Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Zegarki i Pasja

zegarkiipasja.pl: OMEGA Speedmaster Apollo 13 Silver Snoopy Award

Rekomendowane odpowiedzi

Marek żartował z tym 14 ... choć skoro Omega może takie bzdury wrzucać na tarczę to dlaczego nie w cenę , może jeszcze 14 m- czna gwarancja...dla upamiętnienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marek żartował z tym 14 ... choć skoro Omega może takie bzdury wrzucać na tarczę to dlaczego nie w cenę , może jeszcze 14 m- czna gwarancja...dla upamiętnienia

Znając Omegę to prędzej 14 letnia gwarancja by była.

Zna ktoś przybliżoną cenę tego Speedmastera?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś mi przemknęło w sieci 9.500 dolarów singapurskich, czyli ok. 26 tysięcy PLN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem Snoopy na tarczy jest świetny, ale ja jestem za pingwinkiem w forumowym Arctowskim, więc co ja tam wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację to nie jest hołd dla bohatera kreskówki ale zarówno pies jak i te 14 sekund świetnie spełniłby swoją rolę np na okolicznościowej koszulce a nie na zegarku za 20 kzł

I w tym sensie szkoda bo to fajna wersja zmarnowana przez marketingowy bełkot

Chciałoby się napisać : "Why so serious?" ;)

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczególnym fanem Omeg nie jestem, ale ta jest świetna. Może ja już dziecinnieję na starość, ale dla mnie ten Snoopy śpiący na subtarczce: rewelacja  :D

keep cool but care

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mateusz Dąbrowski

Gdzieś trafiłem na informację, że grubość tego modelu to 14,81 - prawda to? Mam nadzieję, że to sprawka rozbudowanego o Snoopiego dekla, a nie zapowiedź zmiany w klasycznym Moonwatchu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena w okolicach 6k Euro.

Grubość, o ile mi się dobrze wydaje, taka sama jak w każdym PRO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mateusz Dąbrowski

Uff, znalazłem w jakimś reportażu z Basel informację, że prawie 1,5mm grubsza od Pro :)

Zresztą ponoć już i tak wyprzedana cała limitacja, więc mikra kwestia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładna wersja Moonwatcha, chyba najładniejsza z tych niedawnych wariacji. Ten piesek na tarczy jest bardzo fajnym elementem, nie każdy go dostrzeże na pierwszy rzut oka bo jest w pozycji leżącej ale na pewno można taki zegarek komuś pokazać i zwrócić uwagę na tego pieska co na pewno wywoła pozytywny uśmiech na twarzy osoby niewtajemniczonej :-)

Odsztampowanie bardzo konserwatywnego ( ze spiętymi pośladkami ) Speedmastera na medal !

Poza tym to wciąż zegarek sportowy i w takich zegarkach takie zabiegi są jak najbardziej na miejscu.

Co powiecie o maskotkach dywizjonów malowanych często na samolotach ??!! też według Was są idiotyczne ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładna wersja Moonwatcha, chyba najładniejsza z tych niedawnych wariacji. Ten piesek na tarczy jest bardzo fajnym elementem .

Co powiecie o maskotkach dywizjonów malowanych często na samolotach ??!! też według Was są idiotyczne ?

Nie ,nie są idiotyczne.

Ale zegarek to nie kadłub samolotu ,"Rudy 102" czy co gorsza - chusta rezerwisty :)

Ten piesek to jak naklejka na zderzaku - "zatrąb jak jestem sexi" :D

Jeden się uśmiechnie ,drugi nie....

Ale z drugiej strony ,jak w kraju największymi bohaterami są postaci z kreskówek to czemu nie...?,może być i "Drużyna "A" na tarczy.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale z drugiej strony ,jak w kraju największymi bohaterami są postaci z kreskówek to czemu nie...?,może być i "Drużyna "A" na tarczy.

Trafnie zauważyłeś, postacie z kreskówek są bardzo mocno zakorzenione w amerykańskiej pop-kulturze, to tym bardziej usprawiedliwia umiejscowienie tego Snoopiego na tarczy. To się nie musi podobać nam, ale amerykanom będzie a USA obok Chin to wciąż największy konsument zegarków prestiżowych marek. Gdybym miał odpowiednią gotówkę to kupiłbym ten model chętniej niż klasycznego moon-a który wieje sandałem. Tak wiem Marku nie zgodzisz się ze mną :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak :D -ja tam sandałów nie noszę. :)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale inhalujesz się nimi :D

....przypomnij mi kto to ma chore gardło,bo zapomniałem? :lol:

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie osobiście ten piesek wogóle nie przeszkadza, bardziej śmieszy mnie natomiast, wypuszczenie milionowej juz chyba wersji" limited edition " tego samego zegarka

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postanowiłem odkurzyć  :)

Ceny poza sklepowe przekroczyły już dwukrotność i zbliżają się do trzykrotności ceny nominalnej...

Czy naprawdę aż tak trzeba go mieć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.