Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

W Kruku -20% na sporo modeli zegarków - Tag Heuery, Longines, Tudory...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe okazje zegarkowe na massdrop

* Victorinox Infantry za 94 usd

https://www.massdrop.com/buy/victorinox-infantry-quartz-watch?utm_source=linkshare&referer=QYCDBW

* Glycine combat sub za 399 usd

https://www.massdrop.com/buy/glycine-combat-sub-48mm-automatic-watch?utm_source=linkshare&referer=QYCDBW

* seiko fifty fathoms snhz za 125 usd

https://www.massdrop.com/buy/seiko-snzh-watch?utm_source=linkshare&referer=QYCDBW

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serio będziecie spamować reflinkami do każdej zegarkowej "okazji" na massdropie jaka się pojawia waląc post pod postem?

Jeżeli tak to chociaż się wysilcie i opiszcie linki - jaki dokładnie zegarek, model, nr ref, cena, koszt wysyłki, kiedy ma być realizowana wysyłka (w przypadku massdropa), załączcie zdjęcie itp żeby nie trzeba było w niego bez sensu klikać bo opis "może się komuś przyda" albo "Glycine Combat Sub" w przypadku 48mm w 2 wersjach kolorystycznych to "trochę" za mało.

Sprawdzajcie ceny z innymi źródłami, bo wygląda na to, że część okazji jest bezrefleksyjnie przeklejana z mailingu massdropa, a ceny pokrywają się ze stałymi cenami w innych miejscach.

Poza tym wasze reflinki nie wyświetlają się osobom blokujacym skrypty śledzące. Jak dla mnie ten pomocny niegdyś w dzieleniu się okazjami temat stał się massdropowym śmietnikiem.

Wysłane z mojego Z2 Pro przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się w stu procentach i popieram przedmówcę :)

Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie nie powinno być tutaj linków do massdropa. Widzę że jak ktoś dostaje na maila codzienna oferte to już dla niego okazja. A chętnie śledziłem ten wątek i czasem skorzystałem.

Edytowane przez zetrov

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Linki z massdropa od biedy mogą być, ale jeśli już to:

- powinny być zwykłe, a nie wygenerowane z czyjegoś konta (tzw. reflinki), bo wtedy faktycznie programy do blokowania skryptów blokują wyświetlenie takich stron,

- info powinno być z ceną i zdjęciami (albo numerami ref.), bo nie każdy ma tam konto, a bez zalogowania nie widać cen,

- powinny być to faktycznie okazje, bo np "Seiko turtle za 259 dolarów" nie jest żadną specjalną okazją...

Zresztą pewnie dużo osób, zainteresowanych zegarkami i tak i tak ma tam konta i śledzi okazje, więc te okazje dla zegarkowych maniaków nie są żadnymi "zaskakującymi" okazjami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram. Chyba wszyscy tu znają Massdropa j go śledzą wiec są na bieżąco z ofertami . Do tego nie wszystkie to okazja . A chyba co innego miał na myśli autor tego tematu a nie bezrefleksyjne wklejanie wszystkich linków do ofert z M.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po taniości, ale z defektami...

Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy warto kupic ten zegarek mechanizm valjoux 7750, co to za firma ?  https://www.massdrop.com/buy/technomarine-black-reef-automatic-watch#imagecarousel

To jest Invicta - wielki zegarek z małym mechanizmem . Serwis tego mechanizmu będzie drogi. Ciężko będzie dostać divera z mechanicznym Chrono w tej cenie i chyba dlatego powstał ten twór.

2gwatchblog.com         facebook: 2gwatchblog.com             instagram: 2gwatchblog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie nie powinno być tutaj linków do massdropa. Widzę że jak ktoś dostaje na maila codzienna oferte to już dla niego okazja. A chętnie śledziłem ten wątek i czasem skorzystałem.

Są linki jest źle nie ma linków też by było źle, nie ma jak polskie narzekanie. Ten dział chyba po to istnieje by umieszczać ciekawe oferty.

Wrzucałem linki które jak dla mnie były okazjami, na pewno nie była to każda oferta na massdrop . Nie każdy ma konto na massdrop albo śledzi oferty non stop tak jak wy i cos może umknąć.

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sobie załóż oddzielny temat np okazje z massdrop i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tytuł wątku to "Zegarkowe okazje z różnych źródeł", więc moim zdaniem okazje z Massdrop pasują tu jak nigdzie indziej. 

Natomiast zgadzam się z jednym z przedmówców. Skoro kliknięcie w link nie pozwala zobaczyć tej oferty (bo wymaga założenia konta w serwisie i zgodzenia się na otrzymywanie spamu od nich) to autor posta powinien pisać przed linkiem o jaki zegarek chodzi i jaka jest cena, a nie sam reflink i nara, byle się kliknięcia nabijały. Szanujmy się i swój czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi