pablos100 1 #3951 Napisano 23 Października 2015 Aaaaaaaaaaa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #3952 Napisano 23 Października 2015 Zmiana z dobrego na bardzo dobre jestem za 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3953 Napisano 23 Października 2015 Waldzior - górne. Świetne światło. Czerwona strzałka koło przycisku ABC zdaje się świecić 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3954 Napisano 23 Października 2015 Jutro zmiana czasu. Zmieniać coś w opcjach Romka? Wyłączać dst? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23179 #3955 Napisano 23 Października 2015 Nic nie ruszaj, jak masz ustawione auto to wszystko zrobi się samo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deregul 33 #3956 Napisano 23 Października 2015 Moje spostrzeżenie odnośnie synchro: miejsce jest mniej ważne od kierunku ustawienia zegarka. To widocznie wynika ze specyfikacji anteny w zegarku - dokładnie zwracają na to uwagę w instrukcji. Mój Romek na noc MUSI być skierowany idealnie 12 godziną w stronę okna (okna na S). Może być przy oknie, albo pare metrów od okna, ale idealnie 12 do okna - kilka stopni położę go niedokładnie i brak synchro. Kładę go tarczą do dołu, przy okazji nie męczę paska. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3957 Napisano 23 Października 2015 Tylko, że dla niektórych przebrnięcie przez instrukcję zdaje się trudne.A jak przebrną to skąd mają wiedzieć gdzie jest godzina 12, skoro wieczorem jest 22:45 na wyświetlaczu? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3958 Napisano 23 Października 2015 Hle Hle. Czyli z dst przestawić na auto? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23179 #3959 Napisano 23 Października 2015 Hle Hle. Czyli z dst przestawić na auto?Yes, Yes, Yes 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #3960 Napisano 23 Października 2015 Moje spostrzeżenie odnośnie synchro: miejsce jest mniej ważne od kierunku ustawienia zegarka. To widocznie wynika ze specyfikacji anteny w zegarku - dokładnie zwracają na to uwagę w instrukcji. Mój Romek na noc MUSI być skierowany idealnie 12 godziną w stronę okna (okna na S). Może być przy oknie, albo pare metrów od okna, ale idealnie 12 do okna - kilka stopni położę go niedokładnie i brak synchro. Kładę go tarczą do dołu, przy okazji nie męczę paska.To zależy gdzie mieszkasz, sygnał jest nadawany na falach długich, więc w środku jest coś w rodzaju anteny ferrytowej. Odpowiednie jej ustawienie, pozwala na zmniejszenie zakłóceń i wzmocnienie sygnału 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deregul 33 #3961 Napisano 23 Października 2015 (edytowane) To zależy gdzie mieszkasz, sygnał jest nadawany na falach długich, więc w środku jest coś w rodzaju anteny ferrytowej. Odpowiednie jej ustawienie, pozwala na zmniejszenie zakłóceń i wzmocnienie sygnałuMieszkam w Sosnowcu czyli Śląsk/Zagłębie ale myślę, że to nie ma znaczenia. Okna mam na południe, ale pierwszej nocy wiedząc, że nadajnik jest na zachodzie ustawiłem zegarek na parapecie i skierowałem go 12 na zachód. i d*pa - bez synchro, natomiast łapie 12 w stronę okna z różnych miejsc w mieszkaniu - może to będzie wskazówka dla tych co mają problemy z synchronizacją. i nowa fotka z przed chwili: Edytowane 23 Października 2015 przez deregul 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11648 #3962 Napisano 23 Października 2015 Ostro-żnie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deregul 33 #3963 Napisano 23 Października 2015 Spokojnie to tylko moja ukochana wiatrówka Ale czy przycisk od zrzucania magazynka z czymś Wam się nie kojarzy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3964 Napisano 23 Października 2015 Tłuczek do schabowego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #3965 Napisano 23 Października 2015 Ależ proszę bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #3966 Napisano 23 Października 2015 Hehe dobre tapnięte z między jej nóg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3967 Napisano 23 Października 2015 Idealnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #3968 Napisano 23 Października 2015 Niestety po dwóch Romanach ostał mi się tylko tłuczek i schabowe jak swoją żonkę ładnie poproszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deregul 33 #3969 Napisano 23 Października 2015 no to koniecco się raz zobaczyło, już się nie odzobaczy do końca życia będę widział tłuczek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #3970 Napisano 23 Października 2015 Niestety po dwóch Romanach ostał mi się tylko tłuczek i schabowe jak swoją żonkę ładnie poproszę Mam identyczny wynik jeżeli chodzi o romany , ale tłuczek w gorszym stanie, bo ja biję schaboszczaki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos100 1 #3971 Napisano 23 Października 2015 Panowie może to głupio zabrzmi ale jak postawię zegarek przy oknie to zasłonięte rolety w oknie mają jakieś znaczenie ???Chodzę szukam po mieszkaniu dobrego miejsca i jedynie w jednym pokoju w nocy w ustalonej pozycji na parapecie zaczyna się synchronizować . Denerwuje mnie te ustawianie zegarka za każdym razem gdzie niektórzy opisują że im na ręku się synchronizuje nawet :/. Ps, Muszę coś kłaść na pasek żeby zegarek stał pionowo .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #3972 Napisano 23 Października 2015 Pany Romek sprzedany.Chciałbym kupić może mudmastera od kolesia z alle drogi tomo795 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5731054992Ale nie wiem czy to nie lipa jakas. tapnięte z między jej nóg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #3973 Napisano 23 Października 2015 Jakbyś poczytał wątek Mudmastera, to byś się dowiedział, że 3/4 posiadaczy w/wym. zegara kupiło temat u Gościa, o którym wspominasz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23179 #3974 Napisano 24 Października 2015 (edytowane) Lepiej widocznie 101 razy zapytać o to samo Edytowane 24 Października 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3975 Napisano 24 Października 2015 pablos100 - specjalnie dla ciebie zrobiłem fotkę instruktażową: Kwiatek nie jest potrzebny Pamiętaj by ustawiać klamerką w stronę okna 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach