X-Ray 95 #4426 Napisano 29 Listopada 2015 Ja w moim Rangemanie zdjąłem stalową szlufkę i założyłem gumową z paska Risemana-nie ma bata żeby się pasek wysunął!Dokładnie mam tak samo i potwierdzam trzyma super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4427 Napisano 29 Listopada 2015 Z metalowej mi też dość często wysuwa się pasek ale pewnie jej podgięcie to wyeliminuje.Ale fakt. Dzieje się to. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #4428 Napisano 29 Listopada 2015 Hm... ale Wam ta szlufka zsuwa się do klamry, czy pasek całkiem z niej się wysuwa? Mnie faktycznie czasem szlufka zsunie się do klamry, ale pasek nigdy mi z niej nie wysunął się. Jeśli pasek całkiem wyłazi, to łatwo o katastrofę! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4429 Napisano 29 Listopada 2015 Mi wczoraj 2x pasek wysunął się z klamry czyli scenariusz bliższy katastrofy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #4430 Napisano 29 Listopada 2015 Z klamry?!.. Czyli wypiął się?.. To najprostrza droga do zgubienia zegarka. Już samo wysunięcie się paska ze szlufki i pozostanie tylko na klamrze, to duże prawdopodobienstwo zgubienia. Ja nigdy tego nie doświadczyłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyku997 0 #4431 Napisano 29 Listopada 2015 (edytowane) Dziękuje za odpowiedz. Jeśli, którys z kolegów forumowiczów chciałby sprzedać taka szlufke chętnie odkupie...lub jeśli ktoś z Was chce sobie dokupić pasek np. w innym kolorze niż ma a nie zależy mu na szlufce proszę o info na priw. Kupie taki pasek we wskazanym kolorze a za 50% ceny odsprzedam pasek. Tak to mi zostanie bezużyteczny . pozdrawiam Witam. Jak jeszcze sprawa aktualna to gwn-1000 posiada szlufke metalową a ja zobaczę jak wygląda z żółtym paskiem mój czarnuch. Edytowane 29 Listopada 2015 przez bzyku997 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4432 Napisano 29 Listopada 2015 Czy ktoś sprawdzał może czy do Rangemana pasują "skrzydełka" np. od GW 7900 lub z innego modelu?Z ciekawości przyłożyłem takie skrzydełko do Romka ale wygląda tak beznadziejnie, że nie chciało mi się nawet marnować kliszy w aparacie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piniu10 7 #4433 Napisano 2 Grudnia 2015 Znalezione na instagramie. Fajna sztuka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dymar3 252 #4434 Napisano 2 Grudnia 2015 Witam. Jak jeszcze sprawa aktualna to gwn-1000 posiada szlufke metalową a ja zobaczę jak wygląda z żółtym paskiem mój czarnuch.Tak sprawa aktualna. Odezwę sie na priw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyku997 0 #4435 Napisano 2 Grudnia 2015 Tak jak pisałem. Żółty pasek do gwn-1000. Odnośnie finansowania koszta 50/50. Jak kupisz to podasz nr. Konta na pw. Lub sms. Prześle $ i adres. Chyba że chcesz z góry. Mi obojętne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #4436 Napisano 3 Grudnia 2015 Pierwsze trzy Burtony są już na WUS-ie http://forums.watchuseek.com/f17/official-count-white-burton-rangeman-gw-9400btj-8jr-8dr-2015-a-2638353.html pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #4437 Napisano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Pierwsze trzy Burtony są już na WUS-ie http://forums.watchuseek.com/f17/official-count-white-burton-rangeman-gw-9400btj-8jr-8dr-2015-a-2638353.html pozdrawiam, Piowa Jakoś nie przemawia do mnie ten biały Rangeman. Te czerone/pomarańczowe akcenty nie pasują do zimowej stylistyki. To już bardziej podoba mi się pink landryna Edytowane 3 Grudnia 2015 przez pepepatryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #4438 Napisano 3 Grudnia 2015 Landrynę widziałem na żywca i wcale nie jest taka żarówiasta. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #4439 Napisano 4 Grudnia 2015 bylby ladny gdyby nie ten pasek..jezeli chodzi o moj gus to akcenty sa nawet do zaakceptowania - ale jeszcze np chcialbym go zobaczyc z niebieskimi akcentami I ZEBY JESZCZE NIE BYL W NEGATYWIE :p:p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #4440 Napisano 4 Grudnia 2015 Pasek trochę odstaje stylistycznie.Aż się zastanawiam czy to nie celowo, by coś ukryć (inny odcień białego tworzywa?) albo by nie było widać brudu 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4441 Napisano 4 Grudnia 2015 Panowie A tak zapytam,cototen Burton? :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #4442 Napisano 4 Grudnia 2015 Właśnie pasek mogę zrozumieć. Znajomi jeżdżą na deskę to te ich kurtki rzeczywiście pstrokate wiec chcieli nawiązać do tematyki, ale te czerwone akcenty? Już jakieś niebieskie mogli dać i lepiej by wyglądało. No ale to tylko moja opinia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #4443 Napisano 4 Grudnia 2015 Panowie A tak zapytam,cototen Burton? :)https://pl.wikipedia.org/wiki/Burton_Snowboards 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4444 Napisano 4 Grudnia 2015 Dziękuję bardzo ciekawość zaspokojona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Giskra 0 #4445 Napisano 4 Grudnia 2015 Witam. Chciałem się pochwalić moim nowo zakupionym Rangemanem Decyzja o zakupie zapadło po przeczytaniu tego forum. Miałem już kiedyś G-Shocka - G-314RL. Przez kilka lat służył bez zarzutu, potem trafił do szuflady Ostatnio miałem klasyczną Certinę. Porządny zegarek, ale trochę mi go szkoda żeby się nie zniszczył i postanowiłem kupić kolejnego G-Shocka. Najpierw upatrzyłem sobie GA-1000, bo chciałem pozostać przy wskazówkach, ale ostatecznie zdecydowałem się na zegarek elektroniczny. Najbardziej zależało mi na radiocontrol, a GA-1000 tego nie ma. Zegarek kupiłem w salonie partnerskim ZIBI. Wolałem trochę dopłacić i mieć pewną, 6-letnią gwarancję, pomimo, że pisaliście o innych dealerach, którzy też taką mieli mieć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #4446 Napisano 4 Grudnia 2015 Gratulacje zegarka Ma ktoś czopki do bezela luzem i suwmiarkę i mógł by je pomierzyć ? I czy ktoś robił przekładkę niebieski bezel i czarny pasek i ma jakieś foto ? 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1710 #4447 Napisano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Dawno Romka nie nosilem, po kwadratach wydaje sie taki ogromny Edytowane 5 Grudnia 2015 przez dawid82 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #4448 Napisano 5 Grudnia 2015 I taki fajny :-) 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piniu10 7 #4449 Napisano 5 Grudnia 2015 Z skokami w tle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drout 0 #4450 Napisano 5 Grudnia 2015 A mnie wkurzył tym ze low się świeci i vostok go zastąpił. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach