Fixxxer 180 #1 Napisano 23 Grudnia 2014 Czołem, Jak już QV się postarał i dopiął wszystko przed świętami to cyknąłem na szybko parę fotek. Wesołych Świąt Radek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #2 Napisano 23 Grudnia 2014 Do mnie też doszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rysqut 746 #3 Napisano 23 Grudnia 2014 wydaje mi się, że w tej cenie ciężko (o ile w ogóle się da) znaleźć lepiej dopracowany zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #4 Napisano 23 Grudnia 2014 Jest to spokojnie poziom Certiny albo Tissota 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #5 Napisano 23 Grudnia 2014 Bartku potwierdzam 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #6 Napisano 23 Grudnia 2014 Nie śledziłem projektu , a szkoda , wyszło fajne sportowe chrono . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 266 #7 Napisano 23 Grudnia 2014 Ale mnie denerwujecie zdjęciami Mam nadzieję, że projekt będzie ponowiony kiedyś, albo może jakaś nielimitka pojawi się na bazarku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2534 #8 Napisano 23 Grudnia 2014 gratulacje,fajnie wyszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dtox 30 #9 Napisano 23 Grudnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bchrubas 7 #10 Napisano 23 Grudnia 2014 To czerwono-czarne chrono jest super, ma fajny sportowy charakterek Z kolei ta niebieska wersja absolutnie do mnie nie przemawia, jakaś taka jarmarczna - może na żywo wyglada lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 224 #11 Napisano 23 Grudnia 2014 To czerwono-czarne chrono jest super, ma fajny sportowy charakterek Z kolei ta niebieska wersja absolutnie do mnie nie przemawia, jakaś taka jarmarczna - może na żywo wyglada lepiej.U mnie odwrotnie, ale muszę przyznać, że na żywo nie widziałem czerwono-czarne. Za to niebieska jest boska i o niebo lepiej wygląda na żywo niż na zdjęciu. Więc nie mogę powiedzieć ostatecznie nic o nielimitce. wymęczone za pomocą T.T. 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #12 Napisano 23 Grudnia 2014 Fixxxer świetne fotki, sam bym lepszych nie zrobił, bardzo klimatyczne, takie vintage :-)Moim oczkiem w głowie teraz jest wersja zielona i żółta one powinny być jeszcze bardziej rasowe i w klimacie retro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #13 Napisano 23 Grudnia 2014 Jest to spokojnie poziom Certiny albo TissotaJeżeli sporo się zmieniły od prototypu to może, jeżeli nie to moim zdaniem w tym przedziale cenowym świetny zakup, ale z Certiną i Tissotem mimo wszystko bym nie porównywał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #14 Napisano 23 Grudnia 2014 Świetne fotografie, nie wiedziałem, że mama tak ładny zegarek 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #15 Napisano 24 Grudnia 2014 Gratuluje kolegom realizacji fajnego projektu. Pod choinke jak znalazl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #16 Napisano 24 Grudnia 2014 Jeżeli sporo się zmieniły od prototypu to może, jeżeli nie to moim zdaniem w tym przedziale cenowym świetny zakup, ale z Certiną i Tissotem mimo wszystko bym nie porównywał. Generalnie masz rację.Jest lepszy od Certiny i Tissota. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #17 Napisano 24 Grudnia 2014 To czerwono-czarne chrono jest super, ma fajny sportowy charakterek Z kolei ta niebieska wersja absolutnie do mnie nie przemawia, jakaś taka jarmarczna - może na żywo wyglada lepiej. Obie mają klimat, ale przez kolory są zupełnie różne.Bardzo wygodna koperta, fajny pasek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #18 Napisano 24 Grudnia 2014 Generalnie masz rację.Jest lepszy od Certiny i Tissota.Jest lepszy przez to, że to wspólny projekt i nie trzepany w milionach, co do wykonania to prototyp był bardzo fajny, ale z Certiną czy Tissotem bym nie porównał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #19 Napisano 25 Grudnia 2014 Niebieski na meshu wyglada bardzo dobrze . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #20 Napisano 25 Grudnia 2014 No Radek (i oczywiście QV i inni współtwórcy projektu), Jack Heuer by też mógł pochwalić za design Jaki pasek...? 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #21 Napisano 25 Grudnia 2014 No Radek (i oczywiście QV i inni współtwórcy projektu), Jack Heuer by też mógł pochwalić za design Jaki pasek...? Cała Twoja kolekcja zegarków to istna studnia inspiracji. Ponadczasowo piękne zegarki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #22 Napisano 25 Grudnia 2014 Jeszcze raz dla Kolegi z Wrocławia wielkie dzięki za realizację tego projektu zegarek nielimitkę dostał mój ojciec pod choinkę i jest nim zachwycony pozdrawiam i wesołych 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #23 Napisano 27 Grudnia 2014 pozdrawiamNarfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 10015 #24 Napisano 27 Grudnia 2014 Ale czad!!! Piękny jest!!! 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 266 #25 Napisano 27 Grudnia 2014 Narfascudnie to zrobiłeś.Poproszę tylko jeszcze nielimitke na meshu i rally i będziemy wniebowzieci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach