Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

ja nawet jakbym chciał to drugi raz nie moge skorzystać i dobrze bo SARB035 chodzi po głowie a przynajmniej mam wymówkę :D

Marna to wymówka. Od czego jest nowe konto na ebayu? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ebayu przedłużyil ważność kodu do 29 stycznia PFASHION18S

-20% ceny, nie więcej jak 50 euro

Dzięki! Długo dumałem czy coś kupować aż sie promo skończyła i problem sam rozwiązał a potem żałowałem ale nie wiedziałem że przedłużyli. Kupiłem właśnie zielony Orient Star Somes :)

post-78137-0-99891900-1516793523_thumb.jpg

Edytowane przez siruspan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie, konto na żonę, babcię i pieska, a Paypalem można płacić w kółko tym samym:P

Marna to wymówka. Od czego jest nowe konto na ebayu? ;)

dobra, dobra, Wy to już rozwiązań nie podsyłajcie :P :P

Skorzystałem raz i na tym samym koncie się nie da. :D

Tej wersji będę się trzymał ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra, dobra, Wy to już rozwiązań nie podsyłajcie :P :P

Skorzystałem raz i na tym samym koncie się nie da. :D

Tej wersji będę się trzymał ;)

Zorganizuj trochę kasy i... zmień zdanie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A też sobie kupiłem SARB017 z KODem za 1172 zł. :rolleyes:

Można prosić o linka?

Strasznie mnie kusi ten zegarek:)

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, na odwyku jest a wy to jeszcze namawiacie :D

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Bywają gorsze uzależnienia. Poza tym to może tylko nadwyrężyć budżet, a ponieważ w przyrodzie nic nie ginie, szanowni forumowicze skorzystają na potencjalnej wyprzedaży. Jeden będzie smutny, a ilu zadowolonych? Krótko mówiąc uzależnienie niekontrolowane, to radość innych bardziej powściągliwych w zakupach. Uzależnienie kontrolowane, to z kolei radość samego delikwenta. :)

Dzięki!

Wg mojej kalkulacji, to wyjdzie więcej. 290 funtów, to około 1450 zł. Ulga na ebayu wynosi 20%, ale nie więcej niż 50 euro (około 210 zł). Jak łatwo policzyć wychodzi 1240 zł. Przy obecnym kursie dolara - 3,37 zł, wychodzi to prawie 368 USD. Jak się dobrze poszuka, to można znaleźć za 350, z małym ryzykiem dopłat. Jak ktoś nie wierzy w swoją szczęśliwą gwiazdę, to 368 brzmi nieźle, jednak więcej niż zakładane 1172 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy liczą po kursie i z 245gbp po obniżce jest 1170zl. Ale należy pamiętać że lichwiarz - PayPal ściągnie więcej. W tym przypadku 1220. Ten drugi to jest pewny VAT wg mnie bo z Japonii. W każdym razie wyjdzie podobnie i sporo niżej niż rynkowe i utarte 1500-1700, przy czym z Irlandii będzie raczej szybciej na ręce

Edytowane przez denver47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy liczą po kursie i z 245gbp po obniżce jest 1170zl. Ale należy pamiętać że lichwiarz - PayPal ściągnie więcej. W tym przypadku 1220. Ten drugi to jest pewny VAT wg mnie bo z Japonii. W każdym razie wyjdzie podobnie i sporo niżej niż rynkowe i utarte 1500-1700, przy czym z Irlandii będzie raczej szybciej na ręce

Nie zauważyłem, że kurs funta ostatnio spadł trochę, to rzeczywiście podnosi atrakcyjność zakupu na ebayu z kodem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można prosić o linka?

Strasznie mnie kusi ten zegarek:)

Ja kupowałem w Niemczech , nie wyświetla się w wyszukiwarce ale tu jest link:  https://www.ebay.pl/itm/SEIKO-SARB017-Leather-MECHANICAL-Alpinist-Automatic-Mens-Watch-TAX-FREE/172812132731?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649   jeszcze są 2 sztuki i z PayPalem zapłaciłem 1172 zł po obecnym kursie będzie jeszcze mniej.

Edytowane przez BodzioBB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A niech Was... jeszcze jednego zegarka nie rozpakowałem i już drugi zamówiłem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupowałem w Niemczech , nie wyświetla się w wyszukiwarce ale tu jest link: https://www.ebay.pl/itm/SEIKO-SARB017-Leather-MECHANICAL-Alpinist-Automatic-Mens-Watch-TAX-FREE/172812132731?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649 jeszcze są 2 sztuki i z PayPalem zapłaciłem 1172 zł po obecnym kursie będzie jeszcze mniej.

Dzięki!:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje Panowie za informacje o zniżce na ebay.

Dzięki Wam żona własnie kupiła mi Orient Star Retrograde Power Reserve SDE00002B0

I nawet nie była zła, też sie jej spodobał.

Nie chciałbym psuć nastroju, ale zakup na CreationsWatch to spora szansa na cło i VAT, istnieje więc niestety prawdopodobieństwo dopłaty - około 270 zł. Chociaż istnieje szansa, że podadzą wartość np. 35 USD, wtedy będzie OK. Opłata jeżeli będzie, to spadnie do śmiesznego poziomu.

Edytowane przez Paulus57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczymy. W wątku creation.. ktoś już zapłacił grosze z DHL, bo zaniżyli kwotę. I tak będzie cena ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co myślicie o Sarbach od sprzedawcy z Hongkongu? Najniższa cena a teoretycznie mniejsza szansa na cło i vat.

Hongkong, to dobre miejsce na zakupy. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co myślicie o Sarbach od sprzedawcy z Hongkongu? Najniższa cena a teoretycznie mniejsza szansa na cło i vat.

Też się dzisiaj zastanawiałem pomiędzy tym, a irlandzkim. Ten z HK wychodzi Ok 140 taniej. przy pełnym cle i VAT raptem Ok. 50 pln drożej, więc teoretycznie warto zaryzykować. Mnie jednak zniechęciła przesyłka EMSem, bo Koledzy piszą, że ostatnio dość długo idą (akurat z SG, ale jednak...). Ostatecznie wybrałem irlandzkiego sprzedawcę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się dzisiaj zastanawiałem pomiędzy tym, a irlandzkim. Ten z HK wychodzi Ok 140 taniej. przy pełnym cle i VAT raptem Ok. 50 pln drożej, więc teoretycznie warto zaryzykować. Mnie jednak zniechęciła przesyłka EMSem, bo Koledzy piszą, że ostatnio dość długo idą (akurat z SG, ale jednak...). Ostatecznie wybrałem irlandzkiego sprzedawcę.

Do mnie przesyłka szła 7 dni, ale wykupiłem ubezpieczoną od dodatkowych opłat, a to także przyśpieszało dostawę w stosunku do bezpłatnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy a ta zniżka od dowolnego sprzedawcy ? Szukam Seiko ssc355, gdzie ten kupon wpisać ?

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi