Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jarosław

jak to jest z katalogami i prospektami??

Rekomendowane odpowiedzi

deem muszę powiedzieć, że ja od Eberharda dostałem b.przyzwoity, ok.140 str. katalog formatu mniej więcej A5, co ciekawe wysłany z Polski. Jeśli chodzi o otwieranie kopert-przyzwyczaiłem się, że jeśli przesyłka jest bardziej "pokaźna" to usilnie sprawdza się jej zawartość i ktoś zrywa plomby, które powinienem zerwać ja... W kontekście takich działań zastanawiam się czy nie istnieje poważne ryzyko utraty innych przesyłek, np. pasków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chociaż nie zamawiałem, wczoraj w skrzynce z Glashy2nźtte katalog (mały) na 2006 + DVD z 2 filmami: jeden o firmie, jej dziejach itd., drugi, dłuższy o technologii itp. Znakomita jakość i narracja!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też ku mojemu zdziwieniu dostałem wczoraj ten zestaw od Glashutte :) Katalog (bardzo obszerny, świetnej jakości) dotarł do mnie jakieś dwa miesiące wcześniej.

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

...jak 2 posty wyżej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak 3 posty wyżej..

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że się "pochwalę" tym dvd. :) Magazyn Momentum również całkiem przyzwoity.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rowniez jestem pod wrazeniem nowego katalogu GO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GO też dostałem, ale nie miałem czasu otworzyć. Ale niespodzianka była miła :)

Marcin

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Katalog Sinna :shock: :shock: :shock:

Jestem zachwycony.

...no i to pierwszy katalog , którego mój sprytny listonosz nie zdołał do skrzynki upchać.

I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi.

Danny Kaye

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj przybył Gerald Genta.

Katalog jak na tę firmę niczym specjalnym nie jest, wielkich minusów również brak, ale nowe modele GG powalają- znowu się zakochałem i to już po pół roku, miałem nadzieję, że ten stan z teraźniejszym wybrańcem będzie trwał odrobinę dłużej... :oops: :twisted:

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozazdrościłem Wam i też zamowiłem katalog GO z DVD.

Świetna sprawa. Piękne zegarki. :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj przyszedł Cuervo y sobrinos, nic specjalnego, ale zamówiony w czwartek i w czwartek wysłany.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj dotarła Eterna- jestem pozytywnie zaskoczony, ładny katalog i rzetelne informacje z pięknymi zdjęciami, fajny! :D

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość grant

Kilka dni temu otrzymałem katalog GO z DVD. Film o formie robi wrażenie, warto zobaczyć.

Dzis dostałem piękny katalog Sinn wraz z cennikiem. Wcześniej przysłali mi katalog z 2005 roku na płytce, napisałem do nich prośbę i teraz przyszedł ten właściwy z 2006 roku :D

Doszedł także po tygodniu Muhle Glashutte - także pięknie wydany katalog.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj przyszły Omega i Dewitt.

Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie Omega. Gruba oprawa, bardzo ciekawa szata graficzna.

Zaraziliście mnie łobuzy :wink:

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś dwa tygodnie temu usiłowałem się zapisać na stronie Paneraia i nie dało rady (nie przyjmowało @ w mailu). To się zirytowałem i napisałem do nich maila, że nie da rady i podałem adres. Dzisiaj dostałem maila, że bardzo dziękują za zainteresowanie, przepraszają za trudności i że na podstawie wysłanego maila zostałem zarejestrowany :lol:

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cisza w temacie...

Które katalogi na 2007 są szczególnie godne uwagi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z niecierpliwościa czakam, az listonosz ruszy "d_upsko" i zacznie zaległą pocztę roznosić. Czekam na kilka katalogów. :evil: Już nawet nie pamietam na co, tyle czasu minęło. :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj dostałem Patka 06/07, nic ciekawego, daleko mu do IWC czy JLC :D , ciekawe kiedy dojdzie i czy dojdzie VC...

Jestem tym co myślę...

Norbert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś wielokrotnie próbowałem zamówićkatalog JLC i nigdy mi sięnie udawało.

A teraz na ich stronie jedynym dostępnym katalogiem jest taki za kilkadziesiąt EURO no i taki wydatek odpada.

Jak nabyć jakiś free katalog JLC?

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcinie, na dole strony jest zakładka "contact", próbowałeś w ten sposób zamówić katalog ?

Jeśli tak, a mimo to nic z tego nie wyszło, to daj znać, zaatakujemy z innej strony :twisted:

A teraz na ich stronie jedynym dostępnym katalogiem jest taki za kilkadziesiąt EURO no i taki wydatek odpada.

Pewnie masz na myśli wydanie pod tytułem "The story of the grande maison", czyli nie katalog, a wspaniale ilustrowaną książkę opowiadającą historię kolekcji zegarków JLC, dodatkowo to ponad 600 wspaniałych zdjęć autorstwa genialnych fotografów, no i dość ciekawa sprawa: lista ponad 1000 werków stworzonych przez manufakturę JLC od roku 1833- nie wiem czy dam radę się oprzeć...chyba do mnie przyjedzie :oops: :twisted:

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin, to jest dla mnie silne przezycie, bo na przestrzeni ostatniego roku wielokrotnie tam wchodziłem i nic - zawsze! pojawiał się jakiś błąd w komunikacji i prosba o katlog nie przechodziła (coś jakby system się wieszał). A dziś otrzymałem mailem życzenia z JLC i zaraz potem wszedłem na tę stronę, .... i prośba o katalog przeszła!! Święta idą, ot co :D

Mam nadzieję, że katalog też dotrze :D

Pozdrowienia (bo życzenia to już we właściwym miejscu)!

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto zamówić katalog JLC, pięknie wydany :D, zresztą IWC też jest świetny

Czy udało się Wam dostać AL&S?uwielbiam ta firmę a katalogu jak nie było tak nie ma, może w 2007 roku...

Jestem tym co myślę...

Norbert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kiedyś wielokrotnie próbowałem zamówićkatalog JLC i nigdy mi sięnie udawało.

Dziwne bo mi przysłali kilka tygodni temu. Free oczywiście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.