Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Autor1984 napisał(-a):

Dlaczego miałbym to robić?

Ja szczerze darzę Cię sympatią pomimo faktu, że praktycznie nigdy nie mamy po drodze.

Dziwi mnie natomiast fakt, gdzie człowiek, który wykłada na włoskiej uczelni zwraca uwagę na poprawność zapisu anglojęzycznych nazwisk i stosowania w nich apostrofów, a sam nie stosuje egzonimów standaryzowanych.

Być może staż na forum nie pozwolił mi na jego zrozumienie, ale maniera poprawiania innych stała się u części osób dniem powszednim.

EDIT.

Bym zapomniał...

Celowo zapisałem nazwę najwyższego łańcucha górskiego małą literą. Przeoczyłeś? Czy zbagatelizowałeś? ;)

Napisałem ci wiadomość, tu jest dział zegarkowy.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jedyne prawilne foto, bez kiery, cycków, d*py, samolotu czy drogiego wnętrza z rezydencji. Zrobione w drodze do stolicy, z pozdrowieniami dla wszystkich fanów marki. Czekam na Wasze lajki! default_smile.png

225d41e3af2631de0082a28af8bc8f09.jpg&key=9e4353c6f187b84a93d0b110238405881455b81d00654e1b5ab66286794e186b

Pewnie chwalisz się kostką brukową pod domem, która tania też nie jest Mario musisz robić zdjęcia na tle białej ściany i to też nie za białej, bo wyjdzie, że masz farbę premium luxus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, a_team napisał(-a):

Pewnie chwalisz się kostką brukową pod domem, która tania też nie jest emoji28.png Mario musisz robić zdjęcia na tle białej ściany i to też nie za białej, bo wyjdzie, że masz farbę premium luxus emoji1787.png

Zapomniałeś o dodaniu żeby nie robił zdjęć zbyt drogim telefonem😁.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zapomniałeś o dodaniu żeby nie robił zdjęć zbyt drogim telefonem.

W sumie tak. Najlepiej przy zgaszonym świetle, bo wyjdzie na to, że na prąd go stać
Zapomniałeś o dodaniu żeby nie robił zdjęć zbyt drogim telefonem.

W sumie tak. Najlepiej przy zgaszonym świetle, bo wyjdzie na to, że na prąd go stać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, a_team napisał(-a):

Pewnie chwalisz się kostką brukową pod domem, która tania też nie jest emoji28.png Mario musisz robić zdjęcia na tle białej ściany i to też nie za białej, bo wyjdzie, że masz farbę premium luxus emoji1787.png

Foto zrobione na stacji benzynowej gdzieś pomiędzy Poznaniem a Warszawą.  

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś panowie ma kobietę z ładnym biustem u boku   to niech wali śmiało.  Fajne tło do fajnego R zawsze mile widziane.😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Foto zrobione na stacji benzynowej gdzieś pomiędzy Poznaniem a Warszawą.  

Ale na jakiej stacji? Są droższe i tańsze. 🤔

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minute ago, Autor1984 said:

Ale na jakiej stacji? Są droższe i tańsze. 🤔

Jeśli przy A2 to tam są same droższe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, zbyniu70 napisał(-a):

Jak ktoś panowie ma kobietę z ładnym biustem u boku   to niech wali śmiało.  Fajne tło do fajnego R zawsze mile widziane.😉

Ciekawe co na to te kobiety, pewnie byłyby równie zachwycone jak panowie których zgrubienia w gaciach byłyby widoczne na instagramach partnerek jako tło dla ciuszków. 

A już tuningowanie zdjęć swojego majątku biustami koleżanek córki to pukanie w dno od spodu - mam nadzieję że to był żart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, kornel91 napisał(-a):

A co to za Pan ??  Bo, że Daytona na Twoim nadgarstku to poznaję z wcześniejszych zdjęć ?

Paul Pluta z kanału archieluxury. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, amatsukaze napisał(-a):

Paul Pluta z kanału archieluxury. :)

To ten, co tak krzyczy? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, mario1971 napisał(-a):

To ten, co tak krzyczy? 

Tak, ten. Kiedyś go próbowałem posłuchać, ale nie dałem rady długo wytrzymać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, co za marudy - nic Wam nie pasuje😋😂

20240617_134836.thumb.jpg.b5b9c7901ac18c265e34f246b9aa75e7.jpg

Myślałem, że się będzie świecił, jak psu... - ale mam wrażenie, że się mniej błyszczy na słońcu niż stalowy DJ🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, beniowski napisał(-a):

Tak, ten. Kiedyś go próbowałem posłuchać, ale nie dałem rady długo wytrzymać. 

Ja też nie mogę go słuchać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
38 minut temu, Musa19 napisał(-a):

Kurde, co za marudy - nic Wam nie pasuje😋😂

Marudom nic nie pasuje - ani kiera auta, które ma 30 lat i jest warte mniej niż najtańszy Rolex, lub jest nowsze, ale po prostu w leasingu lub w najmie (czyli cudze), samolot, którym się tylko leci jako pasażer, koszule z monogramem, no i cycki, widomo, że cudze przecież, a nawet wydaje się że niektóre podrasowane nieco😉. Czasem jakiś blat granitowy się trafi i też jest temat do dyskusji.

A tak naprawdę, czy czegoś jeszcze nie wiadomo o naszych zegarkach? Chcielibyście merytorycznych dyskusji na temat niuansów mechanizmów Rolexa, wyższości 32 nad 31, może kolejnej dyskusji n/t jubilee vs oyster. *, nawet zdjęcia powtarzalne co dzień są czasem nietaktem.

Edytowane przez facecik
Wykasowałem ostanie zadanie, za mocne, sorry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, facecik napisał(-a):

Cycki są OK.

Dokładnie. 

7 godzin temu, facecik napisał(-a):

Ale na zdjęciu musi przeważać Rolex.☝️

Serio musi🤔

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, za 2 tygodnie wybieram się do Japonii o w związku z 45 urodzinami na miejscu chciałem kupić sobie z 2 ciekawe pozycje. 1 dla siebie i 1 na bazarek, co by osłodzić sobie wyjazd. Czy jest referencja na tamtejszym rynku której u nas brakuje czy lepiej odpuścić i skupić sie na sobie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, b_easy napisał(-a):

Panowie, za 2 tygodnie wybieram się do Japonii o w związku z 45 urodzinami na miejscu chciałem kupić sobie z 2 ciekawe pozycje. 1 dla siebie i 1 na bazarek, co by osłodzić sobie wyjazd. Czy jest referencja na tamtejszym rynku której u nas brakuje czy lepiej odpuścić i skupić sie na sobie?

Oczywiscie! Bierz w ciemno 3 sztuki 126500LN-0001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
27 minutes ago, SzefSzefow said:

Ty to jesteś jednak żartowniś 😉 przecież kolega wyraźnie pisał że chce tylko dwie 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, logann napisał(-a):

Jeśli przy A2 to tam są same droższe.

Jak dobrze pamiętam, to same czerwone. Tam gdzie miało być paliwo za 5.19 zł/l.
Stacje dla milionerów.

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minutes ago, Autor1984 said:

Jak dobrze pamiętam, to same czerwone. Tam gdzie miało być paliwo za 5.19 zł/l.
Stacje dla milionerów.

W kierunku na Łódź, przed zjazdem na A1 jest jeszcze Shell chyba, cena ta sama - autostradowa. W drugą stronę też chyba jakiś Shell się znajdzie. I chyba jeszcze jeden inny, ale głównie Orlen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, logann napisał(-a):

W kierunku na Łódź, przed zjazdem na A1 jest jeszcze Shell chyba, cena ta sama - autostradowa. W drugą stronę też chyba jakiś Shell się znajdzie. I chyba jeszcze jeden inny, ale głównie Orlen.

Od Łodzi do Wawy chyba faktycznie jedna zółta i zielona, na której dobrą kawę podają ;) Ale kto tam pije, chyba, że stawiają?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, SzefSzefow napisał(-a):

On chciał dwie to lepiej 126529LN, tam motoryzacja słaba to pewnie leżą po salonach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi