Odir 1 #1 Napisano 8 Września 2013 Trochę się wahałem przed zakupem, bo taki w ciemno był bez przymiarki Po kilku dniach nie żałuję !! Dzięki Jash - genialny FC. zrobiłem na szybko kilka fotek: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #2 Napisano 8 Września 2013 Bardzo ładny, trzeba to przyznać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #3 Napisano 8 Września 2013 Gratulacje, korci, oj korci, w tej cenie Sfajcar z własnym werkiem to mistrzostwo świata. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 276 #4 Napisano 8 Września 2013 Rewelacyjny - w takiej cenie znaleźć lepszy zegarek byłoby bardzo ciężko. Bardzo mi się podoba. Jaką ten mechanizm ma rezerwę chodu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5 Napisano 8 Września 2013 42 godziny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AddMaster 34 #6 Napisano 9 Września 2013 Super jest, sam bym go chciał, kurcze, ekstra. Jak pasek, wygodny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #7 Napisano 10 Września 2013 O kurcze bardzo mi się podoba!W wolnej chwili jak byś mógł klepnąć trochę fotek makro mechanizmu było by miło bo muszę powiedzieć, że patrząc na dupkę tego zegarka przypomina mi trochę AP RO a tarcza to coś ala Breguet. Dla mnie bomba. Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bujan50 1 #8 Napisano 10 Września 2013 Piękny zegarek,naprawdę jest czego zazdrościć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odir 1 #9 Napisano 10 Września 2013 Super jest, sam bym go chciał, kurcze, ekstra. Jak pasek, wygodny? pasek jest super, to nie to samo co w tańszych FC, żaden szał bo to cielak, ale jest fajny. O kurcze bardzo mi się podoba!W wolnej chwili jak byś mógł klepnąć trochę fotek makro mechanizmu było by miło bo muszę powiedzieć, że patrząc na dupkę tego zegarka przypomina mi trochę AP RO a tarcza to coś ala Breguet. Dla mnie bomba. Gratuluję cos popstrykam, muszę tylko popracować nad światłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #10 Napisano 11 Września 2013 Piękny, winszuję! To najciekawsza kolekcja FC 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #11 Napisano 11 Września 2013 Co jak co ale FC naprawdę odnosi sukcesy na polu wzornictwa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 8903 #12 Napisano 20 Września 2013 Kapitalny! 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #13 Napisano 30 Września 2013 Bardzo elegancki, podoba mi się, gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rpiekny 0 #14 Napisano 1 Października 2013 Bardzo ładny gratulację !! Miałem kiedyś automata FC mile go wspominam..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 6866 #15 Napisano 2 Października 2013 elegancki zegareczek do garniaka:]wg mnie jednak nie dokońca dopasowany do nadgarstka, ale... może to taka jego uroda. Z kolei sam cyferblat jest prześliczny jak dla tego typu czasomierzy;):] niech zatem... cyka:) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemekP_007 0 #16 Napisano 26 Czerwca 2014 FC ma wspaniałe wzornictwo Jest coraz więcej salonów, które oferują produkty tej marki w polsce stąd w naszym kraju też się rozwija świadomość o tej marce prezentowany model wspaniale się prezentuje, jest po ptostu piękny i ten werk... pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #17 Napisano 26 Czerwca 2014 w ten sposób 50 postow aby uzyskać dostep do dzialu Sprzedam nabić się nie da ... uprzedzam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #18 Napisano 26 Czerwca 2014 w ten sposób 50 postow aby uzyskać dostep do dzialu Sprzedam nabić się nie da ... uprzedzamKolega Przemek jest dziś królem odgrzewanych kotlecików 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 761 #19 Napisano 26 Czerwca 2014 Też to zauważyłem, aktywny w tematach, w których ostatnie wpisy były jeszcze w 2013 lub z początkiem 2014r 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4412 #20 Napisano 26 Czerwca 2014 ale z drugiej strony patrząc - dobrze że przypomniał kolega fajne zegarki i foty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #21 Napisano 26 Czerwca 2014 To prawda.Tego zegarka jeszcze nie widziałem, bardzo podoba mi się w nim faktura środka tarczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach