pechagto 1087 #9876 Napisano 6 Czerwca 2017 GW9300 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LysoL83 0 #9877 Napisano 6 Czerwca 2017 Panowie, ile w pełnym słońcu powinien sie ładować Roman? Wczoraj wieczorem przyszedł zakup i od tego czasu mam cały czas wskazanie "M". Kładłem na nasłonecznionym parapecie i dalej jest "M" Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #9878 Napisano 6 Czerwca 2017 Jezeli na parapecie wewnetrznym to wszystko ok. Nie naladuje sie tak latwo, no chyba , ze nie masz szyby w oknie 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #9879 Napisano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Zakres poziomu M to ok 70%Jeżeli masz M, ale tuż przy samym L, to według instrukcji potrzebujesz 16 godzin by wskoczył na H w pełnym słońcu (przez szybę będzie to aż 79 godzin!) Zwykle starczy kilka godzin w bezpośrednim słońcu Edytowane 6 Czerwca 2017 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LysoL83 0 #9880 Napisano 6 Czerwca 2017 Jest tak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #9881 Napisano 6 Czerwca 2017 Nie panikuj.Załóż na rękę i normalnie w nim śmigaj.Nawet nie będziesz wiedział kiedy złapie H. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LysoL83 0 #9882 Napisano 6 Czerwca 2017 Dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #9883 Napisano 6 Czerwca 2017 Panowie, ile w pełnym słońcu powinien sie ładować Roman? Wczoraj wieczorem przyszedł zakup i od tego czasu mam cały czas wskazanie "M". Kładłem na nasłonecznionym parapecie i dalej jest "M" Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA najprościej, jeśli nie mieszkasz na parterze, założyć go na barierkę balkonu i zostawić na jeden lub dwa słoneczne dni. Wówczas panel zbiera światło bez żadnych przeszkód w postaci szyb. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LysoL83 0 #9884 Napisano 6 Czerwca 2017 A najprościej, jeśli nie mieszkasz na parterze, założyć go na barierkę balkonu i zostawić na jeden lub dwa słoneczne dni. Wówczas panel zbiera światło bez żadnych przeszkód w postaci szyb.I trafiłeś kolego w sedno- parter co prawda balkon jest ale jakoś wystawiać go na barierkę nie będę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #9885 Napisano 7 Czerwca 2017 I załacz sobie PS to bedzie Ci sie na noc wygaszał i oszczedzał energie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #9886 Napisano 7 Czerwca 2017 Przypomnijcie mi proszę jak ręcznie zrobić synchronizację? 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #9887 Napisano 7 Czerwca 2017 7x MODE, następnie przytrzymujesz FORWARD i leci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #9888 Napisano 7 Czerwca 2017 Przypomnijcie mi proszę jak ręcznie zrobić synchronizację?Proszę https://youtu.be/cU4YoGl2Cxs Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #9889 Napisano 7 Czerwca 2017 Dzięki panowie 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matdru 2 #9890 Napisano 7 Czerwca 2017 Jeszcze jeden nowy tu:)Tylko zdjęcie z poniedziałku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #9891 Napisano 7 Czerwca 2017 Dzisiaj moje trzecie podejście do Romka Zapomniałem jaki to fajny zegarek 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #9892 Napisano 8 Czerwca 2017 czy ktoś mówił że folia się nie przyda? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #9893 Napisano 8 Czerwca 2017 20170608_094156.jpgczy ktoś mówił że folia się nie przyda? Gdybys chciał sprzedaj znać. Od 2lat próbuje go zdobyć w tej kolorystyce. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #9894 Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Ja już druga założyłem,ale Roman u mnie na ręce 24/h przy każdej robocie.Nie dawno zmieniona a już blizny są Powoliłem sobie żeby szyja nie bolała Edytowane 8 Czerwca 2017 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #9895 Napisano 8 Czerwca 2017 Słońce, rower, Roman... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #9896 Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Ja już druga założyłem,ale Roman u mnie na ręce 24/h przy każdej robocie.Nie dawno zmieniona a już blizny sąPowoliłem sobie żeby szyja nie bolała spoko. zawsze jak wrzucam z telefonu to się mi zjęcia wywracają Gdybys chciał sprzedaj znać. Od 2lat próbuje go zdobyć w tej kolorystyce.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkpotraktuje twoją propozycję jako komplement jest to jeden z dwóch zegarków z dożywociem u mnie ale jakby coś mi się kiedyś odwidziało to dam znać, bo czasem mnie nachodzi chęć na Romka w pozytywie Edytowane 9 Czerwca 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #9897 Napisano 8 Czerwca 2017 spoko. zawsze jak wrzucam z telefonu to się mi zjęcia wywracają potraktuje twoją propozycję jako komplement jest to jeden z dwóch zegarków z dożywociem u mnie ale jakby coś mi się kiedyś odwidziało to dam znać, bo czasem mnie nachodzi chęć na Romka w pozytywie Dwa lata poluje nią niego. Wydaje mi się, że oprócz Ciebie jeszcze chyba Tomaliusz ma ta kolorystykę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #9898 Napisano 8 Czerwca 2017 ja na początku chciałem oliwkę, ale na żywo jakoś mi nie podeszła, a potem przypadkiem trafił mi się blue w świetnej cenie i tak już ponad rok nie schodzi z ręki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84779 #9899 Napisano 9 Czerwca 2017 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #9900 Napisano 9 Czerwca 2017 Praca widzę biurowa. Fajna fotka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach