkła przezroczyste lub zadymione.

Ja kupilem kiedys na szybko w sklepie budowlanym okulary ochronne przezroczyste wygladajace jak rowerowe mialy byc na chwile a jezdze 3 lata w sumie nie zamierzam zmieniac he he

Ale chetnie poczytam moze by cos kupil

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, zapomniałem dodać, że maja być stosunkowo tanie i wytrzymałe a ich cel to ochrona przed muchami a jednocześnie bezpieczne w razie upadku czy gdy na nich usiądziesz.

Pokazane wyżej to 60-90zł 

Kiedyś w rowerowym kupiłem za całe 24zł coś ze słowem PRO w nazwie: miałem je chyba z 5 lat nim pękły

Coś w ten deseń:

https://sklep.lahtipro.pl/pl/okulary-gogle-ochronne/1235-okulary-ochronne-ft-uv-pc-bezbarwne-lahti-pro-l1500200-5903755084484.html

Jednak w obecnych czasach wszędobylskiej chińszczyzny nie chcę kupować coś niesprawdzonego, bo wiadomo jak mam je wyrzucać co przejażdżkę to zaraz uzbiera się tyle co bym droższe kupił...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy ciuchy dotarły

Co to ? Zastanawiam sie nad nogawkami. Ma ktos uzywa ? Nie zsuwa sie ? Na chlodniejsze wieczory w trasie

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to ? Zastanawiam sie nad nogawkami. Ma ktos uzywa ? Nie zsuwa sie ? Na chlodniejsze wieczory w trasie

Proszę Cię ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagrzejesz się :P

A co do oksów to podpinam się pod pytanie, w zeszłym roku kupiłem jakieś w deca - 3 w chyba 5 stopniowej skali (ciemne) - na asfalt ok, w terenie (las) to jak jazda z zamkniętymi oczami, po minucie nie widziałem (dosłownie) możliwości dalszej jazdy. Poza tym w terenie zbyt mało stabilne i rysują się od samego leżenia. Wg mnie w teren tylko białe ew żółte jak przyszłoby jeździć w dość mocno zacienionych lasach. Jak przyciemnione to minimalnie

Edytowane przez trollu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja okularów używam tylko na szosie.

Z moim kaskiem mtb okulary słabo grają, bo to kask enduro i nisko siedzi... Jeśli masz kask enduro, to może gogle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślałem o tym, ale to raczej jako uzupełnienie w drugiej kolejnościna wyższe góry czyli jak Enduro nakazuje, jadąc przez las w celu ochrony przed muchami to trochę przerost formy nad treścią i robienie z siebie pajaca. Efekt uboczny, zapocona, ugotowana twarz i prawdopodobnie nie opalona- czyli wielki biały placek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi