buldoggg 4 #11376 Napisano 2 Marca 2018 (edytowane) może to jest problem paru sztuk u nas na forum,że rangeman zaparował,może te osoby wciskały przyciski pod wodą i dlatego. Ps:jakie kolory bezeli i pasków występują w/do gw-9400 jak ktoś się orientuje to proszę napisać jakie kolory i które są zwykle a które carbon-fiber zbliżają się dla mnie wakacje i chciałbym kupić coś na lato. Edytowane 2 Marca 2018 przez buldoggg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyo 27 #11377 Napisano 2 Marca 2018 (edytowane) W linku poniżej masz wszystkie Rangemany https://www.g-central.com/casio-g-shock-gw-9400-rangeman-all-models/ Czarny zwykły lub KarbonZielony zwykły lub KarbonCzarny z połyskiem KarbonŻółty karbonSzary KarbonNiebieski zwykły lub KarbonCzerwony zwykły lub KarbonZielony transparentny KarbonZielony moro KarbonPomarańczowy KarbonRóżowy KarbonBiały KarbonNiebieski jasny KarbonPiaskowy moro Karbon Z tym że niektórych modeli / pasków nie kupi się oficjalnie w PL. Te które na 100% można kupić wg. mojej wiedzy w PL pogrubiłem Edytowane 2 Marca 2018 przez Kyo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7223 #11378 Napisano 2 Marca 2018 Jak widać ciężko spie...ć ten model, bo nawet w dziwnych kolorach wygląda fajnie.W kilku wręcz zajedwabiście. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85774 #11379 Napisano 2 Marca 2018 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldoggg 4 #11380 Napisano 2 Marca 2018 dzięki,zapytałem bo pisałem do zibiego o wycenę żółtego paska i odpisali mi że nie występuje w kolorze żółtym(dziwne) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10469 #11381 Napisano 2 Marca 2018 (edytowane) dzięki,zapytałem bo pisałem do zibiego o wycenę żółtego paska i odpisali mi że nie występuje w kolorze żółtym(dziwne)Tak samo twierdzili, że nie ma bransolet do kostek i serii 6900. Trzeba im podać numer katalogowy części albo dokładne oznaczenie modelu, w którym dana cześć występuje. Edytowane 2 Marca 2018 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyo 27 #11382 Napisano 2 Marca 2018 dzięki,zapytałem bo pisałem do zibiego o wycenę żółtego paska i odpisali mi że nie występuje w kolorze żółtym(dziwne)Zapytaj się o pasek do modelu: GW-9430. Jak zapytasz o żółty pasek do GW-9400 to powiedzą że nie ma. Już ktoś kiedyś miał jazdę na forum z serwisem o paski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldoggg 4 #11383 Napisano 2 Marca 2018 myślałem że w zibi'm pracują jeszcze ludzie,ale widzę że bardziej opłacalne jest postawienie servera niż opłacać pracownika 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #11384 Napisano 2 Marca 2018 Tak też mu ładnie. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldoggg 4 #11385 Napisano 2 Marca 2018 biały i żółty=kozak,kot,mega,ogień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter 13 2 #11386 Napisano 2 Marca 2018 Cześć, orientuje się ktoś czy można zamówić samą szlufkę w zibi ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #11387 Napisano 2 Marca 2018 Cześć, orientuje się ktoś czy można zamówić samą szlufkę w zibi ? Nie można 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek82 119 #11388 Napisano 2 Marca 2018 Szlufki przeróżne powinne być na Aliexpress. Do Suunto Core nie mogłem dostać czarnej szlufki i musiałem wymienić cały pasek wg sklepu i tak zrobiłem. Lubią kasować za takie rzeczy aż miło Dopiero później z ciekawości sprawdziłem na Aliexpress i były za grosze. Niewiedza czasami kosztuje Ale przynajmniej miałem drugi pasek i przydał się bo akurat w tym modelu Suunto coś było nie tak i szlufki a później paski pękały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter 13 2 #11389 Napisano 2 Marca 2018 (edytowane) Nie można A może ktoś ma na sprzedaż ? Edytowane 2 Marca 2018 przez piter 13 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9363 #11390 Napisano 2 Marca 2018 A może ktoś ma na sprzedaż ?A jaką potrzebujesz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter 13 2 #11391 Napisano 2 Marca 2018 A jaką potrzebujesz? Klasyczną srebrną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9363 #11392 Napisano 2 Marca 2018 Klasyczną srebrnąUuu, to niestety nie pomogę. Gumowcem byłbym w stanie poratować, ale w stali nic nie mam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter 13 2 #11393 Napisano 2 Marca 2018 Uuu, to niestety nie pomogę. Gumowcem byłbym w stanie poratować, ale w stali nic nie mam. No szkoda, dzięki za chęci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amesv87 1 #11394 Napisano 2 Marca 2018 http://s.aliexpress.com/Q7byuuMV? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #11395 Napisano 3 Marca 2018 (edytowane) Piter jak byś brał z Ali to możesz klepnąć jedną czarną i złotą dla mnie ;-) Edytowane 3 Marca 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter 13 2 #11396 Napisano 3 Marca 2018 Piter jak byś brał z Ali to możesz klepnąć jedną czarną i złotą dla mnie ;-) Jeszcze nic nie kupowałem na Ali, i nie wiem z czym to się je. Ale może mamy na forum jakiegoś speca od Ali? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #11397 Napisano 3 Marca 2018 Zimnooo... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amesv87 1 #11398 Napisano 3 Marca 2018 Nie ma nic trudnego w kupowaniu na ali. Zakładasz konto klikasz produkt, wybierasz formę płatności (jak masz paypala to paypalem a jak nie masz to platnosci24 - to taki odpowiednik PayU z allegro) placisz i czekasz 3-4 tygodnie na paczkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85774 #11399 Napisano 3 Marca 2018 A nawet nie trzeba zakładać konta jak macie konta Google. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter 13 2 #11400 Napisano 3 Marca 2018 Oto i mój Romek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach