XGrzesX 0 #76 Napisano 29 Maja 2015 dzisiaj oglądałem w sklepie ten zegarek i tez zwróciłem uwagę na ten zacinajacy się przycisk display. Kiepsko się nim operowało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #77 Napisano 29 Maja 2015 Moze sie wyrobi tragedii nie ma ale jest roznica w stosunku do pozostałych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogasek 11 #78 Napisano 29 Maja 2015 U mnie jest chyba ok. Za każdym razem jest reakcja i nie muszę jakoś mocno dusić. 0 MTG - 520M-2A, GWF-1000-1C, GW-9200, PRW 6000-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #79 Napisano 29 Maja 2015 No moze to zbyt dramatycznie opisałem generalnie guzik działa w stosunku do pozostałych troszkę inaczej mniej płynnie tak to może określe. Już go wyczułem i działa rowniez za kazdym razem. Ale powiedz mi czy też słyszysz takie klikniecie w połowie pracy guzika? Trzeba dostawic do ucha bo to dosc cichy dzwiek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Sz 0 #80 Napisano 29 Maja 2015 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy PRW-6000-1ER.Posiadam go od września ubiegłego roku.Kupiłem w Holandii za 450 euro, czyli w niezłej cenie.Mimo że znam w miare angielski to dołączyłbym się do prośby o przesłanie skanu instrukcji polskiej. Mój mail [email protected] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogasek 11 #81 Napisano 29 Maja 2015 Poszło. 0 MTG - 520M-2A, GWF-1000-1C, GW-9200, PRW 6000-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmw 1 #82 Napisano 29 Maja 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmw 1 #83 Napisano 29 Maja 2015 To i mój do kompletu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 78907 #84 Napisano 29 Maja 2015 Fajny z czarnym bezelem. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XGrzesX 0 #85 Napisano 29 Maja 2015 Panowie, czy termimetr w tym zegarku wskazuje Wam prawidłową temperaturę ? oglądając go w sklepie pokazywal 30,5 stopnia. Dodam, ze nie był w tym czasie na ręku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogasek 11 #86 Napisano 29 Maja 2015 Jeżeli był na wystawie to całkiem możliwe. Zamknięty plus żarówka, która daje dużo ciepła.Tmw bardzo fajny ten czarny z zielonymi elementami ale mi osobiście nie podoba się negatyw. Niech się nosi 0 MTG - 520M-2A, GWF-1000-1C, GW-9200, PRW 6000-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Sz 0 #87 Napisano 29 Maja 2015 Poszło.Naprawdę bardzo dziękuję.Miłego weekendu życzę Kolego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogasek 11 #88 Napisano 29 Maja 2015 Naprawdę bardzo dziękuję.Miłego weekendu życzę Kolego.Spoko. Dziękuję i nawzajem miłego studiowania instrukcji 0 MTG - 520M-2A, GWF-1000-1C, GW-9200, PRW 6000-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XGrzesX 0 #89 Napisano 29 Maja 2015 Jeżeli był na wystawie to całkiem możliwe. Zamknięty plus żarówka, która daje dużo ciepła.Tmw bardzo fajny ten czarny z zielonymi elementami ale mi osobiście nie podoba się negatyw. Niech się nosizegarek nie był na wystawie tylko został przyniesiony z zaplecza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 628 #90 Napisano 29 Maja 2015 Być może na zapleczu mają tropikalne warunki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #91 Napisano 29 Maja 2015 U mnie wskazuje temperature taka sama jak termometr obok wiec jest ok. Oczywiscie jak nie jest na rece. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XGrzesX 0 #92 Napisano 30 Maja 2015 Waszym zdaniem ten zegarek wart jest swojej ceny ? Mam wraźenie że cena jest nieadekwatna do tego co oferuje. Wczesniej chciałem kupić PRW 3000 który ma te same funkcje i jest dwa razy tańszy. Przed zakupem powstrzymał mnie tylko aluminiowy bezel który jest podatny na zarysowania. Stąd pojawił się pomysł zakupu PRW 6000 ale na razie powstrzymuje mnie jego wysoka cena (1600 pln). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banalny 26 #93 Napisano 30 Maja 2015 Jeśli tradycyjne wskazówki nie są dla ciebie istotne, to faktycznie PRW-3000 będzie lepszym (tańszym) wyborem. A jak się boisz zarysowań to możesz obejrzeć też Rangemana GW-9400, ma ten sam mechanizm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #94 Napisano 30 Maja 2015 Dla mnie zegarek musi miec wskazowki. A jesli chodzi o ten to nie żałuję ani złotowki. Zegarek naprawde swietny.Mam małe ale.... w każdym zegarku szczególną uwagę zwracam na trafianie wzkazówek w indeksy miedzy innymi z tego powodu oddałem citizena bo w tym modelu co miałem była tragedia. Tu z tego co zauważyłem wskazówka minutowa nie jest idealnie po srodku na 15,20,25 minucie.... generalnie większosc osob nie zwraca na to uwagi ja niestety już tak mam może z racji wykonywanego zawodu (kontroler jakości) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banalny 26 #95 Napisano 30 Maja 2015 W moim egzemplarzu akurat godzinowa i minutowa są ustawione perfekcyjnie, natomiast sekundnik bije o jakiś ułamek milimetra wcześniej. Zresztą wyraźnie to widać, jak się włączy funkcję ustawienia wskazówek na godz. 2 (MODE+podświetlenie). Myślę, że ma to związek z ustawieniem silniczków sterujących wskazówkami podczas montażu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #96 Napisano 31 Maja 2015 U mnie wygląda to tak:Jak widać nie jest idealnie po środku. Własnie po tej stronie tarczy tak trafia wskazówka w indeksy. Po drugiej stronie tj od 30min do 60 jest znacznie lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viruuss 5 #97 Napisano 31 Maja 2015 witamczy w Waszych protrekach czasami samo się odkrycia to coś co udaje koronkę ? podczas normalnego noszenia ? zegarek mam dosyć luźno na nadgarstku, kilka razy już tak miałem, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie np. podczas zamoczenia ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #98 Napisano 31 Maja 2015 Ja zegarek posiadam dopiero od 3 dni ale koronka chodzi dość ciężko - zegarek zreszta nosze też tak żeby nie latał i nie odkreciła mi się przez ten czas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viruuss 5 #99 Napisano 31 Maja 2015 Ja zegarek posiadam dopiero od 3 dni ale koronka chodzi dość ciężko - zegarek zreszta nosze też tak żeby nie latał i nie odkreciła mi się przez ten czas.moja też obraca się z wyczuwalnym oporem, co nie przeszkodziło w odkreceniu się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogasek 11 #100 Napisano 31 Maja 2015 Co do wskazówek to U mnie chyba jest idealnie w punkt. 0 MTG - 520M-2A, GWF-1000-1C, GW-9200, PRW 6000-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach