Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tommaso

Klub Miłośników Zegarków Tudor

Rekomendowane odpowiedzi

Tudorowcy, mam wielką ochotę nabyć kupna drogą BB 41 Heritage, full set, starszy model, czarna albo niebieska tarcza.
Ktoś coś ma w szafce może i nie używa? ;) 

image.thumb.png.4bf5c2b04b87285c466643df0e7d0f21.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@se7en Też go mam wspaniały zegarek. Jest dość gruby ale na moim nadgarstku nieźle się układa i nosi wygodnie.

uNZseYj.jpeg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem dzisiaj w IWC Butik, tam mają Tudora, BB36 ma super tarczę w kolorze szampan, na pewno ładniejszy odcień niż w moim Spirit37, ale reszta tragedia, połaczenie tej tarczy nurkowej z tą bransoletą Jubilee to istny festyn. Wykonanie super, ale i tak wolę mojego Spirita37 o połowę tańszego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DSCF9719.jpg

DSCF9742.jpg

DSCF9744.jpg

Edytowane przez Genovese_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.08.2026 o 14:25, Rethel napisał(-a):

@se7en Też go mam wspaniały zegarek. Jest dość gruby ale na moim nadgarstku nieźle się układa i nosi wygodnie.

uNZseYj.jpeg 

Niewątpliwie jest to trudna miłość, ale jednak miłość. :D Za każdym razem cieszy na nadgarstku. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będąc w Genevie w ten weekend i robiąc tour po wszystkich butikach zegarkowych zajrzałem też do Tudora.

Zafascynowałem się BB Bronze Boutique w wersji 39 mm. Szkoda tylko, że nowa wygląda jak złoto, a dopiero z czasem nabiera tych epickich kolorów.

Były trzy opcje do sprawdzenia - 4 letni, 7 miesięczny i nowy :) Fajny rozstrzał. Dostępny od ręki, z tym, że albo musiałbym oszukiwać fiskusa, albo zapłacić jak za zboże, bo 22k PLN (bez podatku VAT) to dużo, biorąc pod uwagę, że z rynku wtórnego można dostać już za 18-19k. 3 koła na ulicy nie leży.

Na fotce czterolatek z gablotki :) A obok porównanie nowy vs czterolatek.

IMG_0921.jpeg

IMG_8579.jpeg

Edytowane przez qlimaxzu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Będąc w Genevie w ten weekend i robiąc tour po wszystkich butikach zegarkowych zajrzałem też do Tudora.

Zafascynowałem się BB Bronze Boutique w wersji 39 mm. Szkoda tylko, że nowa wygląda jak złoto, a dopiero z czasem nabiera tych epickich kolorów.
Były trzy opcje do sprawdzenia - 4 letni, 7 miesięczny i nowy  Fajny rozstrzał. Dostępny od ręki, z tym, że albo musiałbym oszukiwać fiskusa, albo zapłacić jak za zboże, bo 22k PLN (bez podatku VAT) to dużo, biorąc pod uwagę, że z rynku wtórnego można dostać już za 18-19k. 3 koła na ulicy nie leży.

Na fotce czterolatek z gablotki  A obok porównanie nowy vs czterolatek.

IMG_0921.thumb.jpeg.5def3fa9528ae07d09767895265b2345.jpeg
IMG_8579.thumb.jpeg.8842da069dc0aa9082974a49450b7d91.jpeg

Ja tam wolę bardziej jak świeci. Tu masz 2 latek,

9ea94eaadc8f299541d984a126b3374f.jpg

I 4 latek

d1339d0e9717764cbd31eb331c84ee1b.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi