mw75 36 #401 Napisano 5 Października 2014 (edytowane) Hej, to składak, poduszeczka ma 32x32 mm dokładnie. A w środku werk z damskiej kieszonki.Układ tarczy, hmm, daje radę . Mam tez taki werk w modyfikacji hunter, z wałkiem na godzinie 3 ale niedomaga. Bo jest złożony z dwóch. NIby takich samych ale... W jednym było wszystko poza mostkiem wychwytu i samym wychwytem, dostałem drugiego trupka, wizualnie identycznego, z tymi częściami ale jednak nie chce płynnie działać. Mam kopertę, tarcze są na Allegro,ale całość leży. Edytowane 5 Października 2014 przez mw75 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5119 #402 Napisano 5 Października 2014 No i koniec dywagacji, a zapowiadało się na kilka niezłych teorii spiskowych. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #403 Napisano 5 Października 2014 (edytowane) Hej! Ale mnie rozpiera pierchy! Trafiła mi się skuteczna diagnoza i nikt mi w michę nie da,że opowiadam "gupoty". Nic to Marcin,najważniejsze,że ta cyma,czas cyma! Bo Panie Cyma,to CYMA! Edytowane 5 Października 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #404 Napisano 6 Października 2014 W piątek będzie miał braciszka na Felsie więc aby mu się nie nudziło to dzisiaj na wolności a nie w szufladzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #405 Napisano 10 Października 2014 Parka Orisów. Jeden wintydż, drugi tylko udaje. pozdrawiamNarfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #406 Napisano 12 Października 2014 Hm... Jakoś zapomniałem o tym temacie. Nosimy swoje starocie, nosimy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #407 Napisano 19 Października 2014 pogoniłem go dzis z pudła..zostanie chyba do jutra 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaccarta 2 #408 Napisano 21 Października 2014 Może nie noszony, może nie rękę ale co dzień i od święta ozdabia kuchenkę.... Raduje widokiem, spokojnym tykaniem; No a jak zadzwoni nie ma, że nie wstaniesz.W wakacyjny ranek przy otwartym oknie PÓŁ OSIEDLA wstaje ...choc jest na urolpie. 0 Tempus fugit - ... zegarek manet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5119 #409 Napisano 21 Października 2014 Bardzo ładnie w klimat tego budzika wpisuje się radio umieszczone z tyłu. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #410 Napisano 21 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #411 Napisano 25 Października 2014 (edytowane) Frantz70 O tej firance z "nadmorskiego" oknanie ma co pisać tylko ją podziwiać Narfas Ten mosiądz dobrze,że nie wpadł w ręce"zbieraczy" złomu,bo poszedł by napłukankę salicylemgardła.Ciekawy,ale nie dzwoni,chyba. Hrabia jeszcze jak bym widziałjaki haft na tej poduszce,to by było klawo!Pasek i resztami pasi. Sneer Ty jak zwykle leniuchi fotki z tab...oreta fasujeszzapakowane i dobrze, że niew papier śniadaniowy!A prezentacje mógłbyśzrobić na nadgarstku. jaccarta No to mi się podobuje,bo opis znacnya i delikwent nie z fatygowany.Dołączaj do "paki" Lesiu Ufoludek jak zwykle powalagabarytem i pewnie wagą,tak więc w razie co może byćargumentem nie do obalenia! Tym czasem jawyciągam z pudła"dziada" Ankeraale na 25 "bryzolach"co by se na światpopatrzył w przyszłymtygodniu.I zapewniam, że mimo iżDUCADO, to nie jestżaden FIUT* * FIAT Edytowane 25 Października 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #412 Napisano 25 Października 2014 Narfas Ten mosiądz dobrze,że nie wpadł w ręce"zbieraczy" złomu,bo poszedł by napłukankę salicylemgardła.Ciekawy,ale nie dzwoni,chyba. Dzwoni dzwoni, tylko wskazówka od budzika jest dość nieśmiała i się ukryła przy okazji robienia zdjęcia. pozdrawiamNarfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #413 Napisano 25 Października 2014 @lecZ haftem poduszki mam dwie, ta pod względem zdobień goła, bo to musiał być absolutny budżetowiec, ale za to bardzo sympatycznie się na łapie układa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #414 Napisano 25 Października 2014 Ależ hrabio! Może niezbyt precyzyjnie się wyraziłemalem prosty jak kij od cepa, to nie potrafiłem przekazać, iż nie chodzi mi o poszewkę tej podusiale powiedzmy o narzutę tudzież kapę, bo za cholerę nie mogę swymi kaprawymi oczętamiogarnąć wydzierganych napisów na niej. Ot w czym rzecz i co mi niemożebnie doskwiera! Oczywistym mi pozostaje, że po kiju Cię smutek nie ogarnie? To też i resztę odziedziczonego oraz posiadanego posagu do spaniaza prezentujesz w całej okazałości! Byśmy mogli paść swe bazyliszkowe kipiącezłością i zazdrością przekrwione oczy i pluć jadem, co jest jak zwyklew tym temacie możliwym. PozdrawiamLeszek 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #415 Napisano 25 Października 2014 Dziś na łapce taka Omesia Omega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #416 Napisano 25 Października 2014 No! :-) ,ładna-stal i biala tarcza super się prezentują 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #417 Napisano 25 Października 2014 (edytowane) Marek tarcza jest złota [kolor] dekiel stal a reszta pozłota-bardzo przyjemny zegarek no i nie czuć ,że masz go na ręce w porównaniu do dzisiejszych olbrzymów Edytowane 25 Października 2014 przez 13lesiu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5732 #418 Napisano 25 Października 2014 Od dłuższego czasu ten sam - ulubiony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #419 Napisano 25 Października 2014 Marek tarcza jest złota [kolor] dekiel stal a reszta pozłota-bardzo przyjemny zegarek no i nie czuć ,że masz go na ręce w porównaniu do dzisiejszych olbrzymów Toś mnie zmylil poprzednim zdjeciem:-) Calkiem na stalowa wyglada:-) ,ale taka też ladna.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5119 #420 Napisano 26 Października 2014 Mnie też, niech się lepiej przyzna, że ma dwa, jeden w stalowej kopercie drugi w złotej oczywiście z różnymi tarczami. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #421 Napisano 26 Października 2014 @lecZnaczy się ów sikor leży na podłej parapetowej okleinie, która kryje lastryko A pozostałe "poduszkowe" sikorki kiedyś pokażę, oczywiście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #422 Napisano 26 Października 2014 Wykładzina, wykładzinąale rozsuń wskazówki bym coś na tarczy przeczytał,lub napisz co tam pisze. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #423 Napisano 26 Października 2014 Zdjęcia to jak zwykle nie mam czym zrobić, bo komórka prymitywna, a aparat ktoś gdzieś posiał Napis niezbyt ciekawy. Shock-Proof Lever. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #424 Napisano 26 Października 2014 To zrób taboretem. I powiadasz, że między nimi piszeLEVER ? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #425 Napisano 26 Października 2014 Nie mam taboretu w domu, ostatni sprzedałem, żeby kupić zegarek ;/LEVER. Tak tam jest napisane, ewidentnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach