lec 62 #51 Posted January 15, 2014 @Walter_87 Detektyw guziczek I to coś tak na drucie lata? Panie!!!!Co się już na tym świecie dzieje. Wichajster z drutu i to tak na wierzchu. Ale kino! :D 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
KamilZlg 27 #52 Posted January 15, 2014 A to moja ulubienica (jeszcze przed serwisem): 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Share this post Link to post Share on other sites
zeRo_Six 107 #53 Posted January 15, 2014 (edited) Z nowych Certin ta jest chyba naj... jak kiedyś upoluję taką (choć niekoniecznie LE i najlepiej na bransolecie) to chętnie wstąpię do klubu Edited January 15, 2014 by zeRo_Six 0 AT vs. PO Share this post Link to post Share on other sites
ptaku 102 #54 Posted January 16, 2014 Ale ta DS-1 nie jest juz taka nowa 0 Share this post Link to post Share on other sites
Walter_87 8765 #55 Posted January 16, 2014 (edited) @Walter_87 Detektyw guziczek I to coś tak na drucie lata? Panie!!!!Co się już na tym świecie dzieje. Wichajster z drutu i to tak na wierzchu. Ale kino! :D Panie, koniec świata Tu drucik, tam plastik... Zarówno DS-1, jak i DS-1 LE w porównaniu z dwiema następnymi wersjami po face liftingu i nową powermatic 80 jest nie do pobicia! Edited January 16, 2014 by Walter_87 0 KMZiZ Share this post Link to post Share on other sites
ptaku 102 #56 Posted January 16, 2014 Zarówno DS-1, jak i DS-1 LE w porównaniu z dwiema następnymi wersjami po face liftingu i nową powermatic 80 jest nie do pobicia! Dokladnie nowe wersje sa straszne 0 Share this post Link to post Share on other sites
redi 2 #57 Posted January 16, 2014 a tutaj moja DS -ka, mam jeszcze DS-2 z polskim kalendarzem - ale wrzuce na forum jak zrobie zdjęcia - do kolekcji jeszcze sa inne DS-ki 0 Share this post Link to post Share on other sites
lec 62 #58 Posted January 16, 2014 @Walter_87 @ptaku Dlatego też ja osobistą sympatią pałam do Klubowiczek i nie tylko z tego względu, iż starsze. i na dokładkę strzelę Wam Panowie po oczętach miłą dameczką, która wyjątkowo pasi do wcześniej zapodanej z nie co podflekowanym na niebiesko oczkiem. Cóż widocznie "lubiciel" gumisiowego soku a koleżanka chyba także. Nie mniej te DS-1 są także pociągające ale wysysające jak wszystkie kobitki więcej kaski z pugilaresa. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
lec 62 #59 Posted January 16, 2014 i serducho. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
Adrian Wolny 0 #61 Posted January 19, 2014 To i ja się pochwalę:Mam identyczną kosteczkę, do niedawna nosiłem na pasku Chermond z czerwonymi przeszyciami, świetnie pasowały do sekundowej wskazówki. Kupiony od kogoś z forum;) 0 Share this post Link to post Share on other sites
sneer 183 #62 Posted January 21, 2014 na bogato 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Share this post Link to post Share on other sites
Walter_87 8765 #63 Posted January 21, 2014 Na bogato i w dodatku bardzo ładnie! 0 KMZiZ Share this post Link to post Share on other sites
lec 62 #64 Posted January 21, 2014 Też 18 karatna i z papiurem oraz z pudełkiem po "szczotce do zębów" ale od "JUBILERA" Niestety fociszon pudła naswietlon został za ostro i blikuje po oczach. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
lec 62 #65 Posted January 21, 2014 Ale kwit się ostał. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
mjr.b 14 #66 Posted January 21, 2014 Proszę bardzo, jakie piękne egzemplarze. Kolego lec jesli przyjdzie Ci do głowy pomysł wyzbycia się tejże cytrynki proszę o kontakt. 0 Share this post Link to post Share on other sites
lec 62 #67 Posted January 21, 2014 O ile mię kolega altzhajmer nie spotka, to spamiętam tę okoliczność. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
mjr.b 14 #68 Posted January 21, 2014 Nie życząc rychłego spotkania, cierpliwie poczekam:) 0 Share this post Link to post Share on other sites
mgoralos 2 #69 Posted January 23, 2014 Zacne macie zegarki! I ja się pochwalę swoją Certiną, od której się zaczęła moja przygoda. 0 Share this post Link to post Share on other sites
lec 62 #70 Posted January 23, 2014 (edited) @mjr.b Tu masz identiko http://allegro.pl/346-piekna-certina-swiss-made-gold-18-k-i3878915820.html @mgoralos Nie dość, że stół zalałeś kawą, to jeszcze i zegar także nią przefarbowałeś. Tera tylko powiedz, czy to uczciwy mechanik czy elektryk Ci go nakręca? Kawa zrobiła swoje i da się cykacz lubić. Natomiast przygoda niech trwa wiecznie, bo"cóż jest warte życie bez przygód" lec. Edited January 23, 2014 by lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
Gregory_70 533 #71 Posted January 23, 2014 @mjr.b Tu masz identiko http://allegro.pl/346-piekna-certina-swiss-made-gold-18-k-i3878915820.html @mgoralos Nie dość, że stół zalałeś kawą, to jeszcze i zegar także nią przefarbowałeś. Tera tylko powiedz, czy to uczciwy mechanik czy elektryk Ci go nakręca? Kawa zrobiła swoje i da się cykacz lubić. Natomiast przygoda niech rwa wiecznie, bo"cóż jest warte życie bez przygód" lec. @LecKiedy Ty piszesz posta, to moje zmysły się " wyostrzają " , a mózg pracuje na wzmożonych obrotach, gratuluję oryginalności wypowiedzi.... 0 Only vintage .... Share this post Link to post Share on other sites
lec 62 #72 Posted January 23, 2014 (edited) I o to biega!By z humorem turlać się poświecie.A swoją szosą, to czasem dobrze jak się "wyostrzają" szczególnie latem na ulicy. Szczególnie ten wzroku. Edited January 23, 2014 by lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
mgoralos 2 #73 Posted January 23, 2014 (edited) @mjr.b Tu masz identiko http://allegro.pl/346-piekna-certina-swiss-made-gold-18-k-i3878915820.html @mgoralos Nie dość, że stół zalałeś kawą, to jeszcze i zegar także nią przefarbowałeś. Tera tylko powiedz, czy to uczciwy mechanik czy elektryk Ci go nakręca? Kawa zrobiła swoje i da się cykacz lubić. Natomiast przygoda niech rwa wiecznie, bo"cóż jest warte życie bez przygód" lec. Elektryk, kupiony (nowy) w 2011 w sklepie a nie na alledrogo. Cena też zupełnie inna niż ta z linku (coś koło 700pln). Edited January 23, 2014 by mgoralos 0 Share this post Link to post Share on other sites
mjr.b 14 #74 Posted January 24, 2014 Właśnie zapoznałem się z powyższą aukcją, znacie może tego allegrowicza ? Ktoś u niego kupował ? Certina bardzo ładna. 0 Share this post Link to post Share on other sites
lec 62 #75 Posted January 24, 2014 Brałem od niego Omegę fotki w oczywista w Omegach.Wszystko w porządku a Celestynkę porównywałem do swojej i są jak bliźniaczki jednojajowe, chodzi o kaliber i resztę. Nawet miałem spytać o fotki, bo ja takich choć bym na bańce stanął to nie zrobię ale jak byś dokonał zakupu to daj znać może razem się nimi sposiłkujemy. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites