Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tommaso

Klub Miłośników Zegarków Tudor

Rekomendowane odpowiedzi

Piękny zegarek i faktycznie według mnie czy kajdany czy pasek wszystko to mu pasuje.

post-23290-0-77989000-1472495101_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie bransoleta wcale. Ale to nic, na każdym pasku super zegarek.

Edytowane przez gustaw6666

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czy siak,myślę że jest to jeden z modeli w których jeśli akceptujemy design zegara, można znaleźć lub stworzyć własny zestaw którym będziemy się cieszyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tbn

Na nowym werku? Jeśli tak to czekam niecierpliwie na fotki. Chodzi za mną już jakiś czas ten zegar, ale musiałbym sprzedać trzysetkę. :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na nowym werku? Jeśli tak to czekam niecierpliwie na fotki. Chodzi za mną już jakiś czas ten zegar, ale musiałbym sprzedać trzysetkę. :/

tak na nowym werku dlatego troche , czekalem na niego . Ale mam nadzieje ze warto bylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tbn

Jeśli chodzi o sam zegarek to bez wątpienia tak. Ja wolę tarczę od róży nawet. :) Jedynie mam wątpliwość co do bransolety, dlatego chętnie zobaczę jak leży, zanim pojawi się w sklepie gdzieś. Stara była dodatkowo chyba zwężana odrobinę, co dla mnie jest zaletą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o sam zegarek to bez wątpienia tak. Ja wolę tarczę od róży nawet. :) Jedynie mam wątpliwość co do bransolety, dlatego chętnie zobaczę jak leży, zanim pojawi się w sklepie gdzieś. Stara była dodatkowo chyba zwężana odrobinę, co dla mnie jest zaletą.

ja pierwszy raz jak zobaczylem , BBB to poprostu musialam go miec , ale ze w pierwszych modelach byla Eta, to zrezygnowalem. Mi jest obojetne czy na tarczy jest roza czy , tarcza liczy sie srodek. A 70 godz rezerwy robi wrazenie .

ja pierwszy raz jak zobaczylem , BBB to poprostu musialam go miec , ale ze w pierwszych modelach byla Eta, to zrezygnowalem. Mi jest obojetne czy na tarczy jest roza czy , tarcza liczy sie srodek. A 70 godz rezerwy robi wrazenie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie wiem 2500 f jest cena, ale mam nadzieje ze opuszcza cos w pon kupilem w Edinburgh w Fraser hart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje Zbyszek, to chyba jeden z pierwszych w ogóle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2500 funtów? Na polskie to sporo drożej niż poprzednik...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu jeszcze takie z beatem . 2300 kosztowal model z Eta a ten 2510£ wiec tylko 200 f roznicy , to nie wiele chyba.

post-70030-0-47593000-1473088198_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie oceniasz nową bransoletę na żywo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie oceniasz nową bransoletę na żywo?

no powiem ze solidna robota I , fajnie te wypustki wygladaja . Jak dla mnie fajniejsza od starej branzolety. Ale gusts sa rozne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że dekielek jest chyba bardziej odstajacy, dzięki temu koperta nie będzie się tak przyklejala do nadgarstka co dla mnie jest plusem w lecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że dekielek jest chyba bardziej odstajacy, dzięki temu koperta nie będzie się tak przyklejala do nadgarstka co dla mnie jest plusem w lecie.

No troche odstaje ale nie pamietam jak bylo w starym , modelu ale wnioskuje ze tak bardzo nie odstawal.

post-70030-0-78033800-1473090361_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi