Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość norbie

ANKIETA preferencje dotyczące Forumowego zegarka BAUHAUS

ANKIETA preferencje dotyczące Forumowego zegarka BAUHAUS  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jeszcze chciałbym zobaczyć oprócz skróconych indeksów cienkie niebieskie wskazówki i rezerwę bez łuku - same liczby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo same liczby trochę by nie pasowały, w drugim projekcie to data z białym tłem najbardziej pasuje...Dla mnie to już ten projekt jest skończony i można wszcząć produkcje  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczyć można. Tak samo jak można zobaczyć ten projekt bez daty a z sekundą i nazwą przesuniętą w miejsce daty lub ciut wyżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację,a tym bardziej jak kolejne propozycje zachwyca jak ten  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biorę 1 z jasną tarczą - jak dla mnie skończony projekt. Próbowałem coś grzebać w nim (skala rezerwy), ale nie ma sensu - jest jak dla mnie bardzo dobra, delikatna.  Jasny, czysty, minimalistyczny mimo daty i skali rezerwy. Casual z klasą.

Czy jest szansa na szafir z AR w tym projekcie?

s.

Wyszło nam takie coś:

Zmieniona koronka ( tamta była Nomosowa ), przedłużona wskazówka minutowa oraz wskazówka rezerwy, zmniejszone indeksy 11 i 1 , nowa podziałka rezerwy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie sonduję możliwość wyprodukowania tego projektu w Niemczech. Oczywiście cena skoczy do górnej granicy 1000zl . Ale może warto.

Na razie jednak jest za mało chętnych na ten projekt....musi być 150.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O takie o u mnie wyszło ;)

B01.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O rany!!! Na tym 3 D widać moc. O ile będą cińsze wskazówki to wogóle nie przeszkadza sekundnik. A nawet przeciwnie - dodaje uroku. Dmn mógłbyś wydłużyć wskazówkę rezerwy zrobić wskazówki niebieskie? Oprócz sekundy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jeden:

@  rk7000

Zrobi się :)

B02.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O takie o u mnie wyszło ;)

B01.jpg

Baardzo fajny, do tego imo bardzo uniwersalny bo spokojnie mozna jako casual nosic a i do garnituru tez sie nada. Nie wiem czy to kwestia fajnych wskazowek, ale ten projekt pokazuje ze rezerwa, data i sekunda wcale nie musza przeladowac zegarka.

Jedno co mnie jeszcze nie do konca przekonuje to brak indeksu na 12.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyszło nam takie coś:

Zmieniona koronka ( tamta była Nomosowa ), przedłużona wskazówka minutowa oraz wskazówka rezerwy, zmniejszone indeksy 11 i 1 , nowa podziałka rezerwy

usc1.jpg

Ten tez bardzo mi sie podoba. I chyba jednak taki kolor tarczy najbardziej do mnie przemawia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dmn naniesiesz na swój render taką rezerwę z liczbami jak na naszych ostatnich grafikach ? I te 3 mniejsze indeksy na 11,12 i 1wszej ?? :-)

Bo w tej chwili utworzyła nam się ładna buźka na zegarku. podziałka rezerwy uśmiech, 2 indeksy po bokach oczka :D i wskazówka jako nos :D

Natomiast całkiem fajny kształt okna daty wymyśliłeś :-) Taki "architekturalny"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to kwestia fajnych wskazowek, ale ten projekt pokazuje ze rezerwa, data i sekunda wcale nie musza przeladowac zegarka.

Popieram - zostawić sekundnik, rezerwę i datę razem. Kolorowe wskazówki to już nie to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że liczba chętnych będzie niemała, bo potencjał jest duży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

100x na nie

wdał się chaos - wzrok skacze po indeksach różnej długości

Popieram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyszło nam takie coś: Zmieniona koronka ( tamta była Nomosowa ), przedłużona wskazówka minutowa oraz wskazówka rezerwy, zmniejszone indeksy 11 i 1 , nowa podziałka rezerwy usc1.jpg

Myśle, ze zbliżamy sie do finiszu.

Co do projektu Dmn, to rzeczywiście sekundnik nie wyglada zle, ale czy my dostaniemy tak cienkie wskazowki? Chyba jednak zostawiłbym bez sekundnika, żeby nie ryzykować, ze przestrzelimy, bo nie bedzie takich cienkich.

Co do produkcji za Odra, byłoby super. Jeśli jednak potrzebnych bedzie 150 chętnych, to moze byc problem. Nawet nie wiemy, czy na budżetowe chrono tyle bedzie, bo jeszcze nie było wpłat. Moze trzeba bedzie uderzyć na inne fora.

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... catorex c'interactive.

To jakiś nowy model?  :P

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.