ShoRtie 1611 #926 Napisano 28 Października 2014 Mi się podoba pomysł "liczenia" i to nie ważne czy tanich czy drogich modeli. 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #927 Napisano 28 Października 2014 Na WUS-ie prowadzę kilkanaście takich wątków. Dotyczą zarówno drogich (Frogman, Rangeman), jak i tańszych (GD-X6900, GD-120, GD-400, G-7800) modeli. Jeśli ktoś nie lubi, nie musi tam zaglądać. Na siłę nie wskakują do przeglądarki. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #928 Napisano 28 Października 2014 (edytowane) A dlaczego nie liczysz ich na tym forum? Bo jakby zaczął, to pewnie by się okazało, że na WUS-ie dwóch największych maniaków ma ich więcej niż tu całe forum . Edytowane 28 Października 2014 przez ICE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #929 Napisano 28 Października 2014 Hehe, pewnie tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84537 #930 Napisano 28 Października 2014 Tak jest ICE I u nas tylko czarne i oliwkowe jakiś jeden niebieski i żółty się trafił Mi się również podoba wątek z wus 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #931 Napisano 28 Października 2014 (edytowane) W polskiej dystrybucji są 4 modele (czarny, oliwkowy, niebieski i czerwony), brakuje trzech (zółtego, KJ i czarnego z negatywem). Jeśli chcecie, możemy liczyć... 9400-1 (czarny pozytyw) ................................... 0 zegarków9400-3 (oliwkowy) ............................................. 0 zegarków9400NV-2 (Men in Navy) ................................... 0 zegarków9400RD-4 (Rescue) .......................................... 0 zegarków9430-9 (żółty) .................................................... 0 zegarków9400B-1 (czarny negatyw) ................................ 0 zegarków9400KJ-8 (Love the Sea and the Earth) ............ 0 zegarkówtuning ................................................................ 0 zegarków razem .............................................................. 0 zegarków Czekam na zdjęcia... Edytowane 28 Października 2014 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #932 Napisano 28 Października 2014 Ale gdzie na te zdjęcia oczekujesz, Masta?Tutaj?Bo wiele zdjęć już się pojawiło w tym wątku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #933 Napisano 28 Października 2014 To sie Piowa nie napracuje tutaj Może lepiej zlicz wszystkie G Ratując wątek to mój miałem ale już nie mam wiec pewnie się nie liczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomery 0 #934 Napisano 28 Października 2014 To co zauważyłem:Termometr w Rangemanie jest baaardzo wolny. Aby zmierzyć temperaturę gdziekolwiek trzeba czekać kilka a nawet kilkanaście minut. Kolego , tak działa fizyka. Zegarek (z funkcją termometru) to taki termos ze wskazówkami Długo wyrównuje temperaturę wewnętrzną z temperaturą otoczenia. W tym przypadku bezwładność jest bardzo duża i tego nie "przeskoczymy". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #935 Napisano 28 Października 2014 Dobra, przecież napisałem swoje spostrzeżenia a widzę spinacie się wielce. Wszyscy tacy mądrzy Nie każdy może o tym wiedzieć a forum do tego służy, aby się uczyć i tą wiedzą dzielić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacktube 0 #936 Napisano 28 Października 2014 A ja się cieszę, że jest liczenie, nawet że ktoś na to kręci nosem, że termometr jest taki albo siaki, że jeden ma oliwkowy, inny czerwony, a jeszcze inny marzy o żółtym.Wszystkich nas łączy jedno w tym wątku - mamy po prostu fajny zegarek. Wątek żyje, forum żyje, a czas robi swoje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banalny 26 #937 Napisano 28 Października 2014 (edytowane) Dla jednego nonsens, dla innych radość z zamieszczania zdjęć, dla mnie radość z ich liczenia. De gustibus... OK, zabawa jak zabawa. Podziwiam, że ci się chce. Ale ludzie miewają radość z różnych rzeczy, np liczenia cudzych zegarków, także zgoda - o gustach nie warto rozmawiać. Na WUS-ie nikt nie narzeka na długość takich wątków.Może dlatego, że oprócz szczęśliwych nowych właścicieli i count mastera nikt do nich nie zagląda? Na długość wątków nie ma sensu narzekać (to tak jak deszcz, czasem po prostu pada...), tylko czasem trudno w nich wyszperać przydatne informacje. Podobnie jest zresztą u nas. Mamy taki zarąbisty wątek "PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !" na ponad 500 stron, ze sporą ilością ciekawych informacji, do których praktycznie nie sposób dotrzeć bo są przemieszane z kompletną bryndzą i wątpię aby ktoś teraz miał tyle samozaparcia, aby przejrzeć go od początku. Edytowane 28 Października 2014 przez Banalny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #938 Napisano 28 Października 2014 OK, zabawa jak zabawa. Podziwiam, że ci się chce. Ale ludzie miewają radość z różnych rzeczy, np liczenia cudzych zegarków, także zgoda - o gustach nie warto rozmawiać. Może dlatego, że oprócz szczęśliwych nowych właścicieli i count mastera nikt do nich nie zagląda? Na długość wątków nie ma sensu narzekać (to tak jak deszcz, czasem po prostu pada...), tylko czasem trudno w nich wyszperać przydatne informacje. Podobnie jest zresztą u nas. Mamy taki zarąbisty wątek "PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !" na ponad 500 stron, ze sporą ilością ciekawych informacji, do których praktycznie nie sposób dotrzeć bo są przemieszane z kompletną bryndzą i wątpię aby ktoś teraz miał tyle samozaparcia, aby przejrzeć go od początku. Skoro Ci to tak dokucza a nasze posty uważasz za bryndze to zawsze możesz poprosić admina o usunięcie profilu z forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banalny 26 #939 Napisano 28 Października 2014 (edytowane) Upoważniony jako głos ludu, czy też na zasadzie stołu i nożyc? Miczel, akurat Twoje wszystkie posty uważam za te ze "sporą ilością ciekawych informacji"! Edytowane 28 Października 2014 przez Banalny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #940 Napisano 28 Października 2014 (edytowane) 9400-1 (czarny pozytyw) ................................... 26 zegarków (Romuch, Michał Sikora, Uminus, RadekQ, Maru123, ArturZBSK, Xmorgis, Mister, David82, Waldzior, Kacper12, Dogi, Jacpol, Robski, Tajson1, 70’, ICE, Kurczak20, Frytkownica, Martin77, DamianDe, Mpower, TMW, Gitbit, Blacktube, Jacek_25_25) 9400-3 (oliwkowy) ............................................ 2 zegarki (Chrono-Craze, GoTomek) 9400B-1 (czarny negatyw) ................................ 1 zegarek (Romseyman) 9400NV-2 (Men in Navy) ................................... 0 zegarków9400RD-4 (Rescue) .......................................... 0 zegarków9430-9 (żółty) ................................................... 0 zegarków9400KJ-8 (Love the Sea and the Earth) ............... 0 zegarkówtuning .............................................................. 0 zegarków razem .............................................................. 29 zegarków Edytowane 28 Października 2014 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacktube 0 #941 Napisano 28 Października 2014 Nie policzyłeś mojego 9400-1, znaczy 30 będzie :-)Chyba, że jeszcze ktoś nie został ujęty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #942 Napisano 28 Października 2014 Bo jakby zaczął, to pewnie by się okazało, że na WUS-ie dwóch największych maniaków ma ich więcej niż tu całe forum .Więc jednak się myliłem , bo trzeba było "aż" trzech pierwszych i 1/2 czwartego, żeby było więcej niż na naszym forum .Teraz najbliższej zmiany na liście należy się spodziewać za miesiąc . No i co, na WUS'ie potrafią tak dynamicznie wątek rozwijać . PS. teraz wiadomo czemu piowa nie zdecydował się zrobić tego wcześniej . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #943 Napisano 28 Października 2014 Ciekawiej byłoby policzyć DW-002, DW-003 i DW-004 Jestem ciekaw ile się uchowało tych modeli z lat '90 i w jakim stanie Ale to nie w temacie więc cicho. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #944 Napisano 29 Października 2014 Blacktube, przeca jesteś na liście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacktube 0 #945 Napisano 29 Października 2014 Oj przepraszam, chyba nabawiłem się kurzej ślepoty, za dużo Modern Combat online. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacktube 0 #946 Napisano 29 Października 2014 (edytowane) Oj przepraszam, chyba nabawiłem się kurzej ślepoty, za dużo Modern Combat online. Oops, podwójny wpis, proszę o usunięcie. Edytowane 29 Października 2014 przez blacktube 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #947 Napisano 2 Listopada 2014 Witam kupiłem tydzień temu gw9400 z usamyślałem że dam rade go ustawić ale bez polskiejinstrukcji się nie obedzie jeśli ktoś by miał to chętnie kupie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #948 Napisano 2 Listopada 2014 9400-1 (czarny pozytyw) ................................... 27 zegarków (Romuch, Michał Sikora, Uminus, RadekQ, Maru123, ArturZBSK, Xmorgis, Mister, David82, Waldzior, Kacper12, Dogi, Jacpol, Robski, Tajson1, 70’, ICE, Kurczak20, Frytkownica, Martin77, DamianDe, Mpower, TMW, Gitbit, Blacktube, Jacek_25_25, Ziko739) 9400-3 (oliwkowy) ............................................ 2 zegarki (Chrono-Craze, GoTomek) 9400B-1 (czarny negatyw) ................................ 1 zegarek (Romseyman) 9400NV-2 (Men in Navy) ................................... 0 zegarków9400RD-4 (Rescue) .......................................... 0 zegarków9430-9 (żółty) ................................................... 0 zegarków9400KJ-8 (Love the Sea and the Earth) ............... 0 zegarkówtuning .............................................................. 0 zegarków razem .............................................................. 30 zegarków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #949 Napisano 2 Listopada 2014 (edytowane) Taka perełkę dziś znalazłem w galerii ;d Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 2 Listopada 2014 przez kacprzak1991 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #950 Napisano 2 Listopada 2014 Haha S-SHOCK!! piekne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach